Wednesday 14 May 2014

Ένα γκαράζ για τους μικρούς σωφέρ!

Όπως τα κοριτσάκια λατρεύουν τις κούκλες έτσι και τα αγοράκια δείχνουν μια ξεκάθαρη προτίμηση στα αυτοκινητάκια.
10313799_854285711253775_7371727226137520338_n
Τα βάζουν σε σειρές και δεν χορταίνουν να σκαρώνουν φανταστικούς αγώνες καρτ!
Καλά, όλα αυτά αλλά τα σκόρπια αυτοκινητάκια αποτελούν κίνδυνο ατυχήματος τόσο για τη μαμά όσο και για το μπαμπά καθώς τρυπώνουν στα πιο απίθανα σημεία κι αν τα πατήσεις απλά… χάθηκες!

Σήμερα, λοιπόν, σας δείχνουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα γκαράζ με μόλις τρια υλικά για να αποφύγετε τις αναποδιές!

Τι θα χρειαστείτε:
ένα καφάσι
ρολά χαρτιών υγείας
κόλλα στιγμής

Θα πάρετε ένα καφάσι. Θα το γυρίσετε κάθετα και θα κολλήσετε με τη κόλλα στιγμής κάθε ρολό σύμφωνα με τη φωτογραφία.  
Απο κει και πέρα , αφήστε το γιο σας να αναλάβει δράση. Δείξτε του πώς να τακτοποιεί τα αυτοκινητάκια !


Η δύναμη της ζωής: Γεννήθηκε μισό κιλό και τα κατάφερε

Η δύναμη της ζωής: Γεννήθηκε μισό κιλό και τα κατάφερεΗ μικρή Emily Cressey γεννήθηκε πρόωρα και συγκεκριμένα νωρίτερα κατά 16 εβδομάδες.
Είναι ένα από τα νεότερα βρέφη που έχουν γεννηθεί και επιβιώσει, καθώς ήρθε στον κόσμο στην 24η εβδομάδα της κύησης που είναι και το «νόμιμο» όριο για άμβλωση.
Χθες η οικογένειά της γιόρτασε τις πρώτες δέκα εβδομάδες της.

Με βάρος που μόλις ξεπερνούσε το μισό κιλό, η μικροσκοπική Emily έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει!
Χθες η μικρούλα έκλεισε τη 10η εβδομάδα, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά των γιατρών που δεν έδιναν πολλές ελπίδες στην οικογένειά της.

Για πρώτη φορά η μικρή ήπιε το γάλα της με μπιμπερό, μια στιγμή που η μαμά της προσευχόταν να έρθει αλλά φοβόταν μήπως δεν φτάσει ποτέ. "Ήταν η πιο όμορφη στιγμή, οι περισσότερες μαμάδες την έχουν δεδομένη, πολλές κουράζονται κάποια στιγμή, εγώ όμως όχι', δήλωσε η 34χρονη.
«Το να τη βλέπω να τρώει με το μπιμπερό ήταν υπέροχο, είμαι τόσο ευγνώμων για τη στιγμή αυτή, είναι τόσο πολύτιμη η ώρα αυτή, όταν έχεις δώσει τέτοια μάχη για να κρατηθεί το μωρό σου στη ζωή», τονίζει.
Η Emily ζυγίζει πλέον σχεδόν 1.800 γραμμάρια και παίρνει συνεχώς βάρος. "Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, βλέπω τα δέκα κεράκια της Emily και νιώθω πόσο ευλογημένοι είμαστε", δηλώνει ο μπαμπάς της. "Την κρατάω στην αγκαλιά μου και ξαφνιάζομαι με το πόσο δρόμο διανύσαμε. Ξαφνιάζομαι και επειδή συνειδητοποιώ πόση δύναμη έχω μέσα μου, χωρίς να το γνωρίζω. Παρότι η Emily είναι ακόμα πολύ μικρή, είναι εδώ, είναι δυνατή, είναι αποφασισμένη, είναι μαχήτρια. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω; Τίποτα...".
Πηγή: dailymail.co.uk

William Vahey: Ο Αμερικανός παιδόφιλος δάσκαλος,
που έδινε στα παιδιά μπισκότα με ναρκωτικά και τα βίαζε

To FBI τον θεωρεί ως έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδεραστές στα χρονικά - Διαβάστε σοκαριστικές λεπτομέρειες της ιστορίας του δασκάλου που είχε διδάξει και στην Αθήνα.
 
 
Ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους δασκάλους. Έτσι περιγράφουν τον παιδεραστή δάσκαλο οι μαθητές του από τα σχολεία και των δέκα χωρών όπου δίδαξε στην διάρκεια της καριέρας του, καθώς κατόρθωσε να κρατά καλά κρυμμένη τη μυστική του ζωή.
Σήμερα το FBI τον θεωρεί έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στα χρονικά.
Ήταν ο πρώτος που έφθανε το πρωί και ο τελευταίος που έφευγε το βράδυ, στα αμερικανικά σχολεία ανά τον κόσμο όπου δίδαξε, μεταξύ αυτών και στο αμερικανικό σχολείο της Αθήνας, τη διετία 1978-1980.

Συνόδευε τα παιδιά σε εκδρομές και τους έδινε κουλούρια και μπισκότα για να τα κεράσει... Κι εκεί κρυβόταν το μυστικό του παιδόφιλου δασκάλου, τα θύματα του οποίου ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουν τι πραγματικά έγινε: έκρυβε στα γλυκά ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια βίαζε τα ανήλικα, χωρίς αυτά να έχουν συναίσθηση του τι είχε συμβεί!
Ο William Vahey αποκαλύφθηκε τελικά στο τέλος της καριέρας του, από ένα τυχαίο γεγονός: η καθαρίστρια του σπιτιού του στη Νικαράγουα, τον τελευταίο σταθμό του, βρήκε ένα στικάκι με φωτογραφικό υλικό που αποδείκνυε τι είχε κάνει σε αμέτρητα παιδιά ο δάσκαλος - τέρας.

Το 1969, ο Vahey συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Τότε δίδασκε κολύμβηση σε ένα γυμνάσιο της Αμερικής, όταν η κατηγορία στην αστυνομία ήταν πως τσιμπούσε τα πέη οκτώ αγοριών, ηλικίας από 7 έως 9 ετών.
Το στοιχείο που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο στην ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι ότι πολλοί από τους πρώην μαθητές του στα δέκα σχολεία που δίδαξε στις τέσσερις ηπείρους της γης, δεν γνωρίζουν - και μάλλον δεν θα μάθουν ποτέ - αν έπεσαν θύματά του!
Ο πατέρας ενός πρώην μαθητή του στο Καράκας της Βενεζουέλας δηλώνει στο Associated Press: «Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε, αλλά το παιδί μου δεν μπορεί να ξεχάσει ένα γεγονός: Έτρωγε τα μπισκότα, πάρα πολλά μπισκότα»...
Ο Vahey αυτοκτόνησε όταν ήρθε στο φως η ιστορία του, πριν προλάβει να λογοδοτήσει στις αρχές. Είχε μόνο παραδεχτεί τη δεύτερη, την κρυφή ζωή του.

 

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε το γύρο του θριάμβου
αγκαλιά με ένα πολύ ξεχωριστό παιδί! (video)
Lennon and Samaras share title success with young fan!


Η Σέλτικ κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα της Σκωτίας και κατά τη διάρκεια της γιορτής για την απονομή του πρωταθλήματος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς πήρε αγκαλιά ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και έκαναν μαζί τον γύρο του θριάμβου στο γήπεδο της ομάδας των Καθολικών.



Ο προπονητής της ομάδας είχε δώσει στο νεαρό φίλαθλο νωρίτερα το μετάλλιο του. Η βραδιά ήταν πολύ συγκινητική για τον Έλληνα επιθετικός καθώς το παιχνίδι με την Νταντί Γιουνάιτεντ ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα και στη Σκωτία μετά από 6,5 χρόνια.

Πηγή: www.lifo.gr

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki