Thursday 23 June 2016

Είσαι παιδοβιαστής; Κάνε μας μια χάρη ...
Are you a child molester? Es usted un pedófilo?

... κάνε μια χάρη στην ανθρωπότητα ...
πρώτη ανάρτηση: hamomilaki

Γιατί οι ειδικοί το θεωρούν το «Sexting» επικίνδυνο;
(Μα, επειδή είναι!!)

Με τις έρευνες αυτού του είδους έχουμε ένα πρόβλημα.
Ποιος σοβαρός άνθρωπος, χωρίς κανένας «ειδικός» να το πει, θα υποστήριζε ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην ευτυχία, να φέρουν γαλήνη στα παιδιά και τους νέους και να βοηθήσουν στην γενική πρόοδό τους;
Τέλος πάντων.... Αποφασίσαμε να αναρτήσουμε τα σχετικά με το Sexting, μήπως και βάλουν μυαλό καί τινες «προοδευτικοί», του styl όλα επιτρέπονται...
το χαμομηλάκι


Oι κρυφοί κίνδυνοι του Sexting είναι ΑΥΤΟΙ

Ο διαδικτυακός εκφοβισμός και το «sexting» (μηνύματα με προκλητικό περιεχόμενο) μπορεί να οδηγήσουν πολλούς νέους ανθρώπους, αργότερα στη ζωή τους, στην κατάθλιψη, σύμφωνα με άρθρο του βρετανικού δικτύου BBC.

Οι ψυχίατροι του Νοσοκομείου Πράιορι στο Ροχάμπτον, υποστηρίζουν ότι είναι πιθανή μια ραγδαία αύξηση στους νέους και τους ενήλικες, οι οποίοι προκαλούν οι ίδιοι τραυματισμούς στον εαυτό τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον διαδικτυακό εκφοβισμό. 

Όπως εξηγούν, μεγάλος αριθμός ανήλικων παιδιών που πέφτουν θύματα εκφοβισμού, φοβούνται να το αναφέρουν, με αποτέλεσμα να καταβάλλονται συχνά από άγχος και στρες και να οδηγούνται στην κατάθλιψη.
«Sexting» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται όταν έφηβοι ή ενήλικες μοιράζονται φωτογραφίες με προκλητικό περιεχόμενο, κάτι που θεωρείται ως μια μορφή «φλερτ».
Αυτό, όμως, που αρχικά μοιάζει διασκεδαστικό, ίσως μελλοντικά να έχει πολύ σκληρές συνέπειες. «Το sexting φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί σε ένα είδους νόσου και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες», εξηγούν οι ειδικοί.
Βάσει των αποτελεσμάτων ερευνών, οι μελετητές υποστηρίζουν ότι η κατάθλιψη και το άγχος επηρεάζουν πλέον τα παιδιά όσο και τους ενήλικες περισσότερο από ποτέ πριν.
Το φαινόμενο είναι φυσικά πιο έντονα σε παιδιά και εφήβους αφού με στοιχεία του βρετανικού Κέντρου Πληροφόρησης Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (HSCIC), το 2014 υπήρξαν 15.668 εισαγωγές σε νοσοκομεία νεαρών κοριτσιών ηλικίας μεταξύ 15 και 19 ετών που είχαν προκαλέσει στον εαυτό τους τραύματα, σε σύγκριση με τα 9.255 παρόμοια περιστατικά 10 χρόνια πριν.

Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι γονείς
ΔΕΝ γνωρίζουν τι κάνει το παιδί τους στο Internet!

Η έφηβη κόρη σου περνάει ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή της, συνδεδεμένη στα social media
Do you know what your child is doing when s/he holding smartphone or tablet in his/her hands?

Σ' αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι θεωρείς πως 
α) αυτό συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες και 
β) δεν είναι ανησυχητικό, εφόσον καταφέρεις να βάλεις φρένο στο χρόνο που επιδίδεται στην διαδικτυακή πλοήγηση, σωστά; 
Λάθος!
Νέα μελέτη των εταιριών Kaspersky Lab και της B2B International αποκάλυψε πως ενώ το 48% των γονιών ανησυχούν ότι τα παιδιά τους μπορεί να πέσουν θύματα cyber-bullying, σχεδόν ένας στους τέσσερις γονείς (για την ακρίβεια το 22%) δηλώνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει τι βλέπει ή τι κάνει το παιδί του όταν βρίσκεται συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
Πόσοι γονείς είναι πιο... ψαγμένοι; 
Μόλις το 19% δηλώνει ότι είναι «φίλος» στα κοινωνικά δίκτυα με τα παιδιά του ή τα «ακολουθεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζουν οι ειδικοί. 
Το πιο ανησυχητικό, δε, εύρημα της έρευνας, είναι μόλις το 38% έχει μιλήσει στα παιδιά του για τους κινδύνους στο διαδίκτυο.

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ντουλάπα του σεξ για να δελεάζει μικρά παιδιά - Michael Jackson's secret underage sex closet

Οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον είναι καταιγιστικές και σοκαριστικές. Το τελευταίο νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι ένα βίντεο που δείχνει την επιδρομή αστυνομικών από το τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα στο ράντζο του στη Neverland.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο το 2003 οι αστυνομικοί ερευνούν πιθαμή προς πιθαμή το ράντσο. Από το χώρο ψυχαγωγίας μέχρι την κρεββατοκάμαρά του και την ντουλάπα του σεξ όπου ο τραγουδιστής κρατούσε καλά φυλαγμένα τα αρρωστημένα μυστικά του. Η ντουλάπα ήταν κρυμμένη στο βάθος της κρεββατοκάμαράς του και ήταν σφαλισμένη με τρεις κλειδαριές.
Πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες με παιδικά βασανιστήρια, κούκλες του σεξ και πολλά άλλα σαδομαζοχιστικά βρέθηκαν στην ντουλάπα του Τζάκσον. Ο τραγουδιστής για να προσελκύσει και να δελεάσει τα μικρά παιδιά είχε φτιάξει ένα τεράστιο χώρο με παιχνίδια, αμέτρητες κούκλες, ζωάκια, ήρωες όπως τον Σούπεμαν και την Λάρα Κροφτ καθώς και πολλά παιδικά βιβλία.

Ανάμεσα στο χάος διακρίνεται επίσης και ένα αυτόγραφο του Macaulay Culkin με την αφιέρωση «Μην με αφήσεις μόνο στο σπίτι».
................
η συνέχεια για τον παιδοβιαστή εδώ

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki