Monday 8 July 2013

Εξωφρενική τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα μικραίνει
τις ποινές για τους (παιδόφιλους;) παιδοβιαστές!!!

Οι ποινές που προβλέπονται για τους παιδόφιλους θα είναι μικρότερες 
από εκείνες που επιφυλάσσει ο νόμος για τους συκοφάντες!  
.
Χαλαρότερες ποινές για τους παιδόφιλους προβλέπει εξωφρενική τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Δείτε αποκλειστικά τις... ανατριχιαστικές αλλαγές.
.
Τη χαλάρωση των ποινών για αδικήματα που σχετίζονται με την παιδική πορνογραφία περιλαμβάνει τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Ποινικού Κώδικα που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή το προσεχές διάστημα. 

Ο αριθμός των αδικημάτων αυτού του τύπου έχει τα τελευταία χρόνια αυξηθεί σημαντικά αφού το διαδίκτυο ευνοεί την διακίνηση παρόμοιου υλικού, ενώ οι υπολογιστές διευκολύνουν την αποθήκευση και φύλαξή του. 
.
Οι ιθύνοντες της ελληνικής πολιτείας επιλέγουν αυτήν ακριβώς την εποχή που οι διωκτικές αρχές ανά τον κόσμο εντείνουν την προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν στον όγκο των κρουσμάτων, για να βάλουν εμπόδια στις ελληνικές υπηρεσίες εντοπισμού και σύλληψης όσων καταστρέφουν την παιδική αθωότητα.
Αξίζει χαρακτηριστικά να σημειωθεί ότι με τις αλλαγές που προωθούνται, οι ποινές που προβλέπονται για τους παιδόφιλους θα είναι μικρότερες από εκείνες που επιφυλάσσει ο νόμος για τους συκοφάντες!  
Νομικοί κύκλοι παρατηρούν πως σε αρκετές από τις περιπτώσεις που ρυθμίζει το νέο άρθρο περί πορνογραφίας Ανηλίκων (265 Π.Κ.) εμφανίζει περισσότερες ομοιότητες με το παλαιότερο σχετικό άρθρο του 2002, παρά με το άρθρο 348Α με το οποίο η σχετική νομοθεσία εκσυγχρονίστηκε μερικώς το 2007- 2008. 
.
Τι περιλαμβάνουν οι αλλαγές 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μεταξύ των αλλαγών που σχεδιάζονται περιλαμβάνεται η μείωση της ποινής για κατοχή ή προμήθεια υλικού παιδικής πορνογραφίας, είτε προέρχεται από «την τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών» είτε όχι, σε ένα έτος και διαζευκτικά η επιβολή χρηματικής ποινής.
Η αντίστοιχη ποινή που ορίζει ο ισχύων Ποινικός Κώδικας στο άρθρο 348Α, όπως τροποποιήθηκε το 2007- 2008, προβλέπει φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 50.000 έως 300.000 ευρώ. Ενώ δηλαδή στο ισχύον σήμερα πλαίσιο ο διακινητής, ο αγοραστής και ο κάτοχος προϊόντος παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου έχουν την ίδια αντιμετώπιση, μετά τη σχεδιαζόμενη ρύθμιση, ο προμηθευόμενος και κάτοχος τέτοιου υλικού αντιμετωπίζεται ευμενέστερα. 
Η υποχώρηση της ποινής στο ένα έτος ισοδυναμεί πρακτικά με τη μη φυλάκιση του δράστη, αφού, όπως είναι γνωστό στους νομικούς και όχι μόνο κύκλους, στις συντριπτικά περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις η ποινή εξαγοράζεται. 
.
Το «καθ΄έξιν» που εξαφανίστηκε 
Εξάλλου, οι διωκτικές αρχές έχουν, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο σημερινός κώδικας, τη δυνατότητα να παραπέμπουν όσους συλλαμβάνονται για τα συγκεκριμένα αδικήματα με την κατηγορία της καθ΄εξιν συμπεριφοράς, αφού σπάνια το υλικό που βρίσκεται στις έρευνες περιορίζεται σε μία μόνο φωτογραφία ή ένα μόνο video παιδικής πορνογραφίας. Ο λόγος είναι ότι οι παραβατικές πράξεις που τελούνται καθ΄εξιν τιμωρούνται αυστηρότερα.
Πράγματι, το σημερινό άρθρο του κώδικα ορίζει για τους καθ΄εξιν παραβάτες την κάθειρξη μέχρι 10 ετών σε συνδυασμό με χρηματική ποινή. 
Η ειδικότερη διάταξη για την καθ΄ εξιν τέλεση του αδικήματος λείπει από τη σχεδιαζόμενη τροποποίηση επιτρέποντας την ευμενέστερη μεταχείριση του κατηγορουμένου ασχέτως του αν αυτός παρέβη το νόμο μία ή χίλιες φορές. 
Μια ακόμη εξόφθαλμα στρεβλή αλλαγή, αφορά τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο ανήλικος παρασύρθηκε ή εξωθήθηκε στην τέλεση πράξης σεξουαλικού χαρακτήρα που αποτελεί αντικείμενο πορνογραφικού υλικού και λόγω αυτού υπέστη βαριά σωματική βλάβη ή έχασε τη ζωή του. Ενώ στον ισχύοντα νόμο η ποινή που προβλεπόταν για τον δράστη ήταν ισόβια κάθειρξη, στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση ορίζεται ότι διαζευκτικά της ισόβιας κάθειρξης μπορεί να επιβληθεί και πρόσκαιρη διάρκειας 15 έως 20 ετών σε συνδυασμό με χρηματική ποινή. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές αυτές βρίσκονται σε αντίθεση με το πνεύμα των γνωμοδοτήσεων που έχουν κατά το παρελθόν υποβάλει οι Εισαγγελείς κ. Σανιδάς και κ. Τέντες περί της άρσης απορρήτου σε σχετικές περιπτώσεις διαδικτυακών συμπεριφορών, ενώ ακυρώνουν μεγάλο μέρος της προσπάθειας που καταβάλουν οι διωκτικές αρχές στην εξάρθρωση των κυκλωμάτων διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού.
.
ideopigi
Πηγή

ΟΥΑΙ!!!!! - Τετάρτη, 7 Μαΐου 2008 π.κ (προ κρίσης)

Διαβάζω στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: 

"Ένα δισεκατομμύριο εκατό εκατομμύρια ανθρώπους σε τουλάχιστον 37 χώρες πλήττει η πείνα και η έλλειψη τροφίμων, με αποτέλεσμα αναλυτές μιλούν ήδη για επικείμενο “πόλεμο της πείνας“."

Μάλιστα!
Κατά τα άλλα η Ελλάδα έχει τα πιο χοντρά παιδιά στην Ευρώπη!
Αν το καλοσκεφτείς περνάμε καλά ε;
Έχουμε το καναπέ μας, παίζουμε το στοίχημά μας απο το κομπιούτερ μας, έχουμε μια γυναίκα, καμια δεκαριά παιδιά, τη γκόμενά μας, τη παρέα να βλέπουμε το "ΜΠΑΟΚ" ή το "Θρύλο", πίνοντας μπύρες και τρώγοντας "σουφλάκια" με τζατζίκια και καμιά φορά πάμε και σε κανένα σκυλάδικο να νοιώσουμε άρχοντες, να πετάξουμε καμιά χιλιαριά γαρούφαλα στο πιπίνι που μας ερέθισε στη πίστα και βλέποντας τα οπίσθια της γυναίκας του φίλου μας που χορεύει πάνω στο τραπέζι το άσμα της αοιδού "εκεί που καίγομαι πολύ"!
Χλίδα σου λέω!
Τι άλλο να ζητήσουμε από τη ζωή?
Είμαστε καλοί γονείς, γιατί το παιδί μας των 8 ετών, από 35 κιλά που πρέπει να ζυγίζει, φτάνει το καταπληκτικό ρεκόρ των 65 κιλών!
Άσε που στα 15 θα έχει μέσα στο δωμάτιό του δικιά του τηλεόραση, dvd, υπερσύγχρονο κομπιούτερ, να κάνει chat με ανώμαλους κωλόγερους και κατά τα άλλα θα απαιτούν χωρίς να ξέρουν να δίνουν σε γονείς κι αδέρφια μια σταγόνα χαράς!!
Κατά τα άλλα γι αυτά οι Θερμοπύλες θα είναι απλά το μέρος που κατούρησαν σε μια σχολική εκδρομή!
Έτσι τα έχουμε φιμωμένα κι εμείς τη κάνουμε λαμόγια από τις αληθινές ανάγκες τους!
"Μάγκες" πατεράδες, που είναι ανίκανοι και τρέμουν, μήπως και ερωτηθούν από το παιδί τους για έρωτα, για αγώνα, για πνεύμα, για αληθινή ζωή!
Έτσι τυφλωμένα και αποχαυνωμένα μέσα στην επίπλαστη χλίδα, μπας και ξεχάσουν ότι ζουν!

Θα μου πεις τώρα: έλα ρε συ Γιώργο! Υπερβολικός είσαι!
 

Ε καλά! ΕΙΜΑΙ!!!!
Όπως κι αυτό που διάβασα:
"Ένα δισεκατομμύριο εκατό εκατομμύρια ανθρώπους σε τουλάχιστον 37 χώρες πλήττει η πείνα και η έλλειψη τροφίμων, με αποτέλεσμα αναλυτές μιλούν ήδη για επικείμενο “πόλεμο της πείνας“."

και τι μας νοιάζει εμάς ρε; θα μου πειτε.
Έλα ντε!
Εμείς είπαμε! Είμαστε μια χώρα προηγμένη.
Με το δώρο του Πάσχα τρέξαμε στα jumbo, στο χασάπη για τα αρνιά και τα άντερα για να εορτάσομεν ως καλοί Χριστιανοί το Πάσχα!
Σιγά μη δώσουμε δεκάρα για να γίνουμε ανάδοχοι σε κάνα παιδί στη Σομαλία ή στην Αιθιοπία!

Το ACTION AID (για τα παιδιά του τρίτου κόσμου) και η ΦΛΟΓΑ (για τα παιδιά με καρκίνο), νομίζουμε οτι είναι καινούργιο μοντέλο της μερτσέντες (επι το ελληνικότερον) ή κανένα καινούργιο μοντελάκι μακιγιάζ ή δονητών!
 

Αλήθεια συν Έλληνες της μάσας, έχουμε καταλάβει οτι τα παιδιά που πεινάνε στην Αφρική ή στην Ασία, είναι όλων μας;
Οτι όλοι μας αφήνουμε αυτά τα παιδιά να πεθαίνουν στη πείνα;
Δεν είπα να γίνουμε ολοι καλοί Σαμαρείτες και να τρέξουμε στην Αφρική να δώσουμε το "είναι" μας σαν συνάνθρωποι.
Όχι μωρέ!
Ας μη φάει το παιδάκι σας ένα βράδυ δέκα σουβλάκια. Ας φάει εννέα!
Ας μη βγείτε με τη γκόμενα ένα βράδυ να τα πιείτε στα μουγκά στο μπαρ κι ας κάτσετε σπιτάκι σας, μπας και ερωτευτείτε!
Απλό;
Ναι θα μου πεις.
κι όλα αυτά τα χρηματάκια από δυο πράγματα που σας πρότεινα να τα δώσετε στις οργανώσεις ενάντια στη πείνα στο τρίτο κόσμο.
 

Μια πείνα που είναι πλαστή!
Μια πείνα που την επινόησαν και τη διαχειρίζονται οι ασπρουλιάρηδες τύραννοι κάπου εκεί στα "thing tanks" της Αμερικής!
Μια πείνα, που στην ουσία τη φτιάξαν για να υποτάξουν λαούς και να ξεσκίσουν υπολήψεις και αξιοπρέπειες λαών και εθνών!
και τώρα έρχονται να ανησυχήσουν.

ωωωωωωωωω!!!!!!!!
Πονόψυχοι χοντροί κι αναίσθητοι φονιάδες των λαών!
Αλλά είπαμε! Εμείς περνάμε καλά!
Τα έχουμε όλα!
Όλα εκτός από ένα!
ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!! γιατι αυτή τη ξεπουλήσαμε στο διάολο για ένα σπιτάκι και μια μοναξιά!


"Ένα δισεκατομμύριο εκατό εκατομμύρια ανθρώπους σε τουλάχιστον 37 χώρες πλήττει η πείνα και η έλλειψη τροφίμων, με αποτέλεσμα αναλυτές μιλούν ήδη για επικείμενο “πόλεμο της πείνας“."
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Το Disney Channel θα προβάλει σειρά για μικρά παιδιά
με λεσβι@κή "οικογένεια", με δύο «μητέρες»!

Μάλιστα!! Όλα τα προβλήματα των παιδιών θα λυθούν 
μετά την προβολή αυτού του αίσχους
.
Το Disney Channel, ένα κανάλι που «απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ολόκληρη την οικογένεια», αποφάσισε να παρουσιάσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο πρόγραμμά του. 

Disney Channel series to feature two-mother, lesbian 'family'

Το καλωδιακό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ένα επεισόδιο της σειράς«Good Luck Charlie» θα παρουσιάσει ένα παιδί που έχει «δύο μητέρες».
Η Charlie, η οποία είναι ένα νεαρό κορίτσι, θα γίνει φίλη με ένα παιδί, και οι γονείς της θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέση με τις δύο «μαμάδες» του παιδιού. 

Το μόνο ζήτημα που μπορεί να εμποδίσει την εκκολαπτόμενη φιλία είναι ότι οι ετεροφυλόφιλοι γονείς της Τσάρλι είναι βαρετοί. Η μητέρα της Charlie, Amy, θα μιλά με μία "μητέρα", ενώ ο πατέρας της Bob παίζει το πρωτότυπο ρόλο του «ενθουσιώδους κωμικού μπαμπά» θα κάνει την άλλη λεσβία σύντροφο να βαριέται.
«Η συγκεκριμένη ιστορία αναπτύχθηκε με την παροχή συμβουλών από εμπειρογνώμονες για την ανάπτυξη του παιδιού(ΚΟ: …τώρα ησυχάσαμε!) και συμβούλους κοινότητας," είπε εκπρόσωπος του Disney Channel. "Όπως όλα τα προγράμματα του Disney Channel, αναπτύχθηκε για να είναι σχετικό με τα παιδιά και τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο και να αντικατοπτρίζει τα θέματα της διαφορετικότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης". (ΚΟ: Η «διαφορετικότητα», το τοτέμ της εποχής).

Οι δύο μαμάδες θα εμφανιστούν σε επεισόδιο, που θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2014, στο τέλος της σειράς.

"Αυτή είναι μια τόσο θαυμάσια είδηση​​! Είμαστε τόσο περήφανοι που η Disney αναγνωρίζει ότι οι οικογένειες δεν χρειάζεται να χωρούν σε καλούπια!", αναφώνησε ενθουσιασμένος ο ομοφυλόφιλος αρθρογράφος ψυχαγωγίας και gossip, Perez Hilton.

Ένα προηγούμενο πρόγραμμα του καναλιού Disney το “Make Your Mark” έδειχνε έναν έφηβο ο οποίος είχε δύο λεσβίες για γονείς.
Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από το δίκτυο, το Disney Channel έχει τηλεθέαση 1,02 εκατομμυρίων παιδιών ηλικίας από 2 έως 11 χρονών, με περίπου 300.000 παιδιά κάτω των έξι ετών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

σχετικό
06 Ιουλ 2013
Ομοφυλόφιλοι "πατεράδες" κακοποιούσαν σεξουαλικά το 6χρον θετό παιδί τους. Τα «προοδευτικά» media στην Αυστραλία που είχαν παρουσιάσει την υιοθεσία του μικρού Αδάμ από το γκέι ζευγάρι, περιέγραφαν τους δύο ...

12 νέες υποθέσεις υποβάθμισης του περιβάλλοντος

Π ε ρ ι β ά λ λ ο ν:  
ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, 
ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  
.
Πλήθος νέων αντιπεριβαλλοντικών και βάρβαρων  ενεργειών, με την ανοχή ή τη συνενοχή της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταγράφονται εν μέσω καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα:


1. Η πρόθεση της κυβέρνησης να αναθεωρήσει το άρθρο 24 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προστασία του φυσικού, του αστικού και του πολιτιστικού περιβάλλοντος, και που θεωρείται από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ότι «..εμποδίζει την αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας….» [Ομιλία στο Προσυνέδριο Ν.Δ. στο Ναύπλιο 16/6/2013]

2. Εκποιούνται και εκτάσεις που βρίσκονται εντός των ορίων περιοχών NATURA 2000. Με πρόσφατη απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ. 1020/24-5-13), σύμφωνα με την οποία το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) μπορεί να διαχειρίζεται και να εκποιεί και εκτάσεις που βρίσκονται εντός των ορίων περιοχών NATURA 2000. 

.....................
περισσότερα στο πράσινο χαμομηλάκι

Το 5χρονο κοριτσάκι που γεννήθηκε με «πόδια βατράχου», κάνει τα πρώτα του βήματα

Συγκινεί αλλά και γεμίζει ελπίδα και χαρά τις ψυχές μας, η είδηση ότι μια 5χρονη που γεννήθηκε με πόδια βατράχου, κατάφερε ... να κάνει τα πρώτα της βήματα, χάρη σε νάρθηκες.

Five-year-old girl born with legs 'like a frog' takes first steps

H Emma-Grace Andrews, υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας γεννήθηκε χωρίς μύες στα χέρια 
αλλά και στα πόδια της.

Οι γιατροί έλεγαν στους γονείς της πως αν καταφέρει να ζήσει, η μικρή Emma θα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως η αγάπη και η πίστη τους, τους όπλισε με πείσμα και δεν το έβαλαν κάτω.
Έτσι η 5χρονη Emma, παρά τις προβλέψεις των γιατρών, στάθηκε στα πόδια της και περπάτησε μετά από μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και κατά την οποία τεντώθηκαν οι μύες της. Επίσης χρησιμοποιεί καθημερινά νάρθηκες οι οποίοι της τεντώνουν τα πόδια.

περισσότερα στην πηγή: tragiko

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki