Saturday 2 February 2013

Προφυλακίστηκε η 52χρονη για παιδική πορνογραφία

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων παγκοσμίως. 
Η 52χρονη μετά την απολογία της στον ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην Ελλάδα, για τέτοια υπόθεση. 
Η 52χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Εις βάρος της υπάρχει καταγγελία Ολλανδής δημοσιογράφου, που την γνώρισε κάνοντας ρεπορτάζ για τους παιδόφιλους. 
Η κατηγορούμενη υποστηρίζει από τη μεριά της ότι μάχεται για τη σεξουαλική απελευθέρωση των ανθρώπων.

πηγή: pathfinder

Η διαφθορά και η ανηθικότητα εργαλεία της παγκοσμιοποίησης

Σχορετσανίτης Ηλίας
 

Η παγκοσμιοποίηση είναι συνυφασμένη με την οικονομική και πολιτική διαφθορά και ανηθικότητα, γιατί μόνον από αρρωστημένα μυαλά μπορεί να επιβληθεί.
    Η α-κατηχήσή μας, όμως, αφήνει την παγκοσμιοποίηση να σαπίζει την κοινωνία μας μέρα με τη μέρα: «Η σύγχυση μεταξύ δυνατών σεξουαλικών παρορμήσεων και ηθικών ή θρησκευτικών αξιακών συστημάτων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συμπεριφοράς, που οδηγούν σε δημιουργία πολλαπλών προσωπικοτήτων» σύμφωνα με το Δρ. Μάρβιν Μπάιτνερ. 

«Η πλειοψηφία των ανθρώπων με διχασμένη προσωπικότητα έχουν υποστεί σεξουαλική ή φυσική κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία. Οι προσωπικότητες μπορεί να έχουν άγνοια η μία της άλλης, οδηγώντας σε χαοτικό τρόπο ζωής. Τα θύματα είναι απρόθυμα να το συζητήσουν λόγω συσχετισμού με καταστάσεις φόβου, ντροπής και κακοποίησης.», γράφεται στο Wikipedia.  

Καταλάβατε γιατί νομιμοποιείται το κόμμα των παιδόφιλων;  
Καταλάβατε γιατί ξυπνάνε πρώιμα σεξουαλικά τα παιδιά;  
Καταλάβατε γιατί στις ΗΠΑ εξαφανίζεται ένα παιδί κάθε 40 δευτερόλεπτα και στην Αγγλία κάθε 3 λεπτά; 
Καταλάβατε γιατί κάθε χρόνο εξαφανίζονται  800.000 παιδιά! 
Το ξέρατε;

Ο,τι πιο διεστραμμένο, μιαρό και ανόσιο είναι η παιδοφιλία. 

    Ο άγγλος ερευνητής Ντέιβιν Άικ μιλάει ανοιχτά για οργανωμένους παιδοφιλικούς κύκλους και σεξουαλικούς σκλάβους με ελεγχόμενο νου μέσω διχασμού προσωπικότητας (συχνά με σατανιστικό τελετουργικό), ισχυρισμούς που δεν μπορούμε να αντικρούσουμε μετά τα τελευταία σκάνδαλα στην Αγγλία που εμπλέκουν άτομα από το χώρο της πολιτικής, της τηλεόρασης και της υψηλής κοινωνίας. Και οι ίδιοι, όμως, έχουμε διαπιστώσει όταν εξαρθρώνονται κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας, ότι είναι άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, άτομα που διάγουν παράλληλους βίους, διχασμένους.

Τα λόγια του Χριστού μας για το σκανδαλισμό των παιδιών καταδεικνύουν το απεχθές έγκλημα που συντελείται στα μυαλουδάκια τους: «Όποιος, όμως, σκανδαλίσει έναν από τους μικρούς αυτούς που πιστεύουν σ’ εμένα, τον συμφέρει να κρεμάσει μυλόπετρα γύρω από τον τράχηλό του και να καταποντιστεί στο πέλαγος της θάλασσας». 

Η παγκοσμιοποίηση είναι συνυφασμένη με την οικονομική και πολιτική διαφθορά και ανηθικότητα, γιατί μόνον από αρρωστημένα μυαλά μπορεί να επιβληθεί. Είναι, όμως, προσανατολισμένη και στο να διαφθείρει όποια ψυχή μπορεί και να τη στρέψει στην ακαθαρσία.  

Ένας νοητός πόλεμος, ώστε να πέσει το κάστρο του χριστιανισμού εκ των έσω και να απεμπολήσουμε το Πνεύμα το Άγιο που μας χάρισε ο Χριστός με τη βάπτισή μας. Ζούμε σε μέρες ομολογίας. Απέναντι στο σκότος της παγκοσμιοποίησης των νεοταξιτών πρέπει να αντιτάξουμε τη λάμψη της Παγκόσμιας Δόξας.

ολόκληρο το άρθρο στη Βασιλεία των Ουρανών 

Ο Γκιόργκι, η Στέφκα... τα παιδιά των φαναριών

Κάθε φανάρι στις μεγάλες πόλεις, ειδικά στην Αθήνα 
και τη Θεσσαλονίκη, κρύβει τραγικές ιστορίες 
παιδικής εκμετάλλευσης. 
Tου Σταυρου Τζιμα

Διασταύρωση των οδών Κουντουριώτου και Σαλαμίνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρα 9 π.μ., θερμοκρασία λίγο πάνω από το μηδέν, με την υγρασία να περονιάζει. Ένα αγοράκι, έξι έως εφτά χρόνων, καθαρίζει το παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου.  

Ώρα 3 το μεσημέρι. Ο μικρός στο ίδιο σημείο με το σφουγγαρόπανο στο χέρι, ορμάει μπροστά στα αυτοκίνητα που σταματούν στο φανάρι. Τρώει την κατσάδα των οδηγών και αποσύρεται στο πεζοδρόμιο, μέχρι να «πιάσει» και πάλι το κόκκινο. Με το που γυρίζει ο ήλιος και πλησιάζει η νύχτα, πάλι εκεί…
Πώς σε λένε φίλε; Γκιώργο. Από πού είσαι; Ρωτάω. Από τη Σόφια. Και πώς σε φωνάζουν εκεί; Γκιόργκι Βασίλεφ.
Μόνος σου είσαι εδώ; Eίναι εκεί -δείχνει την επόμενη γωνία- μάνα μου και μικρή αδερφή μου και «κάνει χέρι έτσι». Άπλωσε την παλάμη του για να μου εξηγήσει ότι ζητιανεύουν.
Τι έφαγες σήμερα; Αντί απάντησης σηκώνει τους ώμους. Ο Γκιόργκι, αν τον λένε έτσι, έχει σταθεί μέχρι τώρα τυχερός.

Ένα χιλιόμετρο παραπάνω, στην οδό Λαγκαδά, ένα άλλο «παιδί των φαναριών», η εντεκάχρονη Στέφκα, από τη Βουλγαρία κι εκείνη, βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες λεωφορείου.
Σε ένα διάλειμμα από τη «δουλειά» της βγήκε να παίξει στον δρόμο με ένα σαράβαλο ποδήλατο που είχε μαζέψει από τα σκουπίδια, και εκεί το βαρύ όχημα της έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής.
Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική. Το άψυχο κορμί της έμεινε μέρες στο νεκροτομείο γιατί δεν το παραλάμβανε κανείς.
Οι έρευνες των αρχών έδειξαν ότι το πραγματικό της όνομα δεν ήταν Στέφκα, αλλά Μαργαρίτα Ν. και το διαβατήριό της ήταν πλαστό. Το είχε εξασφαλίσει ο παππούς της στη Βουλγαρία, αγοράζοντας το όνομα Στέφκα από άλλη οικογένεια, για να στείλει την εγγονή να ζητιανέψει στην Ελλάδα! Ίσως και να την είχε «νοικιάσει» σε κάποιο από τα κυκλώματα που εισάγουν επαίτες…
Κάθε φανάρι στις μεγάλες πόλεις, ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κρύβει τραγικές ιστορίες παιδικής εκμετάλλευσης. Ήταν ένα διάστημα, προ κρίσης, που το φαινόμενο είχε υποχωρήσει κάπως. 
Τώρα, τα φανάρια ξαναγεμίζουν με άγουρες ψυχές, που οι επιτήδειοι, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι γονείς (!) εξωθούν στη ζητιανιά ποντάροντας στο αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης των συνανθρώπων μας για τους σκληρότερα δοκιμαζομένους.
Η εικόνα των τρυφερών αυτών πλασμάτων, που με άγνοια κινδύνου «πέφτουν» πάνω στα αυτοκίνητά μας εκλιπαρώντας λίγα κέρματα, τείνει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας στις πόλεις. Σύνηθες φαινόμενο…
Ο βίαιος θάνατος της εντεκάχρονης Βουλγάρας και τα όσα αποκαλύφθηκαν ήρθαν να ρίξουν λίγο φως στη θεοσκότεινη μοίρα αυτών των παιδιών. 
Και ήταν μια γροθιά στο στομάχι μας.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki