Sunday 25 September 2011

Μπρίτνεϊ: κατηγορείται για κακοποίηση των γιων της


Σκληρές κατηγορίες από τον πρώην σωματοφύλακα της
αντιμετωπίζει η ποπ σταρ
Ο Φερνάντο Φλορς, πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ισχυρίζεται ότι η νεαρή μητέρα κακοποιούσε τα παιδιά της.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollyscoop, ο πρώην σωματοφύλακας της ποπ σταρ δήλωσε ότι «σκόπιμα και απερίσκεπτα» τάιζε τους δύο γιους της Σιν Πρέστον και Τζάντεν Τζέιμς καβουρόψιχα.
Αν και αυτό από μόνο του δεν θεωρείται εγκληματική πράξη, ωστόσο ο Φερνάντο Φλορς λέει ότι τα αγόρια έχουν μια πολύ σοβαρή και θανατηφόρα αλλεργία στα θαλασσινά.
Προσθέτει μάλιστα ότι τα παιδιά της έκαναν εμετό κάθε φορά που η μητέρα τους τα τάιζε καβούρι και όταν η νταντά τους τους χορηγούσε τα αντιαλλεργικά φάρμακα η Σπίαρς έλεγε στον ίδιο να μην ανακατεύεται και να κοιτάει την δική του δουλειά.
Ο πρώην σωματοφύλακας που κατηγορεί επίσης την 30χρονη σταρ για σεξουαλική παρενόχληση, αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ ξεχώριζε τα δύο της παιδιά δείχνοντας περισσότερη αγάπη και εύνοια στον μικρότερο γιος της Τζάντεν παραμελώντας και έχοντας μια εχθρική στάση απέναντι στον μεγαλύτερο Σιν Πρέστον.

ΤΟ ΒΗΜΑ  23/09/2011

Britney Spears Accused of Child Abuse

Britney Spears is the subject of a new investigation following a former bodyguard's alleging that she abused her two sons, Sean Preston and Jayden James.
However, inside sources say that the troubled pop star and her management are not concerned over the claims made by Fernando Flores in the UK's Sun.
Flores says he told investigators that Spears beat one of her sons with a belt and fed them food they were allergic to which in turn made them violently ill.
He also claimed he had no choice but to resign from the job as a result of her “erratic” behavior (he said he was subject to Britney Spears nude come-ons).
Team BS says the child abuse allegations are ... well, BS.
“(Flores’ claims) are simply not true," says a Spears source. "There are always people around Britney, nannies and such. She is never alone with the boys."
"She would never have the opportunity to do something like that. She’s very loving of the kids. Neither she nor [manager] Larry Rudolph, are worried."
Another source, who previously worked with the starlet, agreed that Britney Spears is the target of a bitter former employee upset by the loss of his job.
“Britney may have been a little out of control sometimes but never would harm her babies, never in a million years would she hurt them,” said the insider.
Although the Department of Children and Family Services were regulars at Britney’s home years ago, she is now “totally clean” with the department.
Also, as of Wednesday, they were unaware of Flores’ request for investigation into the matter, despite the former bodyguard's claim that he told them.
Suspect as Britney Spears' parenting skills are, it's hard to give this credibility. Instead, let's focus on happier topics, like her new Candie's clothing line!


the hollywood gossip July 1st, 2010 by Free Britney

Which Side Are You On? - Σε ποιά πλευρά είστε, παιδιά;

Η κομητεία Harlan στο Kentucky των ΗΠΑ ήταν, στις αρχές και μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα, μια περιοχή που είχε να επιδείξει πολλά ανθρακωρυχεία, ακραία συντηρητικούς κυβερνήτες και το καθόλου κολακευτικό ψευδώνυμο “ματωμένη κομητεία”. 

Οι ανθρακωρύχοι δούλευαν με μηδενικά
μέτρα ασφαλείας...
Η ραγδαία αύξηση των ορυχείων και των επιχειρήσεων παραγωγής άνθρακα οδήγησε εκεί χιλιάδες Αμερικανούς που μετακινούνταν προς αναζήτηση εργασίας ήδη από το 1890. Η εσωτερική μετανάστευση προς την κομητεία Harlan κορυφώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '20 και στις αρχές του '30, όπου το κράχ και η οικονομική κρίση δημιούργησαν μεγάλες μετακινήσεις ανέργων σε περιοχές όπου μπορούσε ακόμα να βρεθεί κάποια στοιχειώδης εργασία. Και μιας και η “γη της επαγγελίας”, η California, βρίσκονταν πολύ μακριά για τους βιομηχανικούς εργάτες των ανατολικών ακτών, πολλοί από αυτούς βρέθηκαν εκεί. Και σύντομα το μετάνιωσαν.
Οι ανθρακωρύχοι δούλευαν με μηδενικά
μέτρα ασφαλείας,
εξευτελιστικούς μισθούς, διαμένοντας σε προχειροφτιαγμένους καταυλισμούς δίπλα στα ορυχεία, με καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης που ανήκαν στον ιδιοκτήτη του εκάστοτε ορυχείου. Τα ατυχήματα ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και η υγειονομική περίθαλψη ένα καλό θέμα για αστειευτεί κανείς, αλλά μέχρι εκεί.  
Επιπλέον, οι εργοδότες αρνούνταν κάθε συζήτηση για βελτίωση των συνθηκών εργασίας, πολλές φορές επικαλούμενοι την οικονομική κρίση (σας θυμίζει κάτι;).

Όταν, στα τέλη της δεκαετίας του 1920, στην περιοχή έκανε την εμφάνισή του το συνδικάτο United Mine Workers και ξεκίνησαν οι πρώτες προσπάθειες για την δημιουργία σωματείων και οργανωμένων διεκδικήσεων, η απάντηση των εργοδοτών ήταν η δημιουργία “ομάδων κρούσεων” αποτελούμενων από πληρωμένους εγκληματίες και επαγγελματίες “union busters” -επάγγελμα με ιδιαίτερη άνθηση την εποχή- υπό την καθοδήγηση του σερίφη της περιοχής J.H.Claire, ουσιαστικά υπαλλήλου των ιδιοκτητών των ορυχείων.
Οι union busters του Claire συγκρούονταν με τους εργαζόμενους στις απεργίες, απειλούσαν τις οικογένειές τους, δωροδοκούσαν και ενίοτε δολοφονούσαν στελέχη του UMW, οι υποθέσεις των οποίων κατέληγαν στην τοπική αστυνομία σε φακέλους με την ένδειξη “ελλειπή στοιχεία”. Οι δράστες δεν συλλαμβάνονταν ποτέ.
Το 1931, κατά την διάρκεια μιας μεγάλης απεργίας των ανθρακωρύχων, μια από τις οικογένειες που δέχτηκαν την κατ' οίκον “επίσκεψη” από τις ομάδες του Claire ήταν και η οικογένεια της Florence Reece, κόρης ανθρακωρύχου και συζύγου του Sam Reece, επίσης ανθρακωρύχου και μέλους του συνδικάτου UMW. Καθώς ο Sam έλειπε από το σπίτι, οι union busters αρκέστηκαν στο να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν την γυναίκα του και τα παιδιά του. Το ίδιο βράδυ, η Reece έγραψε τους στίχους του Which side are you on, το οποίο και μελοποίησε βασιζόμενη σε κάποιον εκκλησιαστικό ύμνο.

Το Which side are you on διασκευάστηκε και έγινε ευρύτερα γνωστό από τον Pete Seeger στην δεκαετία του '60, ενώ ξαναήρθε στο προσκήνιο με έναν δεύτερο γύρο αναταραχών στην κομητεία Harlan στα μέσα της δεκαετίας του '70, όπου και η Florence Reece βρέθηκε και πάλι, αν και ηλικιωμένη, στο πλευρό των απεργών. Το 2003 διασκευάστηκε από την Natalie Merchant (από όπου και ακούγεται στο video).
Come all you good workers
Good news to you I'll tell
Of how the good old union
Has come in here to dwell


Ελάτε όλοι οι καλοί εργάτες,
Έχω καλά νέα να σας πω,
Πως το συνδικάτο
Είναι εδώ για να μείνει.

Which side are you on boys?
Which side are you on?


Σε ποιά πλευρά είστε, παιδιά;
Σε ποιά πλευρά είστε;


My daddy was a miner
He's now in the air and sun
He'll be with you fellow workers
Until the battle's won


Ο πατέρας μου ήταν ανθρακωρύχος,
Τώρα είναι στον αέρα και τον ήλιο.
Θα είναι μαζί σας, εργάτες
μέχρι να κερδηθεί η μάχη.


Which side are you on boys?
Which side are you on?

Με ποιά πλευρά είστε, παιδιά;
Με ποιά πλευρά είστε;


They say in Harlan County
There are no neutrals there
You'll either be a union man
Or a thug for J.H.Claire


Λένε ότι στην επαρχία Harlan
κανείς δεν είναι ουδέτερος.
Είτε θα είσαι του συνδικάτου
είτε φονιάς του J.H. Claire

Which side are you on boys?
Which side are you on?


Με ποια πλευρά είστε, παιδιά;
Με ποιά πλευρά είστε;

Oh workers can you stand it?
Oh tell me, how you can?
Will you be a lousy scab
Or will you be a man?


Εργάτες, μπορείτε να το ανεχτείτε;
Πείτε μου, πως μπορείτε;
Θα είστε άθλιοι απεργοσπάστες,
Ή θα είστε άντρες;


Which side are you on boys?
Which side are you on?


Με ποια πλευρά είστε, παιδιά;
Με ποιά πλευρά είστε;

Don't scab for the bosses
Don't listen to their lies
Poor folks ain't got a chance
Unless they organize


Μην γίνεστε προδότες για τα αφεντικά,
Μην ακούτε τα ψέμματά τους.
Οι φτωχοί δεν έχουν ελπίδα
αν δεν οργανωθούν.

«Σήκωσε» 4,5 εκατ. € από Κέντρο Προστασίας Παιδιών

Καρδίτσα

Η υπάλληλος του Κέντρου Προστασίας Παιδιών, που καταχράστηκε τεράστια ποσά, προδόθηκε από την προτίμησή της στα ακριβά ακίνητα και στην υπερπολυτελή ζωή

Άδειασε τα ταμεία του ΚΕΠΕΠ (Κέντρο Προστασίας Παιδιών) Καρδίτσας και επένδυσε τα υπεξαιρεμένα χρήματα σε ακίνητα στην Καρδίτσα και στη Χαλκιδική, αλλά και σε σκάφος αναψυχής.

Η πολυτελής ζωή της υπαλλήλου
δεν προβλημάτισε κανέναν από τη διοίκηση του ιδρύματος 
και χρειάστηκε ένα τυχαίο περιστατικό για να αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη με την υπεξαίρεση τεράστιων χρηματικών ποσών από τις εισφορές των ταμείων για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Ο αρχικός έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας έδειξε πως η υπάλληλος καταχράστηκε 1.300.000 ευρώ, σήμερα το ποσό έφτασε στα 4.500.000 ευρώ και ο έλεγχος συνεχίζεται.
Η πρώην -πλέον- υπάλληλος καταδικάστηκε τις προηγούμενες μέρες από το Τριμελές Κακουργιοδικείο Λάρισας σε φυλάκιση 24 χρόνων για υπεξαίρεση ποσού ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν εμφανίστηκε κανένας μάρτυρας υπεράσπισής της στο δικαστήριο.
Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι ελεγκτές ανέφεραν πως συνεχίζουν την έρευνά τους και μέχρι σήμερα το ποσό του λείπει από τα ταμεία του ιδρύματος είναι 4,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να αποκλείεται να αυξηθεί και άλλο.
Σημειώνεται ότι η υπόθεση εξετάστηκε μόνο για τα 1.300.000 ευρώ, καθώς υπήρχε κίνδυνος...

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki