Wednesday 24 September 2014

Η μάστιγα της παιδοφιλίας - παιδεραστίας

Κυκλοφορούν ελεύθεροι 800 παιδεραστές και παιδόφιλοι!
ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013, 09:08
Σοκ προκαλούν στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάνουν λόγο για περισσότερους από 800 άνδρες παιδεραστές και παιδόφιλους που κυκλοφορούν ελέυθεροι, εκμεταλλευόμενοι τα νομικά «παραθυράκια».
-----------------------------
Βατικανό: Συνελήφθη αρχιεπίσκοπος για παιδεραστία
-----------------------------

Μια πανεθνική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη παιδοφίλων άρχισε στη Βρετανία και έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 25.000 άτομα ύποπτα για την προβολή εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στη χώρα.
 
 
Ήδη έχουν γίνει 660 συλλήψεις αλλά η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος λέει ότι ποτέ δεν θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει όλους αυτούς που ενέχονται στην παιδική πορνογραφία και στην σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
Η Υπηρεσία ανέφερε ότι σχεδιάζει να εφαρμόσει και νέες τεχνικές συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ώστε να βρεθεί σε απ΄ευθείας σύνδεση με τους παραβάτες.
«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε συγκεκριμένα νούμερα αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν περίπου 50.000-60.000 άτομα στη Βρετανία που έχουν πρόσβαση σε εικόνες παιδικής κακοποίησης.
Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ένας νοσοκομειακός γιατρός και ένας αναπληρωτής δάσκαλος ήσαν ελεύθεροι να συνεχίσουν τη διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων καθώς δεν μπόρεσαν να συντονιστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες μεταξύ τους.
Ήδη επικυρώθηκε ένα απόρρητο λογισμικό που επιτρέπει στους ερευνητές να εντοπίζουν την κίνηση των παράνομων εικόνων και των βίντεο στο Διαδίκτυο, αλλά και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις εκείνων που τα παρακολουθούν.
Στις ΗΠΑ, αντίστοιχα, οι αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει περίπου τρία εκατομμύρια υπολογιστές σ΄όλο τον κόσμο που μοιράζονται υλικό παιδικής κακοποίησης.
Στη Βρετανία τα πράγματα είναι πολύ άσχημα αφού ήδη εντοπίστηκαν καθηγητές, γιατροί και αστυνομικοί να διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και αναφέρετα η περίπτωση ενός αρχηγού προσκόπων στο Λονδίνο ο οποίος αυτοκτόνησε όταν μαθεύτηκε η διαστροφή του αυτή.
Η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη της παιδοφιλίας κάνει πολλούς να αισιοδοξούν για τα αποτελέσματα και ενδεικτικά λένε ότι αφού μπορούμε να εξιχνιάζουμε εκατοντάδες χιλιάδες κλοπές και άλλα αδικήματα, τότε μπορούμε εύκολα να εξουδετερώσουμε τους 25.000 παιδόφιλους από το Διαδίκτυο.

fe-mail

1. Θέλεις να πάμε μια βολτίτσα;
2. Συγγνώμη, που σου έκλεψα το παιχνίδι σου!!

1. Φαίνεται ότι ο Eteo, το βέλγικο Malinois που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δεν έχει εκπαιδευτεί μόνο για να προσφέρει προστασία αλλά και να συντροφεύει τους μικρούς του φίλους στις απογευματινές βόλτες τους.

Untitled

Ο Eteo ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας Protection Dogs Plus, η οποία δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση γερμανικών ποιμενικών και βελγικών Malinois, δύο από τις καλύτερες ράτσες σκύλων που προσφέρουν προστασία στον ιδιοκτήτη τους.
Το αστείο βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube και καταγράφει τον Eteo να σπρώχνει το αυτοκινητάκι του 3χρονου Aden κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην πόλη Newburyport στη Μασαχουσέτη. Το χαριτωμένο δίδυμο φαίνεται να το απολαμβάνει!



2. Ένα χαριτωμένο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι τα σκυλιά είναι πολύ ευαίσθητα στη συναναστροφή τους με τα βρέφη.

dog-returns-baby-toys-laura-charlie-7

Ο τετράποδος φίλος του βίντεο -με το όνομα Τσάρλι- έκανε το λάθος να αρπάξει το παιχνίδι της μικρής Λάουρα, με αποτέλεσμα το νεογέννητο κοριτσάκι να αρχίσει να κλαίει. Προκειμένου να επανορθώσει, ο Τσάρλι επιστρέφει στη μικρή φέρνοντας το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για να την καθησυχάσει.
Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο YouTube και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές, ενώ ο Τσάρλι είναι πλέον τόσο διάσημος που έχει τη δική του σελίδα στο Facebook.



infokids

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki