Thursday 5 January 2012

«ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, 
λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν, τα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" χαρίζουν βραβεία αγάπης και προσφοράς για το παιδί και την οικογένεια, σε όλα τα φιλικά ιστολόγια που τα έχουν επισκεφθεί και έχουν δείξει όλη αυτήν την περίοδο την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους! Ιστολόγια εκπαιδευτικά, παιδικά, δημιουργικά, γεμάτα ιδέες και χειροποίητες κατασκευές, ποικίλης ύλης, ταξιδιωτικά, νοσταλγικά, κ.ά.
 Κρατήστε το με αγάπη, ως ενθύμιο φιλίας,
στήριξης και καλής συνεργασίας!
  
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες και εύχομαι να περάσετε
όμορφες και χαρούμενες γιορτές!
Αντώνης

Το ιστολόγιο «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» είναι αφιερωμένο στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και σε όσους/ες αγαπούν τα παιδιά. Δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τα παιδιά και στόχος του είναι να παρουσιάζει ποικίλα θέματα, επιλεγμένα με σεβασμό κι ευαισθησία, προσφέροντας χαρά και γνώση! Περιλαμβάνει δραστηριότητες, ζωγραφιές, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ασκήσεις, διαγωνισμούς, επαναλήψεις μαθημάτων, εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ιστορίες, παραμύθια, τραγούδια, όμορφους προορισμούς, ποιήματα, ανέκδοτα, αινίγματα, παροιμίες, γλωσσοδέτες και χρήσιμες συμβουλές. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Πετρούπολη, Αθήνα, Greece
Η Φωτό ΜουΟνομάζομαι Αντώνης Κρασάκης. Γεννήθηκα σ' ένα πανέμορφο, μικρό χωριό της βόρειας Κέρκυρας, το Βαλανειό. Είμαι παντρεμένος με μια γλυκιά κρητικοπούλα, την Πόπη κι έχουμε μια κορούλα 20 ετών, τη Μαριλένα! Διδάσκω στην ΣΤ΄ τάξη του 152ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και νιώθω πολύ τυχερός, μιας και καθημερινά παίρνω χαρά, κέφι και ζωή απ' τους μαθητές μου!

2 comments:

  1. Χαίρομαι που σε βρήκα ... μεσα απο το χαμομιλακι...και απο ότι ειδα μου αρεσε που το μπλοκ σου έχει σχέση σε ότι αφορα τα παιδιά.. καλό βραδυ...

    ReplyDelete
  2. Αγαπητή φίλη Ρούλα, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Θα είναι χαρά μου σε βλέπω στα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"!
    Αντώνης

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki