Sunday 11 December 2011

Ο π. Αντώνιος για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο π. Αντώνιος μιλάει στο 24ωρο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων "Romfea.gr" για όλα:
Για τη φτώχεια, για την απάνθρωπη Αθήνα, για τις ελληνίδες μάνες που θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους απελπισμένες από τη φοβερή φτώχεια και την ανεργία, για την ελπίδα που η Κιβωτός του Κόσμου δίνει σε εκατοντάδες παιδιά.
Επίσης μιλά για τις μητέρες που η ΚΙΒΩΤΟΣ "χαρίζει" στα παιδιά τους, για τα όνειρα, τις ελπίδες, τους εθελοντές, για το ρόλο της Εκκλησίας στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, για το νέο πρωτοποριακό έργο των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου που είναι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ. 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΟ from kivotos tou kosmou

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ . ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΙΒΛΙΟ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΟ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 1 ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΙΒΛΙΟ 320 ΣΕΛΙΔΩΝ, 2 cd-mp3, 1 cd-audio, 1dvd ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΩΡΩΝ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ 25 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 9 ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, παρουσιάστηκε το έργο της Παιδικής Αγίας Γραφής που σημειωτέον βασίζεται σε εγκεκριμένο κείμενο τόσο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Μπορείτε να ακούσετε το εξαιρετικό αυτό έργο των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Δείτε τη συνέντευξη:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΗ ROMFEA.GR from kivotos tou kosmou on Vimeo.
  
Συντάχθηκε από την Romfea.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki