Friday 4 April 2008

Συνελήφθη στην Κάρπαθο 36χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Ένας 36χρονος από την Κάρπαθο που θεωρείται μέλος διεθνούς κυκλώματος παιδεραστών, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και σεξουαλικό τουρισμό.

Ο 36χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας που γίνεται σε διεθνές επίπεδο από τις αστυνομικές αρχές των συνεργαζόμενων χωρών, για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας.

Εκτός των άλλων ο συλληφθείς όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα διακινούσε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι διαφήμιζε σε παιδεραστές το ξενοδοχείο του, υποσχόμενος δωρεάν διακοπές στην Κάρπαθο με μοναδικό αντάλλαγμα να ασελγήσει στα ανήλικα παιδιά τους.

Ο 36χρονος όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, είχε κρύψει επιμελώς και αποθηκεύσει σε σκληρούς δίσκους στο σπίτι του στην Κάρπαθο, πλήθος αρχείων με πολύ σκληρό περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Συνολικά κατασχέθηκαν έξι σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή με τέτοιο αρχείο, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με δύο μνήμες αποθήκευσης, τα οποία έχουν σταλεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Ρόδου.

Πηγή: Εφημερίδα Το Έθνος

4 comments:

  1. Δε βρισκω λογια να πω. Ειναι ενα θεμα που με κανει εξαλλο. Και αυτα γινονται ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!! ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!!! Καλα κανεις δεν ειχε παρει χαμπαρι να τον κρεμασει τον αλητη;

    ReplyDelete
  2. stin omonia kremasma epano se mia sikia gia dio imeres anapoda kai peta apo tin kali....

    kai oi goneis ton paidiwn ...
    einai egglimaties....
    gia dwrean diakopes?????

    olokliri epixisisi kai kaneis den eixai parei xamparei?????

    ti lete re!!!!
    sta vouna gidia na voskoun ta paidia mou ...
    para na megalosoun stin sinxroni politia san kai aftin.:(((

    ReplyDelete
  3. Ο λύκος έχει μπει μέσα στο μαντρί και αλωνίζει. Και ο βοσκός αντί να του δώσει μια με τη μαγκούρα κάθεται και τον χαιδεύει. Αν δεν υπάρξουν αυστηρές ποινές για αυτά τα αδικήματα, που θα εκτελούνται όμως (οι ποινές), χωρίς να σκοντάφτουν σε κυκλώματα παραδικαστικά, τότε θα λυθεί το θέμα. Δε μου αρέσει να βάζουμε αυτούς τους ανθρώπους στο δρόμο ή σε μια πλατεία και να τους λιθοβολούμε. Ότι και αν έχει κάνει ο άλλος, η ζωή του ειναι κάτι που δεν έχει κανείς το δικαίωμα να του τη στερήσει και να πάρει και την αμαρτία πάνω του. Τα ισόβια νομίζω ότι είναι μια ποινή που μπορεί να αποτρέψει αρκετούς. Όμως να μην κοροιδευόμαστε με ισόβια, που στα 25 χρόνια σε αφήνουν να βγεις έξω. Γιατί έχουμε και αυτά τα ισόβια, της 25ετίας. Η ζωή, θα φροντίσει να κανονίσει και αυτούς του παιδόφιλους και όσους τους προστατεύουν και εύχομαι και τα παιδάκια που πέφτουν θύματά τους. Το δικαστήριο τις ζωής φίλοι μου, κανείς δε μπορεί ούτε να το εξαγοράσει, ούτε να το ξεγελάσει. Και οι ποινές που επιβάλει το δικαστήριο της ζωής είναι πιο βαριές από τα αδικήματα που διαπράττουν αυτά τα κτήνη.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  4. Τι να πω;
    Ντροπή, τίποτα άλλο.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki