Thursday 25 April 2013

Ανοιξιάτικες ομορφιές!!

Άνθρωποι, φυτά και ζώα σε διάφορα σημεία του πλανήτη ξεμυτίζουν για να απολαύσουν τον ήλιο, υποδηλώνοντας ταυτόχρονα τον ερχομό της άνοιξης. 
Οι ζεστές μέρες κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους, οι κήποι αλλάζουν όψη, τα χιόνια λιώνουν και το κρύο δίνει τη θέση του στις πρώτες εντυπωσιακές ανοιξιάτικες εικόνες… 
perierga.gr - Σημάδια ότι ήρθε η άνοιξη...
Με μια πεταλούδα στη μύτη ποζάρει η μικρούλα
κατά τη διάρκεια της έκθεσης Sensational Butterflies
Exhibition στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Το χιόνι λιώνει στο Βερολίνο και ένα λουλούδι
κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του.
περισσότερες φωτογραφίες στο πράσινο χαμομηλάκι

Χίλια ευρώ το ωάριο (!!)

Χίλια ευρώ το αγόραζαν οι «γιατροί». 
Πόσο το πούλαγαν δεν μας λέει το δημοσίευμα.
.
Πώς δρούσε το κύκλωμα εξωσωματικής γονιμοποίησης
.
Δύο αδέλφια γιατροί από τη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτες ιδιωτικής κλινικής υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, μία γραμματέας της ίδιας κλινικής και δύο ιδιοκτήτες φαρμακευτικών εταιρειών, είναι μεταξύ των συλληφθέντων, ως μέλη του οργανωμένου κυκλώματος που εισήγαγε στην Ελλάδα και διακινούσε σε ιατρικά κέντρα παράνομα φάρμακα και σκευάσματα εξωσωματικής γονιμοποίησης.
.
Σύμφωνα με τις αρχές, το κύκλωμα, παράλληλα, είχε στήσει «φάμπρικα» με αγορά φαρμάκων από την Ελλάδα, τα οποία πωλούνται πολύ ακριβά στο εξωτερικό και τα εξήγαγαν μέσω μιας εικονικής εταιρείας στη Βουλγαρία, ενώ έπαιρναν ωάρια από κοπέλες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή οικονομική τους θέση, δίνοντάς τους ως αμοιβή 1.000 ευρώ, και τα εμφύτευαν σε γυναίκες που κατέφευγαν στην κλινική για εξωσωματική γονιμοποίηση.
.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 11 άτομα, ηλικίας από 37 έως 60 ετών, ενώ από τη μέχρι στιγμής έρευνα εμπλέκονται άλλα δύο άτομα, 51 και 57 ετών. Όμως, από την αστυνομία εκτιμάται ότι έχουν εμπλοκή τουλάχιστον ακόμη 10 άτομα, για τα οποία δεν έχουν προκύψει στοιχεία. Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίας, της νομοθεσίας που αφορά την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε συνδυασμό με την εμπορία ανθρώπων (οργάνων), της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.
.
περισσότερα εδώ

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki