Tuesday 21 June 2011

32χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε 10χρονο κοριτσάκι!

Έστειλε στον γιο του την 10χρονη κόρη του φίλου του για να του φέρει τα κλειδιά του κι εκείνος έδεσε το ανήλικο κορίτσι, του έκλεισε τα μάτια και ασέλγησε πάνω του. 
Η ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης του μικρού κοριτσιού αποκαλύφθηκε όταν το ίδιο μίλησε στον πατέρα της.
Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά,
παλιάνθρωποι... 
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν πατέρας και κόρη, βρισκόταν μαζί σε μια καφετέρια στο λιμάνι της Χάλκης, όταν ένας ηλικιωμένος με τον οποίο ο πατέρας διατηρούσε φιλικές σχέσεις ζήτησε από την μικρή να πάει στο σπίτι του γιου του για να του φέρει τα κλειδιά του. Έτσι έγινε, αλλά η 10χρονη ξαναγύρισε στο σπίτι, αφού ο 32χρονος της είχε υποσχεθεί ότι θα της δώσει κάτι.
        
Όταν επέστρεψε, είπε στον πατέρα της ότι ο νεαρός, που φορούσε μόνο το εσώρουχό του, της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη με καλώδιο και τα μάτια με μία φανέλα, την μετέφερε στα χέρια σε ένα υπνοδωμάτιο και ασέλγησε σε βάρος της! 
Αναστατωμένος ο πατέρας κατήγγειλε την υπόθεση στο τμήμα και ο νεαρός φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Στον εισαγγελέα αρνήθηκε ότι είχε ασελγήσει στο κορίτσι και ισχυρίστηκε ότι, κλείνοντάς της τα μάτια και δένοντας τα χέρια της, της έκανε ένα τεστ, βάζοντας την να δοκιμάσει γεύσεις από γλυκά κουταλιού, τα οποία στη συνέχεια της έδωσε για να πάρει στο σπίτι της.
        
Ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του στο τμήμα μια φορά το μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η μετάβασή του στην Χάλκη και να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με οποιοδήποτε ανήλικο χωρίς την παρουσία ενηλίκου.

3 comments:

  1. Το έχω ξαναπεί τόσες φορές που γίνομαι γραφική...ΚΟΨΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

    ReplyDelete
  2. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ποσο λιγο κοστιζει η κακοποιηση της ψυχης ενος παιδιου
    3000 ευρο και κυκλοφοραει αναμεσα στα παιδια μας!!!!!!!!:( :(

    ReplyDelete
  3. ναι Ελένη, στην Ελλάδα λοιπόν, μπορείς να πειράζεις παιδάκια με 3 χιλιάρικα.

    Γεια Αχτίδα ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki