Saturday 24 September 2011

Βάζουν παιδιά να παλεύουν μέσα σε κλουβί! [video]
'Cage Fighting Kids' As young as eight has created a storm
of controversy.

Ανήλικα αγόρια, 8 και 9 χρόνων, συμμετείχαν σε αγώνα πάλης μέσα σε κλουβί στη Βρετανία, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων τόσο από την κοινή γνώμη όσο και από οργανώσεις προστασίας ανηλίκων.

Πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι;;;
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky News, στον sold-out αγώνα που διοργανώθηκε στο Greenlands Labour Club στο Πρέστον της Αγγλίας, τα δύο παιδιά συμμετείχαν με τη συγκατάβαση των γονιών τους. (!!!!!)


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ένα από τα δύο αγόρια, κανένα εκ των οποίων δεν φοράει προστατευτικά, κάποια στιγμή βάζει τα κλάματα από τον πόνο, την ώρα που το πλήθος ζητωκραυγάζει.
Οι διοργανωτές της βραδιάς υποστηρίζουν ότι το άθλημα είναι απολύτως ασφαλές για τα παιδιά, ωστόσο εκπρόσωπος του βρετανικού ιατρικού συλλόγου τόνισε ότι το συγκεκριμένο άθλημα μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες στα ανήλικα αγόρια.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι επί του θέματος η αστυνομία δήλωσε ότι δεν μπορεί να αναλάβει δράση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο αφού τα παιδιά συμμετέχουν οικειοθελώς. Πάντως, ακόμα και ο Βρετανικός Σύλλογος Πάλης σε Κλουβί ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «μπορεί να μην είναι παράνομο, αλλά σίγουρα είναι ανήθικο».

iefimerida

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki