Wednesday 27 February 2013

Ανίερη εκπαίδευση - Education for Death

Κατήχηση παιδιών από την ηλικία των 6 ετών, τους οποίους αποκαλεί «μικρούς φίλους του κινήματος», έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της.  
Παράλληλα, σε κείμενό της τοπική οργάνωση του κόμματος τονίζει ότι «η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα».
Από τον «κύκλο πνευματικής αφύπνισης» παιδιών του Δημοτικού, στην Αρτέμιδα, το περασμένο Σάββατο. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν χθες το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής
πολλά περισσότερα εδώ

Σχετικά άγνωστη αντιναζιστική ταινία του Walt Disney που παρουσιάστηκε στις αμερικανικές αίθουσες το 1943 και σήμερα θεωρείται νομικά κοινό κτήμα. 
Παρουσιάζει την ανατροφή των παιδιών στο καθεστώς της ναζιστικής Γερμανίας.

Ο παιδεραστής

Συνελήφθη ο παιδεραστής
Τσαταλμπασόγλου Πρόδρομος
του Νικολάου και της Χρυσούλας 
Ποιο παιδάκι θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχα
μετά από μια εμπειρία με αυτό το κτήνος;
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων αλλά και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς τα στοιχεία του 50χρονου Τσαταλμπασόγλου Πρόδρομου του Νικολάου και της Χρυσούλας, ο οποίος γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, για αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση, για προσφορά ναρκωτικών (κάνναβη) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η δημοσίευση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.  
Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23410-77028 του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας».

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki