Sunday 20 May 2007

Όσο υπάρχουν άνθρωποι...

Καταγγείλτε το κόμμα των Παιδοφίλων
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην
παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία
συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο & την
ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Κατά της Νομιμοποίησης του Κόμματος των
Παιδοφίλων (PNVD)

...τέτοια νοσηρά φαινόμενα παιδοφιλίας, δεν ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήνουν αδιάφορους!

Διαβάστε σας παρακαλώ ΕΔΩ, συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

7 comments:

  1. Στο όνομα της Ελευθερίας της Έκφρασης!! νομιμοποιήσανε το κόμμα των παιδόφιλων!! στην Ολλανδία;; Αυτό δεν έχει να κάνει με την ελευθερία της έκφρασης αλλά με θέματα ηθικής, θέματα της φύσης. Δεν είναι κάτι το φυσικό το φυσιολογικό αυτό. Τα παιδιά δε μπορούν να έχουν σεξουαλικές και ότι άλλο θέλουν οι παιδόφιλοι από αυτήν την ηλικία γιατί είναι ακόμα και στην ανάπτυξη, αλλά τι δουλειά έχει ένας μεγάλος να κάνει τέτοια πράγματα με ένα παιδάκι; Πως το κάνανε αυτό; Δε μπορώ να το φανταστώ ότι το δικαστήριο της Χάγης πήρε μια τέτοια απόφαση. Είναι φρικτό και μόνο σαν σκέψη, πόσο παραπάνω σαν πράξη να επιτραπεί κάτι τέτοιο. Μα καλά τι θέλουν να περάσουν; Τη διαστροφή για κάτι φυσιολογικό και νόμιμο;
    Φίλη μου Μικρό Χαμομηλάκι θα το βάλω στο blog μου. Και όλοι όσοι έχουν ευαισθησία να το βάλουν και στο δικό τους γιατί αυτά τα θέματα δεν είναι για να περνάνε απαρατήρητα.
    Με πόνο ψυχής
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  2. Όσο και αν συμφωνώ στις θέσεις του blog σας, ωστόσο νομίζω ότι εδώ διαφωνώ. Η απαγόρευση της έκφρασης της άποψης με βρίσκει αντίθετο. Το ότι μια ομάδα ανώμαλων παιδεραστών θέλει να μπορεί να μιλάει ελεύθερα και να μπορεί με ΝΟΜΙΜΑ μέσα να προσπαθεί να πείσει για την ορθότητα του λόγου της, δεν σημαίνει ότι θα νομιμοποιηθεί η παιδεραστία.

    Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε όλα τα εθνικστικά/ρατσιστικά κόμματα στην Ευρώπη να μην υπήρχαν, καθώς εναντιώνονται σε άλλες κατοχυρωμένες ελευθερίες (ισότητα όλων ανεξαρτήτως φυλής/εθνικότητας κτλ), όπως συμβαίνει και στο δικαίωμα του παιδιού για υγιή ανάπτυξη.

    Υποτιμούμε την νοημοσύνη του κόσμου όταν απαγορεύουμε κάτι. ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να πουν ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι, όσο βλακώδης ή άρρωστη και αν είναι αυτή.

    Ο λόγος από την πράξη έχει τεράστια διαφορά. Το ότι θα μιλάνε για τις ορέξεις τους δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμένουν παράνομοι αν συλληφθούν με πορνογραφικό υλικό ή αν κάνουν σχέση με ανήλικα παιδάκια. ΦΥΣΙΚΑ και θα παραμείνουν παράνομοι και ΦΥΣΙΚΑ και θα πάνε φυλακή, σύμφωνα με το νόμο.

    Ευτυχώς ή δυτυχώς η απόλυτη ελευθερία του λόγου και η δημοκρατία πάνε πακέτο. :)

    ReplyDelete
  3. jim.hellas @ Τιποτε δεν παει πακετο στην δημοκρατια που ανεχεται φαινομενα διαστροφικα.
    Δυστυχως λογικη σαν την δικη σου ειναι αυτη που επωαζει το αυγο του φιδιου και βγαινει το φιδακι που θα προσπαθησει να φαει τις τωρινες και τις επομενες γενιες.
    http://underinformation.wordpress.com/

    ReplyDelete
  4. Αγαπητέ jim, εδώ δεν πρόκειται απλώς για την ελευθερία λόγου. Αν το κόμμα μπει στη βουλή δε θα έχει μόνο την ελευθερία λόγου αλλά θα μπορεί (potentially) να προωθήσει νομοθεσία που κατεβάζει τη νόμιμη ηλικία σεξουαλικής συγκατάθεσης εκ μέρους του παιδιού στα 12 χρόνια και στη συνέχεια να την καταργήσει τελείως (αυτό δηλώνεται στις προθέσεις του κόμματος).
    Δυστυχώς δε θα είναι τα παιδιά που θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο, όπως καταλαβαίνεις, καθώς τα παιδιά δεν εκπροσωπούνται στις Βουλές, όπως εκπροσωπούνται οι άλλες ομάδες που γίνονται στόχοι βίας και καταπίεσης, όπως οι έγχρωμοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι γυναίκες και δεν έχουν τη δυνατότητα να υπερασπίσουν τη γνώμη τους απέναντι στα "ρατσιστικά" κόμματα που αναφέρεις.

    ReplyDelete
  5. Δυστυχώς η έννοια της Δημοκρατίας έχει διαστρεβλωθεί από ορισμένους που έχασαν κάθε μέτρο και κάθε αξιοπρέπεια και τώρα προσπαθούν να μειώσουν και την αξιοπρέπεια των μικρών παιδιών…παντού υπάρχουν όρια ακόμα και στην ελευθερία έκφρασης , δεν νοείται να έχουμε απαιτήσεις που ικανοποιούν τις δικές μας διαστροφές εις βάρους των μικρών παιδιών που εύκολα ένας ενήλικας με την πείρα του μπορεί να ξεγελάσει…τα δικαιώματα των παιδιών ποιος θα τα υπερασπιστεί?
    Ποιος είπε το 12χρονα παιδιά θέλουν ή μπορούν να κρίνουν αν θέλουν να έχουν ερωτικές εμπειρίες με ενήλικες?
    Αν μπορούσαν τότε ο νόμος περί ενηλικίωσης δεν θα ήταν στα 18 αλλά στα 12 !!!!
    Αυτό τα λέει όλα !!!!

    ReplyDelete
  6. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα με το περιβόητο κόμμα έχει τύχει μεγάλης παρανόησης.

    Είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο blog μου:

    http://dimitrisdoctor.blogspot.com/2007/01/blog-post.html

    doctor

    ReplyDelete
  7. @doctor, @jim.hellas

    Βασικοί στόχοι του κόμματος των Παιδοφίλων είναι:

    - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
    - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

    ---------------

    Βεβαίως κι εμείς συμφωνούμε με την ελευθερία της διακίνησης των ιδεών, με την ελευθερία της έκφρασης όσο αντίθετοι κι αν είμαστε στον φασισμό, ρατσισμό κλπ και φυσικά καμμία ιδέα δεν είναι έγκλημα πριν γίνει πράξη.

    Στην περίπτωση όμως των παιδιών, ρωτήσαμε τα παιδιά; πήραμε την γνώμη τους αν επιθυμούν να είναι αντικείμενο εκμετάλευσης; Έχετε ακούσει τίποτε για τα Δικαιώματα του Παιδιού;
    Έχει την ωριμότητα ένα παιδί 12 χρονών να δημιουργήσει σεξουαλική σχέση με έναν ενήλικο;
    Τα 12χρονα που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ενήλικες είναι παιδιά οικογενειών που δεν υφίστανται σαν οικογένειες.

    Όσον αφορά τον "φίλο" που προτιμάει την παιδοφιλία από την κτηνοβασία, τον πληροφορούμε ότι στην Ελλάδα η κτηνοβασία τιμωρείται αυστηρότατα και θα ήθελα να τον ρωτήσω αν θα προτιμούσε να συνευρίσκεται ένας 50άρης με το παιδάκι του ή με την κατσίκα της διπλανής στάνης.

    Όσον αφορά την νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση στην Ελλάδα είναι ελεύθερη. Διώκεται μόνο όταν διακινείται με σκοπό το κέρδος. Ο νομοθέτης εθελοτυφλεί τόσο πολύ που δεν μεριμνά για το πως αποκτήθηκε αυτό το υλικό, πως βρέθηκε στην κατοχή του ... χρήστη, δεν το ψώνισε κάπου; ή το υπέκλεψε από το διαδύκτιο; κι αυτοί που το παρήγαγαν; που το βρήκαν; Κύριοι, το παιδικό πορνογραφικό υλικό είναι προϊόν εγκλήματος και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Γνωρίζετε ότι ο κλεπταποδόχος τιμωρείται; Γιατί τιμωρείται; Για να αποτραπεί η κλοπή. Πόσο μάλλον η παιδοφιλία!!
    Σκεφτείτε όλοι εσείς με τα "ανοικτά" μυαλά, σκεφτείτε ένα μέλος του κόμματος να αυνανίζεται μπροστά σε μια φωτογραφία ενός παιδιού που κακοποιείται, του δικού σας παιδιού.

    Ναι έχουν δικαίωμα οι Ολλανδοί να διεκδικούν την εδραίωση, την παγίωση των εγκληματικών τους ορέξεων, είναι ελεύθεροι. Έχω κι εγώ όμως το δικαίωμα να αντιδρώ στην δημιουργία του κόμματός των και στην επίτευξη των στόχων του, επειδή οι σκοποί της κίνησης τους γίνονται σε βάρος του παιδιού μου.

    Κατά την γνώμη μου, οι βασικοί σκοποί του Κόμματος είναι εκ προϊμίου παράνομοι, δεν μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός ιδρυτικού καταστατικού. Είναι σαν να διεκδικούμε την σύσταση κόμματος με σκοπό τον φόνο ανηλίκου για προσωπική μας ευχαρίστηση.

    Από πότε η παιδοφιλία είναι ιδέα για να υποστηρίξω την διακίνησή της και την έκφρασή της;

    Διαμαρτύρομαι στην νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδόφιλων τουλάχιστον επειδή συνεισφέρει στην δημιουργία μιας παιδοφιλικής κουλτούρας που με υποβιβάζει σαν άνθρωπο.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki