Saturday 26 January 2013

Τρόφιμα και ελπίδα προσέφεραν στο νηπιοτροφείο Καλλιθέας οι εργαζόμενοι του μετρό

Σε μία πράξη αλληλεγγύης προχώρησαν το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής οι εργαζόμενοι του μετρό, που προσέφεραν τρόφιμα, κρέας, γάλα και χαρτικά στο νηπιοτροφείο της Καλλιθέας που φιλοξενεί 23 παιδιά οι γονείς των οποίων κρίθηκαν ακατάλληλοι για την διαπαιδαγώγηση τους ή τους στερήθηκε από τον εισαγγελέα η κηδεμονία τους.  

Οι εργαζόμενοι του μετρό εκτός από τα τρόφιμα, προσέφεραν και μία δωροεπιταγή για ψώνια από σούπερ μάρκετ καθώς και 250 ευρώ για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.
Εργαζόμενοι στις τεχνικές υπηρεσίες μάλιστα ανέλαβαν την δωρεάν διόρθωση του κεντρικού λέβητα που έχει χαλάσει αλλά η διοίκηση του ιδρύματος δεν μπορεί να επισκευάσει λόγω της μειωμένης χρηματοδότησης.
Τα παιδιά, ηλικίας από 2, 5 έως 5, 5 ετών, υποδέχτηκαν τους ενεργούς πολίτες με αγκαλιές και χαμόγελα και με την ελπίδα πώς από εδώ και στο εξής δεν θα ξαναμείνουν μόνα τους…
Αρωγός όπως και σε πολλές προσπάθειες για την βοήθεια του ιδρύματος ο τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης που από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έχει κινητοποιήσει πολλούς πολίτες προκειμένου να βοηθηθούν τα παιδιά του ιδρύματος.
kala-nea.gr
NewsPark via http://www.ipop.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki