Friday 16 November 2012

Ο Γ. Καραγκούνης προσέφερε 10.000€
για τα παιδιά με βαριές αναπηρίες

 Εκτός από μεγάλος παίκτης αποδεικνύει πως είναι
και μεγάλος άνθρωπος - Το συγκεκριμένο ποσό προέρχεται
από το πριμ που του αναλογούσε,
μέσω της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου..
Ηλεία — Τον Γιώργο Καραγκούνη τον γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στην Ηλεία. Ο αγαπημένος «Τυπάρας» πριν λίγες ημέρες προέβη σε μια πράξη αλτρουϊσμού προς μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά βρίσκεται σε πολύ δύσκολή θέση.
 
Ο Γιώργος Καραγκούνης, προσέφερε το ποσό των 10.000 ευρώ για τις ανάγκες του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, του ιδρύματος που περιθάλπει κυρίως παιδιά με πολύ βαριές αναπηρίες.
 
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η είδηση προέρχεται από τους ανθρώπους του ιδρύματος, μιας και ο Γιώργος λόγω σεμνότητας, ποτέ δεν θα έκανε μια τέτοια ανακοίνωση για τις πράξεις του. 
Σε εποχές δύσκολες για όλους, πόσο μάλλον για ένα δημόσιο ίδρυμα ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, έκανε αυτή τη χειρονομία, που μπορεί να δείξει το δρόμο και σε άλλους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να πράξουν κάτι ανάλογο.
 
Το συγκεκριμένο ποσό προέρχεται από το πριμ που αναλογούσε στο Γιώργο Καραγκούνη, μέσω της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αυτό το ποσό λοιπόν διέθεσε ως δωρεά στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.

από  newspathfinder

Παγκόσμιο σοκ για την αστυνομική βία κατά του 13χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει μια εικόνα ασύλληπτης βιαιότητας από τις διαδηλώσεις στην Ισπανία εναντίον των μέτρων λιτότητας, που τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάνει τον γύρο του κόσμου.
.
Η εικόνα του αιμόφυρτου 13χρονου έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας σάλο διεθνώς
περισσότερα εδώ

Θλίψη και οργή: Πατέρας σπαράζει
κρατώντας αγκαλιά το νεκρό παιδί του

BBC journalist cradles his dead baby son in his arms
after Israeli rocket attack on Gaza
Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει έναν Παλαιστίνιο πατέρα να κλαίει απαρηγόρητος, ενώ κρατά στην αγκαλιά του νεκρό το μόλις 11 μηνών παιδάκι του, το οποίο πέθανε από τα πυρά των Ισραηλινών.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο  άνδρας, που ονομάζεται Τζιχάντ Μασαράουι και εργάζεται ως δημοσιογράφος στο ΒΒC της χώρας του, μετέφερε το παιδί του νεκρό στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του.
Η εικόνα έχει «τραβηχτεί» στο νοσοκομείο…

από star

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki