Monday 28 December 2015

Χειρουργός ηρεμεί τρομοκρατημένο κοριτσάκι που θα εγχειριστεί στη καρδιά

Η Xin Er, ένα αξιολάτρευτο κορίτσι δυο μόλις ετών από την Κίνα, γεννήθηκε με μια καρδιακή πάθηση που απαιτούσε σοβαρή χειρουργική επέμβαση καρδιάς.
Όπως είναι απολύτως λογικό, όταν ήρθε η ώρα της εγχείρησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ζεγιάνγκ, η μικρή ήταν απόλυτα τρομοκρατημένη.
Άρχισε να κλαίει και ήταν απαρηγόρητη μέχρι που ο χειρουργός Shi Zhuo, αναπληρωτής διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής, την αγκάλιασε και της έδειξε κινούμενα σχέδια στο τηλέφωνό του.
Η αναισθησιολόγος Jin Ziying κατέγραψε την όμορφη στιγμή με το κινητό της. Ανέφερε επίσης ότι το κορίτσι τελικά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η οποία εξελίχθηκε ομαλά. 
Σήμερα η μικρούλα είναι καλά στην υγεία της.

official

Η μοναξιά, οι απόντες και οι «επισκέπτες»

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι στρωμένο γιορτινά, στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Επισκέπτες» του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Μπροστά στις πιατέλες και τα εδέσματα δύο άνθρωποι προσπαθούν να μοιραστούν τις στιγμές με τους αγαπημένους τους που είναι μακριά.
Αλλά είναι και οι «Επισκέπτες» που θα τους γεμίσουν την καρδιά ζεστασιά και μια πόρτα που θα ανοίξει θα κάνει το σπίτι να γεμίσει χαρές και θα φέρει χαμόγελα σε όλους.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki