Sunday 25 December 2011

το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ

Για την ενημέρωσή σας, σάς γνωστοποιώ ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες οι εργασίες προετοιμασίας του «Ανταλλακτηρίου Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων», το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ, όπως θα λέγεται. Εκεί θα παραλαμβάνονται τα αγροτικά\ελληνικά προϊόντα τα οποία θα διατίθενται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ στους καταναλωτές της Αθήνας.
Έχει ήδη οργανωθεί η πρώτη ροή
αγροτικών προϊόντων όπως φασόλια, ρύζι,
φακές, μακαρόνια, τσίπουρα, κρασιά,
μέλια, αλεύρι, κ.α.,τα οποία θα πωλούνται
σε τιμές
«χωραφιού», χωρίς μεσάζοντες.
Το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ βρίσκεται στην περιοχή Κολωνού, πίσω ακριβώς από το σταθμό Λαρίσης, οδός Αγίας Σοφίας 50 και Διδυμότειχου, με συνολικό εμβαδόν για την πώληση των προϊόντων, 200 τετραγωνικά  μέτρα.
Καλούνται οι εθελοντές αγρότες και καταναλωτές να δηλώσουν συμμετοχή -ο καθένας με τη δική του δυνατότητα- στον υπεύθυνο κ. Γιάννη Γαλανόπουλο τηλ. 6975646728.
Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη οργανωθεί η πρώτη ροή αγροτικών προϊόντων όπως φασόλια, ρύζι, φακές, μακαρόνια, τσίπουρα, κρασιά, μέλια, αλεύρι, κ.α.,τα οποία θα πωλούνται σε τιμές «χωραφιού», χωρίς μεσάζοντες.
Το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ θα συνεχίσει και με εισαγωγές προϊόντων και δίκτυο τροφοδοσίας που θα οργανωθεί από ομοειδούς τύπου συνεταιριστικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του εξωτερικού. 

Πηγή: Εφημερίδα «ΡΗΞΗ», 10.12.2011
Β.Κ.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki