Friday 24 June 2011

Μμμμμμ... η μανούλα έφτιαξε Γρανίτα Ροδάκινο!!
How to Make Peach Granita

Μία εύκολη, αλλά πολύ αρωματική γρανίτα που μπορεί 
να γίνει και με βερίκοκα ή νεκταρίνια.

Spiked Peach Limeade Granita

How to Make Peach Granita

Συστατικά


  •  
  • 5-6 ροδάκινα
  • 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 100 ml. χυμό πορτοκάλι
  • λίγη βανίλια (προαιρετικά)
  •  

    .

    Οδηγίες

    1. Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε χωρίς προβλήματα.
    2. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
    3. Βάζουμε το μείγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης.
    4. Τo βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά. Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
     .

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Μπορούμε επίσης, αντί για πορτοκαλάδα, να προσθέσουμε οποιοδήποτε ποτό της αρεσκείας μας.

    No comments:

    Post a Comment

    © Το χαμομηλάκι | To hamomilaki