Friday 17 July 2015

'Οπου κι αν βρίσκεστε, το χαμομηλάκι σας εύχεται «Καληνύχτα» με γλυκειά μουσική

Ένα μαγικό ταξίδι εικόνας και ήχου με το αξεπέραστο κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα...
Made by Chris Demian


I’m never in the mood to laugh when I hear sweet music.

* Ποτέ δέν ἔχω διάθεση νά γελάσω ὅταν ἀκούω γλυκειά μουσική

* Ὁ ἄνθρωπος πού δεν ἔχει τή μουσική μέσα του, πού δέν συγκινεῖται ἀπό τή γλυκειά μελωδία τῶν ἤχων, εἶναι ἱκανός γιά προδοσίες, κακές πράξεις, καταστροφές. Σέ τέτοιο ἄνθρωπο μήν ἐμπιστεύεστε.
Shakespeare 

Όχι, όχι, δεν είναι καραμέλες. Είναι φρουτορολάκια!! - Fruit roll ups, Fruit Leather

 
Τα fruit roll ups «ρολάκια» φρούτων ή το fruit leather «φρουτόδερμα», είναι μια πασίγνωστη υγιεινή και ελαφριά λιχουδιά στο εξωτερικό για όλους και ειδικά τα παιδιά, εμείς όμως πρώτη φορά την ακούμε.

Όμως είναι πεντανόστιμα, πανεύκολα, υγεινά και πολύ γουστόζικα για να στολίσεις στο παιδικό πάρτι! Δες τις συνταγές και άρχισε να… τυλίγεις φρούτα!
Μπορείς να τα φτιάξεις από σχεδόν κάθε φρούτο. Μπορείς να τα γλυκάνεις περισσότερο, να τα αφήσεις πιο μαλακά ή να τα κάνεις τελείως τραγανά σαν καραμέλα.

Εμείς, σου δίνουμε τις πρώτες συνταγές για φρουτορολάκια για να ξεκινήσεις. Μετά θα ξέρεις τί να κάνεις για κάθε φρούτο!
...........................
η συνέχεια στη μητερούλα

Αρνήθηκε να σώσει το παιδί της για να μη χαλάσει το... αμάξι της! - Mum REFUSES To Break Into Expensive BMW To Save Toddler Son From Heat

Μία γυναίκα από την Κίνα αρνήθηκε να σπάσει το τζάμι του πολυτελέστατου αυτοκινήτου της προκειμένου να σώσει το παιδί της που είχε παγιδευτεί στο κλειδωμένο όχημα και ενώ η θερμοκρασία ήταν στα ύψη.
Αρνήθηκε να σώσει το παιδί της για να μη χαλάσει το... αμάξι της! - Κεντρική Εικόνα
Mum REFUSES To Break Into Expensive BMW To Save Toddler Son From Heat
Η Κινέζα επέμενε να περιμένει τον κλειδαρά αν και έβλεπε ότι ο γιος της είχε ιδρώσει και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του.

Οι περαστικοί αλλά και οι πυροσβέστες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προέτρεπαν τη γυναίκα να σώσει τον τρίχρονο γιο της που έκλαιγε σπαρακτικά αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη!

Τελικά, οι αξιωματικοί αγνόησαν την... μητέρα και έσπασαν το παράθυρο.
Δεν έχει γίνει γνωστό αν η πρόνοια αποφάσισε να απομακρύνει το παιδί από κοντά της...

parapolitika

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki