Saturday 22 January 2011

Το «κόλπο» με το παιδί…

Είσαι φιλόδοξος και ευελπιστείς μια μέρα να δεις τον εαυτό σου στα lifestyle περιοδικά; Τώρα, το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε μια στιγμή: το μόνο που χρειάζεται είναι ένα... παιδί, ακόμα και δανεικό! 

Τρέξε στον πλησιέστερο συγγενή ή κουμπάρο που έχει παιδάκι (προσοχή μόνο να μην είναι μεγαλύτερο από 10 ετών, γιατί χαλάει η «γλύκα») και είσαι έτοιμος να ποζάρεις και να δώσεις συνέντευξη κι ας μην έχεις τίποτα να πεις!
Εξάλλου, αυτό ακριβώς έκαναν η Άννα Λιβαθυνού και η Σίσσυ Φειδά, που πόζαραν πρώτη μούρη στο ίδιο περιοδικό αυτή την εβδομάδα. Όπως έχει δείξει η πορεία, τα παιδάκια είναι προσφιλές θέμα για φωτογραφίσεις και δημοσιότητα (μετά τους γάμους, πριν τις βαφτίσεις και μετά τις κηδείες). 
Τι να σου κάνει, όμως, η Φειδά και τι η Λιβαθυνού που και ανύπαντρες είναι και άτεκνες; Επιστράτευσαν παιδάκια γνωστών τους και... να η φωτογράφιση!

Η Σίσσυ Φειδά -που άρχισε και τον νέο κύκλο των εκπομπών της- πόζαρε με τη βαφτισιμιά της στον φακό του περιοδικό «Ok!». Τι δηλώνει; Ότι θα γίνει πολύ καλή μητέρα -φυσικά- και ότι λατρεύει τα παιδιά!
«Την Κατερίνα την νιώθω σαν κόρη μου... θέλω να κάνω ένα παιδί όταν με εμπνεύσει ο άνθρωπος που θα είμαι δίπλα του. Αν δεν συμβεί αυτό, θα υιοθετήσω» λέει, μεταξύ άλλων, η μελαχρινή του «Σπίτι Από Την Αρχή» και μιλά για τις προτάσεις γάμου που έχει απορρίψει αλλά και για το πόσο καλή είναι η εκπομπή της.
Η Άννα Λιβαθυνού δεν είχε βαφτιστήρι, οπότε «βούτηξε» τον 11 μηνών ανιψιό της και να σου κι αυτή στο ίδιο περιοδικό! Τι λέει η οικοδέσποινα του «TV Weekend»; Ότι θέλει πολύ να κάνει οικογένεια και παιδιά!
«Θα ήθελα να κάνω παιδί εντός γάμου, αλλά αν μου προέκυπτε με τον άνθρωπο που αγαπώ και χωρίς γάμο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα» δηλώνει η Άννα και περιγράφει τον ιδανικό άνδρα και την εξέλιξή της στην τηλεόραση.
Εξώγαμο η μία, υιοθεσία η άλλη - τα έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους και μένει, για όποια ενδιαφέρεται, η... εξωσωματική!
Μόλις πέντε σελίδες χωρίζουν την εξομολόγηση της wannabe νύφης και μαμάς Σίσσυς από την εξομολόγηση της wannabe νύφης και μαμάς Άννας! Για τέτοιο σουξέ μιλάμε που- αν δεν είχαν τα παιδιά αμφότερες- δεν θα τις βλέπαμε...
Είδες αγαπητέ αναγνώστη πώς μπορείς να γίνεις θέμα στα περιοδικά; Μην αργείς, λοιπόν! Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι δύο πρώτες διδάξασες! Τρέξε στον πλησιέστερο συγγενή ή κουμπάρο που έχει παιδάκι (προσοχή μόνο να μην είναι μεγαλύτερο από 10 ετών, γιατί χαλάει η «γλύκα») και είσαι έτοιμος να ποζάρεις και να δώσεις συνέντευξη κι ας μην έχεις τίποτα να πεις!
ΠΗΓΗ: Star

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki