Wednesday 12 February 2014

Μια υπέροχη κοπέλα!! (video) - «My Beautiful Woman»

Η αληθινή ιστορία ενός μωρού
που συγκίνησε όλο τον κόσμο


Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «My Beautiful Woman» βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας κοπέλας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της μητρότητας και της αγάπης, χωρίς την επιθυμία για οποιαδήποτε μορφή αναγνώρισης.

Δείτε το βίντεο:


Μωράκι επιβίωσε ύστερα από εγχείρηση
μέσα στη μήτρα της μαμάς του!

Αντίθετα στις προβλέψεις των γιατρών για τις ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει, η μαχήτρια Hope Rollings από τη Νότια Ουαλία τα κατάφερε άριστα!

Το 10 μηνών σήμερα μωράκι υποβλήθηκε σε εγχείρηση όσο ακόμα βρισκόταν μέσα στη μήτρα της μαμάς της, αφού ύστερα από 20 εβδομάδες κύησης διαγνώσθηκε με μία σπάνια διαταραχή στο στήθος της.

Baby girl operated on INSIDE the womb

Το έμβρυο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε διάφραγμα, με αποτέλεσμα τα κύρια όργανα της να πιέζουν τους πνεύμονες εμποδίζοντάς τους να αναπτυχθούν σωστά. 
Οι γιατροί πρότειναν στο ζευγάρι μία πρωτοποριακή εγχείρηση που ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο, δίνοντάς τους όμως μόλις 10% πιθανότητες επιβίωσης.
Η διαδικασία αφορούσε την εισαγωγή ενός μικροσκοπικού μπαλονιού στην τραχεία της μικρής, το οποίο θα βοηθούσε το αμνιακό υγρό που τα μωρά εισπνέουν και εκπνέουν να παραμείνει στους πνεύμονες της, βοηθώντας τους να αναπτυχθούν.
“Η απόφαση για τη χειρουργική επέμβαση ήταν μία από τις δυσκολότερες που είχαμε πάρει στη ζωή μας. Όμως, ήμασταν αποφασισμένοι να δώσουμε στο μωρό μας κάθε ευκαιρία που είχε για να ζήσει”, αναφέρει η 26χρονη μητέρα.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο King’s College Hospital στο Λονδίνο, όταν η κ. Rollings ήταν 26 εβδομάδων έγκυος.
Μάλιστα, ήταν ξύπνια και μπορούσε να παρακολουθήσει μέσω οθόνης όλες τις κινήσεις του χειρουργού καθηγητή κ. Κύπρου Νικολαΐδη.
Το μωρό γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ζυγίζοντας περίπου 2 κιλά και 700 γραμμάρια. Αμέσως οδηγήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.
Η οικογένεια ανυπομονεί για τα πρώτα γενέθλια της μικρής, η οποία είναι υγιέστατη και έχει μόλις αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα.

infokids

Οδηγός Αποπλάνησης Παιδιών!! (Grooming Guide)

Οδηγός 170 σελίδων διδάσκει παιδεραστές
πώς να στοχεύσουν τα παιδιά μας!!
Από την Molly Grantham
Πηγή: wbtv.com
Απόδοση στα Ελληνικά: Το χαμομηλάκι

Charlotte, Βόρεια Καρολίνα (WBTV) 
Έχετε ακούσει ποτέ για τον «Οδηγό Αποπλάνησης»; Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Ομοσπονδιακοί πράκτορες θέλουν αυτό να αλλάξει. Θέλουν να μάθουν όλοι οι γονείς, αυτές τις φρικτές οδηγίες που κυκλοφορούν για να διδάξουν στα αρπακτικά πώς να αρπάξουν τα παιδιά σας.
Υπάρχουν διάφοροι «οδηγοί αποπλάνησης» που κυκλοφορούν είτε online, είτε μεταξύ των αρπακτικών. Αξιωματούχοι λένε ότι οι περισσότεροι οδηγοί είναι ερασιτεχνικοί, αλλά λίγοι από αυτούς είναι τρομακτικά άρτιοι.
Το WBTV απέκτησε ένα από τα πιο εμπεριστατωμένα εγχειρίδια. Ένα εγχειρίδιο 170 σελίδων πλήρως απλουστευμένων μαθήματων που γράφτηκαν από έναν καταδικασμένο παιδεραστή, το οποίο σε μια προειδοποιητική σελίδα μπροστά-μπροστά, ενημερώνει για ένα βήμα-προς βήμα συγκεκριμένο οδηγό, για το «πως» ένα αρπακτικό με το όνομα "Ο Μούλος", περιγράφει τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσεις σεξουαλικές σχέσεις μακράς διάρκειας με παιδιά 2 ή 3 ή 4 ή 5 ετών.
"Είναι μια «αρρώστια» και μια διαφθορά υψηλού επιπέδου που δεν μπορώ να την κατανοήσω", λέει ο ειδικός πράκτορας Brock Nicholson, υπεύθυνος Μεταναστεύσεων και Τελωνείων. Το γραφείο του έχει πλήρη επίγνωση αυτών των οδηγών και παρακολουθεί αυτούς τους εγκληματίες.
"Τους αποκαλούμε θηρευτές (αρπακτικά), αλλά στην πραγματικότητα είναι βιαστές παιδιών. Ξεκάθαρα. Αυτό είναι αυτό που κάνουν. Είναι αηδιαστικό. Στον οδηγό προσπαθούν να πείσουν άλλους με την ίδια νοοτροπία, ότι αυτό που σκέφτονται δεν είναι λάθος, αλλά ότι η κοινωνία είναι που είναι λάθος. Ο οδηγός αναφέρει ότι αυτό είναι η απόλυτη έκφραση του πώς να αγαπάμε ένα παιδί."

Πού θα βρείτε έναν Οδηγό (εγχειρίδιο) σαν αυτόν; Δυστυχώς, δεν είναι δύσκολο. «Αυτός ο οδηγός όντως πωλήθηκε για λίγο στο Amazon», είπε ο Nicholson. «Αυτοί και παρόμοιοι οδηγοί δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες».
Ο συγκεκριμένος οδηγός πηγαίνει σε μεγάλη λεπτομέρεια σχετικά με το πώς να κάνουν σεξ με ένα μικρό παιδί σε διαφορά με ένα παιδί του νηπιαγωγείου.
Παραθέτει συγκεκριμένους, λέξη προς λέξη, διαλόγους που μπορείτε να έχετε με τα παιδιά για να τα κάνετε να σκεφτούν ότι αυτές οι εμπειρίες είναι θεμιτές. Αλλά το πιο εντυπωσιακό τμήμα θα μπορούσε να είναι το σημείο που οδηγός διδάσκει στα αρπακτικά να προσεγγίσουν τους γονείς πρώτα, προκειμένου να πάρουν τα παιδιά τους.
«Δεν είναι ο «ξένος - κίνδυνος» που έχεις να σκεφτείς», είπε ο Nicholson, ο οποίος έχει εργαστεί σε μεγάλο αριθμό τέτοιων υποθέσεων στην 25χρόνη καριέρα του με το ICE. «Είναι καθηγητές, προπονητές, υπουργοί, πολιτικοί, ακόμη και εξουσιοδοτημένοι στην επιβολή του νόμου. Είναι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, σε κάθε σημείο. Είναι συνήθως άτομα που ενεργούν ως αρπακτικά, αν και όχι πάντα.»
Για παράδειγμα, ο οδηγός λέει, «Αν έχετε παιδιά στην οικογένειά σας, αλλά εσείς δεν έχετε ακόμα στενή σχέση , θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να αρχίσετε προσεκτικά να επισκέπτεστε αυτούς τους ανθρώπους και να αρχίσετε να δείχνετε φιλικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη οικογένεια. Όμως, πρέπει να ξεκινήσετε με προσοχή και προσπαθήστε να μην κάνετε πάρα πολύ προφανές, πηγαίνοντας κατ' ευθείαν στα παιδιά τους παίζοντας - κτίστε σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας με τους γονείς για λίγο χρονικό διάστημα, και δέστε που θα σας οδηγήσει αυτό».
Η Φύλαξη Παιδιών, λέει ο οδηγός, θα σας δώσει μερικές φορές την ευκαιρία για «νυχτερινό ξεσάλωμα». Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ο οδηγός λέει στους θύτες να «στήσουν έναν παιδότοπο», «να συγκροτήσουν μια αθλητική ομάδα» , «να οργανώσουν μια θερινή ή χειμερινή κατασκήνωση» ή «ένα ορφανοτροφείο».
Σε μια άλλη ενότητα του οδηγού, ο συγγραφέας, ο οποίος και πάλι είναι ένας καταδικασμένος παιδόφιλος, απαριθμεί τα τέσσερα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχουν κάποια «θεμελιώδη εφόδια για κάθε ενήλικο που ψάχνει για παιδί και την αγάπη του παιδιού:
1) Το πλεονέκτημα από την ιδιοκτησία ενός ζώου,
2) Το πλεονέκτημα της αναζήτησης σε φτωχές κοινότητες,
3) Το πλεονέκτημα της εξεύρεσης θλιμμένα και μοναχικά παιδιά και
4) Το πλεονέκτημα της χρήσης των σχολείων ως σημεία εκκίνησης.»
«Το να γίνεις αρπακτικό ζώο, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς, εάν θέλεις να ψάξεις για μια υποψηφία παιδική αγάπη», αναφέρει ο οδηγός, είτε σκοπεύεις τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι ή να τα αναζητήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Αρπακτικά ζώα είναι αυτοί που εμείς τους αποκαλούμε μαγνήτες παιδιών».
Ο Nicholson είπε, ότι πριν από έξι μήνες περίπου ανακάλυψε παιδικούς θύτες να ταυτοποιούνται μερικές φορές, με ένα συγκεκριμένο κόσμημα ή τατουάζ.
------------------------

Τα σύμβολα και τα λογότυπα των παιδόφιλων

SIMBOLOS DE PEDOFILOS
Pedophilia Symbols
------------------------

«Όταν το ανακάλυψα αυτό» είπε, «μου ήρθε να σκάσω εντελώς! Μοιάζει πολύ με αυτά που βλέπουμε σε μέλη συμμορίας, έχουν τα δικά τους σημάδια για το ποιοι είναι. Με τα αγόρια, αν τους αρέσουν τα αγόρια, έχουν ένα τρίγωνο μέσα σε ένα τρίγωνο. Αν τους αρέσουν μικρά κορίτσια, έχουν μια καρδιά μέσα σε μια καρδιά. είτε σε τατουάζ ή τα φορούν σαν περιδέραιο ή σαν βραχιόλι. Άμα πιαστούν, θα πουν στις Αρχές, "Αχ, αυτό ανήκε στην κόρη μου που πέθανε χρόνια πριν και το φοράω για αυτόν τον λόγο..."».
Για να πάρουμε μια άλλη γνώμη για τον "Οδηγό Αποπλάνησης", τον στείλαμε στην Δρ. Sharon Cooper, ειδικό στη διάγνωση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Είναι μια Εγκληματολόγος Παιδίατρος και Σύμβουλος στο Εθνικό Κέντρο Εξαφανισμένων και Κακοποιημένων Παιδιών που εδράζει στο Chapel Hill , αλλά θεωρείται καταξιωμένη σε ολόκληρη τη χώρα για τα βιβλία, τις διαλέξεις και τις εργασίες της σε συγκεκριμένες υποθέσεις.
«Είναι εξαιρετικά λεπτομερές και ιδιαίτερα ανησυχητικό», δήλωσε η Cooper.
"Αυτό που προτείνει ο Παιδόφιλος σ’ αυτό τον οδηγό, θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αυτό το είδος επιβράβευσης ενός παιδιού σε επαναλαμβανόμενη βάση, λέγοντάς τους πόσο σπουδαία είναι, θα έκανε ένα παιδί να ανταποκριθεί, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά"

Δεν μπορείτε να διαγράψετε την Ελλάδα... You can not erase the Greece...

«Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλον τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

Αρίσταρχος ο Σάμιος:
«Περί μεγεθών και αποστημάτων Ηλίου και Σελήνης»
Από την ιατρική σας, την… 
φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, χημεία
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά,
διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη,
σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας,
σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική,
διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω,
αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά,
αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη),
σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη,
αλλάξτε τα Ευαγγέλια,
αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα,
αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία),
σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο,
σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες,
αλλάξτε την παιδεία σας,
αλλάξτε το όνομα της ιστορίας,
αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας,
αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία,
διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Θα πείτε "δεν γίνεται".
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…

Η πρόκληση πάντως ισχύει"»

Jean Richepin, λογοτέχνης



"Break down all over Greece at a depth of 100 meters.
Empty all museums, from across the globe.
Break down everything Greek from around the globe...

Then turn off the Greek language from everywhere.
From your medical, pharmaceutical registration.
From your mathematics (geometry, algebra )
From your physics, chemistry
From astronomical
From your policy
From your everyday life.


Delete mathematics, delete every shape, click the triangle - octagon, the straight - curve, turn off the geometry of the buildings, your streets, your games, your cars, turn off your name every disease and every drug, delete the democracy and politics, delete gravity and bring it up and down, change the satellites you have a square trajectory, change all of your books (because there will always be and even a Greek word), turn from your daily routine each Greek word, change the gospels, change the name of Christ and it comes from the Greek and means one who has the anointing, change and the shape of each temple (not having the Greek geometry), turn Alexander the Great, turn off all the mythical and historical heroes, change the culture, change the name of the story, change the names of the universities, change your way of writing, use the Arabic, delete all the philosophy, delete, delete, delete...
 

You will say " this does not become."
Right, because then you can not support a single sentence !
 

You can not erase the Greece, the Greeks, the Greek bid on this planet ...
The challenge, however, applies for everyone "

Jean Richepin

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki