Wednesday 25 June 2014

Ο Rowden Go παντρεύτηκε την αγαπημένη του Leizel May
και έφυγε από τη ζωή ήσυχος και ευτυχισμένος!!

Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο 29χρονος Go πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία - Παντρεύτηκε τη γυναίκα που αγάπησε μπροστά στη δίχρονη κόρη τους, τους φίλους και τους συγγενείς τους.


Ο Rowden Go και η αγαπημένη του Leizel May είχαν άλλα σχέδια για την κοινή τους ζωή.
Ο καρκίνος, όμως, «χτύπησε» την πόρτα του ζευγαριού και από εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης. Δεν πρόλαβε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του ο 29χρονος Rowden και λίγες μέρες μετά διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.
Με τους γιατρούς να μη του δίνουν πολύ χρόνο ζωής, η Leizel και ο Rowden αποφάσισαν να επισπεύσουν το γάμο τους, αφού μέχρι τον Ιούλιο ο άτυχος νέος μπορεί και να μη ζούσε.

Έτσι, αφού μέσα σε 12 ώρες κατάφεραν να ετοιμάσουν τα πάντα, το ζευγάρι ενώθηκε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Ιουνίου μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και τον Rowden μην μπορώντας ούτε να σηκωθεί να βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι.



 
Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο Go πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία. Παντρεύτηκε τη γυναίκα που αγάπησε μπροστά στη δίχρονη κόρη τους, τους φίλους και τους συγγενείς τους.
Τελικά, αυτό φαίνεται πως περίμενε όλον τον καιρό που υπέφερε γιατί μετά από δέκα ώρες, ο Rowden έφυγε από τη ζωή ήσυχος πια και ευτυχισμένος.
protothema

Τα σημάδια που δείχνουν
ότι το παιδί σας είναι κακομαθημένο

Λένε ότι δεν μπορείς να κακομάθεις ένα μωρό, ακόμα κι αν το κρατάς ώρες ατελείωτες στην αγκαλιά σου, αλλά μόλις φτάσει στη νηπιακή ηλικία, η υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε ένα όχι και τόσο υπάκουο παιδί.

10 Signs That Your Child Is Spoiled


Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τα κακομαθημένα παιδιά των φίλων σου, ακόμη και των αγνώστων στην παιδική χαρά ή στο εμπορικό κέντρο, αλλά όταν έρχεται η ώρα να δεις το δικό σου πρόβλημα, πιθανότατα να εθελοτυφλείς.
Όσο όμως και να μη θέλεις να παραδεχτείς ότι κάτι κάνεις λάθος, η άσχημη συμπεριφορά του παιδιού σου προκαλεί προβλήματα τόσο μέσα στο σπίτι όσο κι έξω από αυτό (βλέπε εξόδους σε φιλικά σπίτια).
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί για πολύ ένα κακομαθημένο παιδί, πόσο μάλλον αν δεν είναι δικό του!
Αν βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά, παρακάτω θα βρεις δέκα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον έχεις κακομάθει το παιδί σου.
 
1. Έχει συχνές εκρήξεις θυμού
Το κλασικό παράδειγμα του κακομαθημένου παιδιού είναι αυτό που έχει συχνές εκρήξεις θυμού τόσο στο σπίτι όσο κι έξω από αυτό.
2. Δεν ικανοποιείται ποτέ
Τα κακομαθημένα παιδιά συνήθως δεν μένουν ποτέ ευχαριστημένα με αυτό που έχουν και θέλουν πάντα κάτι που βλέπουν σε κάποιον άλλον.
3. Δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει
Σε κανένα παιδί δεν αρέσει να καθαρίζει, αλλά μόλις περάσει η νηπιακή ηλικία, θα πρέπει να είναι πρόθυμο να καθαρίσει τα παιχνίδια του ή να μαζέψει τα παπούτσια του.
4. Προσπαθεί να ελέγξει τους ενήλικες
Τα κακομαθημένα παιδιά συνήθως δεν οριοθετούνται και περιμένουν από τους ενήλικες να ακούσουν στις φωνές και τις απαιτήσεις τους.
5. Σε ντροπιάζει συχνά σε δημόσιους χώρους
Ένα μεμονωμένο γεγονός είναι φυσιολογικό, αλλά όταν το παιδί στενοχωρεί σκόπιμα τους γονείς τους μπροστά σε τρίτους για να τραβήξει την προσοχή, τότε υπάρχει πρόβλημα.
6. Δεν θέλει να μοιράζεται
Τα μικρά παιδιά δεν αποδέχονται εύκολα την ιδέα του μοιράζομαι, αλλά μόλις περάσουν την ηλικία των 4 θα πρέπει να είναι πιο πρόθυμα να μοιραστούν πράγματα, όπως παιχνίδια, σνακ με άλλα παιδιά ή την οικογένειά τους.
7. Πρέπει να τα παρακαλάς
Ο γονέας ή αυτός που προσέχει το παιδί αποτελεί μια φιγούρα εξουσίας και το παιδί θα πρέπει να υπακούει στις εντολές του. Δεν θα πρέπει να παρακαλάς το παιδί σου για να ολοκληρώσει μία δουλειά.
8. Σε αγνοεί
Σε κανένα παιδί δεν αρέσει η λέξη «όχι» αλλά δεν θα πρέπει να σε αγνοεί όταν του μιλάς.
9. Δεν παίζει μόνο του
Όταν φτάσει στην ηλικία των 4 ένα παιδί πρέπει να είναι πρόθυμο και ικανό να παίξει μόνο του για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Αν χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιον για να παίξει μαζί του, τότε μάλλον αποζητάει την προσοχή των άλλων.
10. Πρέπει να το δωροδοκείς
Οι γονείς δεν θα πρέπει να δωροδοκούν τα μικρά παιδιά τους με χρήματα, παιχνίδια ή λιχουδιές, προκειμένου να κάνουν δουλειές ρουτίνας.
 
Πηγές: skai.gr

Επιχείρηση του FBI έσωσε 168 παιδιά από την πορνεία

Συνολικά από το 2003 έχουν βρεθεί περί τα 3.600 παιδιά που «έκαναν πεζοδρόμιο» στους δρόμους των ΗΠΑ και 1.450 άτομα καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές, μεταξύ τους 14 έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 3,1 εκατομμύρια δολάρια.

FBI Child Prostitution Busts: 281 Pimps Arrested, 168 Children Recovered In Operation Cross Country VIII
Εκατόν εξήντα οκτώ παιδιά που εκδίδονταν εντοπίστηκαν και 281 προαγωγοί συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ σε μεγάλη επιχείρηση του FBI που διεξήχθη σε σχεδόν εκατό πόλεις, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Κάθε παιδί αξίζει να είναι ασφαλές. Με μέτρα όπως η επιχείρηση αυτή που διεξήχθη σε όλη τη χώρα, μπορούμε να θέσουμε τέρμα στον κύκλο της εξαπάτησης», δήλωσε ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.
«Αυτοί που διακινούν εκδιδόμενα παιδιά δημιουργούν έναν μόνιμο εφιάλτη γι' αυτά τα θύματα τα οποία διανύουν την εφηβική ηλικία», δήλωσε η Λέσλι Κάλντουελ, αναπληρώτρια υπουργός Δικαιοσύνης. «Η επιχείρηση αυτή βάζει τους εμπόρους αυτούς πίσω από τα κάγκελα και σώζει τα παιδιά από αυτόν τον εφιάλτη, ώστε να μπορέσουν να αρχίσουν να ζουν την παιδική τους ηλικία», τόνισε.
Η επιχείρηση αυτή άρχισε το 2003 στο πλαίσιο του Εθνικής Πρωτοβουλίας για τη Χαμένη Αθωότητα, είναι στην τρίτη φάση της. Συνολικά, έχουν βρεθεί περί τα 3.600 παιδιά που «έκαναν πεζοδρόμιο» στους δρόμους των ΗΠΑ και 1.450 άτομα καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές, μεταξύ τους 14 έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 3,1 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Την περασμένη εβδομάδα, ο μεγαλύτερος αριθμός συλλήψεων και θυμάτων που εντοπίστηκαν καταγράφηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια, στις νότιες ΗΠΑ, στο Κλίβελαντ του Οχάιο (βόρεια), στο Λος Άντζελες και το Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια.

Κρούσματα εμπορίας παιδιών γενικά εντοπίζονται από τις δυνάμεις της τάξης που θέτουν κατά προτεραιότητα στόχο της επιχείρησής τους τις στάσεις για τα φορτηγά, τα καζίνο, τα πεζοδρόμια ή τις ιστοσελίδες συναντήσων που προσφέρουν «συνοδούς».


protothema

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki