Wednesday 14 March 2012

Θεσσαλονίκη: Ισόβια για τον 25χρονο που βίασε και σκότωσε την ενάμισι έτους κόρη του!

 

Χωρίς άλλες λεπτομέρειες. 

Είναι πολύ βαρύ για να το αντέξουμε

newsit

Τραγικό δυστύχημα με 12χρονους μαθητές στην Ελβετία
Εθνικό πένθος στο Βέλγιο

Εικοσιένας Άγγελοι
τότε, στα Τέμπη, εικοσιδύο σήμερα στη Σιέρε :((

13/04/2003:
Τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Για άγνωστο λόγο το πούλμαν που τους μετέφερε καρφώθηκε σε τοίχο ενός τούνελ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 28 άτομα -από τα οποία 22 παιδιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για το μεγαλύτερο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη ποτέ στην Ελβετία. Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 52 άτομα και κατευθυνόταν προς τη Σιον, προσέκρουσε στις 21.15 τοπική ώρα στο τοίχωμα σήραγγας ανάμεσα στην ανατολική και τη δυτική έξοδο της Σιέρ.
Οι 12χρονοι μαθητές που επέβαιναν και προέρχονταν από δύο σχολεία των περιοχών Μπραμπάντ και Λιμπούργκ του Βελγίου και επέστρεφαν από χειμερινές διακοπές στην περιοχή.
Αφού πέρασε την πεδιάδα, ο οδηγός του λεωφορείου πήρε τον αυτοκινητόδρομο A9 με κατεύθυνση Σιόν-Λωζάνη.
Δύο χιλιόμετρα μετά και για άγνωστο λόγο προσέκρουσε στο κράσπεδο και στη συνέχεια έπεσε με όλη του τη φόρα επάνω στο τσιμεντένιο τοίχωμα της σήραγγας.
Η μετωπική σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή. Το μπροστινό μέρος του λεωφορείου καταστράφηκε παγιδεύοντας πολλούς από τους επιβαίνοντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για την κυκλοφορία, καθώς πολλοί από τους επιβαίνοντες χρειάσθηκαν τη βοήθεια των πυροσβεστών προκειμένου να απεγκλωβιστούν.
Ο απολογισμός είναι εξαιρετικά βαρύς: 22 παιδιά νεκρά και 6 ενήλικες, ενώ 24 παιδιά έχουν τραυματιστεί.
«Είναι μία τραγική ημέρα για ολόκληρο το Βέλγιο», δήλωσε... 

Στη Λευκωσία η αγάπη τραγουδάει για τα παιδιά

To "Senso Spa" διοργανώνει μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 στην Μουσική Σκηνή "Καλλιπόλεως 4"στην Λευκωσία στις 21.00, με την συμμετοχή 13 αγαπημένων Καλλιτεχνών, οι οποίοι έρχονται γεμάτοι ευαισθησία και υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά. 

Συναυλία Αγάπης για την ενίσχυση
του Συνδέσμου Γονέων του Ιδρύματος
"Ευαγγελισμός"

Μαριάντα Πιερίδη, Λάμπης Λιβιεράτος, Μαρία Ιακώβου, Ominus, Nomisma, Kim, Ιορδάνης Αγαπητός, Panos Tserpes - One και ο Δημήτρης Καπετανάκης
Συμμετέχουν οι: Χρήστος Μυλόρδου και Andreas K. ενώ στα Decks θα βρεθεί για όλη την βραδία ο Dj - X One
Η Συναυλία γίνεται για την ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων του Ιδρύματος "Ευαγγελισμός" που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Είσοδος 25,00 με ποτό [Πληροφορίες 00357 22355699]
Σας περιμένουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki