Thursday 11 January 2007

«ActionAid Ελλάς»: Ελάτε να δώσουμε τέλος στη φτώχεια!

Καθημερινά 30,000 παιδιά πέφτουν θύματα της φτώχειας, της πείνας και ασθενειών, οι οποίες μπορούν να προβλεφθούν. Αυτό σημαίνει ότι κάθε τρία δευτερόλεπτα ένα παιδί χάνει τη μάχη µε τη ζωή. Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με λιγότερο από 1 δολάριο τη μέρα. Η εκστρατεία της Action Aid Ελλάς κάνει έκκληση να δοθεί ένα τέλος στην ακραία φτώχεια και χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου.
Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις της σχετικά με την παροχή αναπτυξιακής βοήθειας για την καταπολέμηση της φτώχειας. Η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στη μείωση της παγκόσμιας ένδειας. Η αναπτυξιακή βοήθεια της χώρας µας μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την εκπαίδευση σε εκατομμύρια παιδιά, να αξιοποιηθεί σε ουσιαστικές ενέργειες κατά του HIV/AIDS και της ελονοσίας και να μειώσει τα θλιβερά ποσοστά θνησιμότητας.
 

Η Action Aid Ελλάς παροτρύνει την ελληνική κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειές της για να αμβλύνει τις τραγικές συνέπειες της ακραίας, παγκόσμιας φτώχειας και να τηρήσει τις διεθνείς υποσχέσεις της σχετικά με την παροχή αναπτυξιακής βοήθειας.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Συμμετέχετε στην εκστρατεία και βοηθήστε μας στην έκκληση που απευθύνουμε για την εξάλειψη της φτώχειας.
Ας γίνουμε η γενιά η οποία κατάφερε να δώσει τέλος στη φτώχεια και όχι η γενιά η οποία απέτυχε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φτώχεια και την εκστρατεία της Action Aid Ελλάς για την καταπολέμησή της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki