Sunday 20 December 2015

Prestyn Barnette: Ο 4χρονος που προσεύχεται μαζί με τον «Αη-Βασίλη» για μωρό που κινδυνεύει

Ο Prestyn Barnette ζήτησε φέτος ένα διαφορετικό δώρο από τον  «Αη-Βασίλη». Ο μικρός από τη Νότια Καρολίνα θέλησε τη συνοδεία του αγαπημένου του  «Αη-Βασίλη» σε μια προσευχή για ένα μωρό που δίνει μάχη για τη ζωή του.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Prestyn δεν έχει ποτέ συναντήσει το μωρό για το οποίο προσεύχεται. Η θεία του, Lauren Sharpe, λέει ότι ο Prestyn συγκινήθηκε από την ιστορία του δύο μηνών Knox Stine ο οποίος αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.
Ο 4χρονος έμαθε μέσω Facebook για τον Knox, τον οποίο ο πατέρας του είχε βρει αναίσθητο μέσα στο σπίτι τους στις 30 Νοεμβρίου.
«Πήγαμε στο εμπορικό κέντρο, ο «Αη-Βασίλης» τον ρώτησε τι ήθελε για τα Χριστούγεννα», περιέγραψε η Sharpe στο ABC News. «Εκείνος ζήτησε ένα τραινάκι και να προσευχηθούν να γίνει ένα θαύμα για τον μικρό Knox».
περισσότερα εδώ

Δώρο για σένα ή για τη μαμά; - The Other Christmas Gift

Τα παιδιά ξέρουν να ανταποδίδουν την αγάπη

Σε αυτό το βίντεο πρωταγωνιστούν παιδιά τα οποία προέρχονται από οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα. 

Το UpTv δοκίμασε να κάνει ένα πείραμα.
Στο βίντεο φαίνεται τα παιδιά να απαντούν στην ερώτηση ''τι θα ήθελαν ως δώρο για τα Χριστούγεννα'' τόσο για τα ίδια όσο και για τη μαμά τους με την επιθυμία τους τελικά να γίνεται πραγματικότητα αφού τους προσφέρουν και τα δύο δώρα. 
Στην αρχή τα παιδιά ενθουσιάζονται και χαμογελούν από ευτυχία, ώσπου τους ανακοινώνουν ότι πρέπει τελικά να διαλέξουν ένα από τα δύο δώρα. 
Η απόφαση αν και στην αρχή τα φέρνει όλα σε δύσκολη θέση είναι εύκολη τελικά αφού όλα τα παιδιά διαλέγουν να πάρουν μαζί τους στο σπίτι το δώρο για τη μαμά τους αφού όπως εξηγούν «η μαμά, μού έχει προσφέρει τόσα πολλά» ή «με βοηθάει όταν είμαι άρρωστη και στα μαθήματά μου» ή «μου έχει προσφέρει σπίτι να ζω» ή «σημασία έχει η οικογένεια και όχι ένα παιχνίδι» κ.ά. 

Τελικά τα παιδιά πήραν μαζί τους και τα δύο δώρα. 
Ωστόσο, αξίζει να δείτε το βίντεο αφού είναι πολύ συγκινητικό και πετυχαίνει τον σκοπό του ο οποίος είναι να μάθουμε να ανταποδίδουμε και να μοιραζόμαστε τη χαρά.
The Huffington Post

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki