Thursday 5 May 2011

Παιδικό Ιστολόγιο: Mom of two princes

Το όνομα μου είναι Ρεβέκκα, μαμά δύο υπέροχων αγοριών που με έχουν ξετρελάνει με τα καμώματα τους. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, τους φόβους μου, τις αγωνίες και τα συναισθήματα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι. 

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σε ότι αφορά τα παιδιά. Πριν από λίγους μήνες έφτιαξα το δικό μου blog. Το κίνητρο μου, η αγάπη μου για τα παιδιά μου και τα συναισθήματα μου, που ήθελα να τα μοιραστώ, κάτι σαν ημερολόγιο.
 
Εύχομαι να είστε πάντα έτσι ενημερωτικοί και κοντά στα παιδιά.

Παιδικό Ιστολόγιο: Mom of two princes

Ένα Post από το blog της Ρεβέκκας:  

Κάνε ένα παιδί να Γελάσει...

Αγαπημένη μου μπλογκο-γειτονιά τι κάνετε; Μπαίνοντας στο Facebook την Κυριακή το βράδυ είχα μια πρόσκληση από την ομάδα ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ . Μια πρόσκληση αγάπης και ανθρωπιάς από νέους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν κάποια παιδιά να χαμογελάσουν. Η πρόσκληση έγραφε... 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα μοιράσουμε στα παιδάκια που θα νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές βιβλία και παραμύθια. Μπορείτε να βοηθήσετε όλοι στέλνοντας από 1 παραμύθι ή βιβλίο. Η διεύθυνση αποστολής είναι "Βάσω Αλεβίζου, Κάνε ένα παιδί να γελάσει, PR 12402, Χαϊδάρι''. Χρειαζόμαστε καινούρια παραμύθια και βιβλία για να τα αμπαλάρουμε και να τα δώσουμε σε κάθε παιδάκι δωράκι. Επίσης εάν έχετε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στα σαλονάκια για να τα διαβάζει όποιο παιδάκι θέλει. Εάν κάποιος θέλει να μας στείλει μεταχειρισμένα βιβλία για μεγάλους, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια μικρή βιβλιοθήκη για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες για να περνάει η ώρα τους στο νοσοκομείο.  

Σκέφτηκα λοιπον οτι αν εστελνα μονο ενα παραμυθι δεν θα ηταν και μεγαλη η βοήθεια (που ουτως η αλλως δεν είναι). Έτσι σημερα το πρωι πηγα στον προεδρο γονεων και κηδεμονων και του ζητησα να με βοηθησει να μοιρασουμε χαρτακια σε ολα τα παιδιά, δημοτικό, νήπιο, προ-νήπιο και παιδικό σταθμό. Δέχθηκε με χαρά, ετσι ξεκιναω τις προετοιμασίες. Ελπίζω να εχει ανταποκριση κ να συμβαλλουμε κ εμεις στο απειροελαχιστο ωστε να χαμογελασουν αυτα τα παιδιά. Ένα μεγαλο μπραβο στην ομαδα αυτη που εθελοντικα εχει ξεκινησει αυτην την προσπάθεια. Ελπίζω η κατασταση της χωρας μας να μας κανει πιο ευαισθητοποιημένους και να ενδιαφερθουμε περρισοτερο για τον διπλανό μας. Θα σας ενημερώνω σχετικά... είμαι ενθουσιασμένη... μακάρι να μπορουσα να παω και την μερα που θα τα δωσουν αλλα δεν πειράζει... ελπίζω κάποια άλλη φορά... Σας φιλω γλυκα...

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki