Thursday 23 October 2008

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

 Γονείς, να ελέγχετε με ποιούς μιλούν 
 τα ανήλικα παιδιά σας στα τσάτ ρουμς.
Δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν έχετε ιδέα από υπολογιστές. 
Να φροντίσετε  να μάθετε. Δάσκαλοι, πολιτεία, όλοι μας,
να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. 
Ραδιοφωνικός παραγωγός συνελήφθη μετά από καταγγελία για προσπάθεια αποπλάνησης 12χρονης. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 σκληροί δίσκοι με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και ένα βίντεο βιασμού ανήλικης 
(βρέφους) μόλις 2 ετών
Ραδιοφωνικός παραγωγός συνελήφθη στον Νέο Κόσμο μετά από καταγγελία για προσπάθεια αποπλάνησης ανήλικης ενώ σε έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του εντοπίστηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ανηλίκους.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο 39χρονος παραγωγός ραδιοφώνου και πατέρας ανήλικου κοριτσιού προέτρεψε 12χρονη να συναντηθούν προκειμένου να ασελγήσει σε βάρος της προσφέροντάς της οικονομικό αντάλλαγμα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία πολίτη, ο οποίος καθώς περιόδευε στο διαδίκτυο, έπεσε πάνω σε διαδικτυακή συνομιλία, μέσα από τσατ ρουμ, κατά την οποία ο δράστης αναζητούσε ανήλικα κορίτσια, μέχρι που ανταποκρίθηκε σε αυτό μία 12χρονη.
Ο 39χρονος προέτρεπε το κορίτσι να συναντηθεί μαζί του για να ασελγήσει επάνω της αντί αμοιβής ενώ για να την εμψυχώσει, της έστελνε γυμνές φωτογραφίες άλλων κοριτσιών.
Η 12χρονη αρνήθηκε αρχικά να συναντηθεί μαζί του, αλλά οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον πολίτη για το περιστατικό επικοινώνησαν μαζί του.
Γυναίκα αστυνομικός παριστάνοντας την ανήλικη, με την οποία συνομιλούσε του έκλεισε ραντεβού στο οποίο ο 39χρονος εμφανίστηκε και συνελήφθη.
Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 σκληροί δίσκοι με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και ένα βίντεο βιασμού ανήλικης μόλις 2 ετών, οι φωτογραφίες των κοριτσιών που έστελνε, βιντεοκάμερα, κασέτες και φωτογραφική μηχανή.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει καταγράψει ο ίδιος το σκληρό πορνογραφικό υλικό. 

πηγή: Εφημερίδα Έθνος

1 comment:

  1. Eπειδή πρέπει να ακούγονται όλα, να προσθέσω ότι αυτός o σιχαμενος παιδεραστής είναι αυτός που έχει τον ραδιοφωνικό σταθμό στην Αθήνα τον Α100.
    Η ιστοσελίδα του κτήνους είναι:
    http://www.a100fm.gr/

    Το θέμα το έχει αναρτήσει και το blog Troktiko στην παρακάτω διεύθυνση
    http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_6653.html

    Για να ξέρετε ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ αυτό το κτήνος ο παιδεραστής.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki