Thursday 7 July 2011

Ταινίες cartoon με λάθος μηνύματα για τα παιδιά!!

Inappropriate Children's Shows
5 Scary Cartoons that Kids Should Not Watch


Τα κινούμενα σχέδια πάντα προσελκύουν όλων των ειδών των ανθρώπων, επειδή είναι πραγματικά αστεία και έχουν ωραίες ιστορίες. Την τελευταία δεκαετία, οι ταινίες κινουμένων σχεδίων έχουν εξελιχθεί με την νέα τεχνολογία και τα νέα σενάρια δράσης, που ακόμα και οι ενήλικες τις βλέπουν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ταινίες κινουμένων σχεδίων που καλό είναι να μην βλέπουν τα παιδιά για διάφορους λόγους και για τα μηνύματα που περνάνε στα παιδικά μυαλά.

Pom Poko
Το Pom Poko είναι μια ιαπωνική ταινία κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε το 1994. Την  ταινία σκηνοθέτησε ο Isao Takahata και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα Ιαπωνικών ρακούν που είναι πολύ γνωστά στην ιαπωνική λαογραφία. Αυτά τα ρακούν συνήθως αναφέρονται ως Tanuki στην Ιαπωνική κουλτούρα και είναι γνωστά για την κοινωνική τους συμπεριφορά, αλλά είναι και πολύ άτακτα επίσης. Στην ταινία, τα ζώα αυτά εμφανίζονται ως ζώα που σπάνια φορούν ρούχα και πάντα ψάχνουν για φαγητό και για διασκέδαση μέσα στο δάσος.
Σύντομα αυτά τα ρακούν θα δεχτούν επίθεση από τα βιομηχανικά εργαστήρια και τα tanukis θα προσπαθήσουν να επιτεθούν στους ανθρώπους, κάτι που σίγουρα δεν είναι σωστό να το παρακολουθήσουν τα παιδιά.

The Incredibles
Οι Απίθανοι (The Incredibles) είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων του 2004 από την Pixar και σε σκηνοθεσία του Μπραντ Μπερντ.  
Η ταινία έχει να κάνει με μια οικογένεια υπερηρώων  που είναι προικισμένοι με υπερδυνάμεις, αλλά η κυβέρνηση τους υποχρεώνει να ζουν μια φυσιολογική ζωή. Αν και οι Απίθανοι έχουν λάβει μεγάλη εκτίμηση, μπορείτε να αποφύγετε σαφώς τους απίθανους για τα παιδιά σας, επειδή η ιστορία έχει πολλή δράση που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε αυτά.
 
Για περισσότερα εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki