Σελίδες

Friday, 18 March 2011

Η πολυεθνική των παιδεραστών - “World's largest paedophile ring” uncovered

Η επιχείρηση «Σωτηρία» έβαλε στο κελί 184 υπόπτους και έσωσε 230 παιδιά.
Περισσότερα από 70.000 μέλη από 30 χώρες, 230 παιδιά που σώθηκαν, 184 ύποπτοι που συνελήφθησαν.

Το κύκλωµα δρούσε µέσω της ιστοσελίδας  
boylover.net
Pedophile Symbols
Τα σύμβολα και τα λογότυπα των παιδόφιλων
SIMBOLOS DE PEDOFILOS

Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε χθες την εξάρθρωση αυτού που χαρακτηρίζει ως «το μεγαλύτερο κύκλωµα παιδεραστίας στον κόσµο». Η επιχείρηση υπό την κωδική ονοµασία «Σωτηρία» διήρκεσε τρία χρόνια.
Το κύκλωµα δρούσε μέσω της ιστοσελίδας boylover.net, η βάση της οποίας ήταν στο Αµστερνταµ. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας οδηγήθηκε σε ολλανδικό δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες.

Για την εξάρθρωση του κυκλώματος συνεργάστηκαν οι Αρχές της Βρετανίας, της Αυστραλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και της Ταϊλάνδης. 
«Αυτοί που ήταν μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να περιμένουν ότι πολύ σύντομα θα χτυπήσει η πόρτα τους», δήλωσε εκπρόσωπος της αρμόδιας βρετανικής υπηρεσίας. 
Στα δίκτυα των μελών του κυκλώματος φαίνεται ότι είχαν πέσει περίπου 60 παιδιά από τη Βρετανία, ηλικίας από 7 έως 14 ετών.
Η ιστοσελίδα λειτουργούσε ως φόρουµ συζητήσεων, κατά τις οποίες τα μέλη «μοιράζονταν τα σεξουαλικά τους ενδιαφέροντα για νεαρά αγόρια»
Σε απόσπασμα από συζήτηση που έδωσε στη δηµοσιότητα η Ιντερπόλ, δύο μέλη μιλούν για την έλξη που αισθάνονται από αγόρια που φορούν πάνες. 
Ο ένας είχε πείσει ένα αγόρι να φοράει κάθε Σαββατοκύριακο πάνα από την ηλικία των εννέα ετών και έως ότου συµπλήρωσε τα 13 του χρόνια. «Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής µου» αναφέρει στον συνομιλητή του. 
Τα μέλη αντήλλασσαν μεταξύ τους εικόνες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. 
Στους 184 συλληφθέντες περιλαμβάνονται δάσκαλοι, αστυνομικοί και μέλη του προσκοπισμού. 
Ένας Ισπανός που εργαζόταν σε παιδική κατασκήνωση κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερα από εκατό παιδιά. 
Ο γηραιότερος από τους υπόπτους που συνελήφθησαν είναι 84 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, είναι Αυστραλός και ζούσε στην Ταϊλάνδη, έναν από τους δηµοφιλέστερους προορισμούς του σεξουαλικού τουρισμού. 
Οι Αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωµα έπειτα από τη σύλληψη του διαχειριστή της ιστοσελίδας στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Τα Νέα, USA Today

Μμμμμμμ... η μανούλα έφτιαξε λουκουμάδες!!
Loukoumades [Honey Doughnuts]


Είναι μια συνταγή για απίθανους και πανεύκολους λουκουμάδες. 
Είναι οι μόνοι λουκουμάδες που έχω φτιάξει και δεν θυμίζουν τηγανίτες, θυμίζουν δε αυτούς που αγοράζουμε, με την διαφορά βέβαια ότι είναι πολύ-πολύ πιο νόστιμοι.

Loukoumades (Loukoumathes) - Greek Honey Puffs

Πάμε λοιπόν να τους φτιάξουμε και να σας δείξω διάφορα κολπάκια που μου είχαν μάθει πριν μερικά χρόνια:

Loukoumades
Για 20-22 λουκουμάδες χρειαζόμαστε:
* 15 κουταλιες της σούπας αλεύρι
(έβαλα το μπλε - για όλες τις χρήσεις)
* μισή κοφτή κουταλιά της σούπας ξερή μαγιά
* μισό κουταλάκι κοφτό του γλυκού, αλάτι
* περίπου 1,5 - 2 ποτήρια χλιαρό νερό

για το σιρόπι
* 4 φουσκωτές –φουσκωτές κουταλιές μέλι
* 1 κουταλιά νερό
* - κανέλλα (προαιρετικά)
* - καρύδια (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε όλα τα στερεά και ρίχνουμε λίγο – λίγο το χλιαρό νερό ανακατεύοντας σιγά-σιγά ώσπου να έχουμε έναν παχύρευστο λίγο σφικτούλι χυλό. μπορεί να μην χρειαστεί να ρίξετε και τα δύο ποτήρια.
Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό και όχι ζεστό γιατί θα κάψει την μαγιά και δεν θα φουσκώσει το μείγμα.
Σκεπάζουμε την λεκανίτσα με μια πετσέτα και την αφήνουμε σ' ένα ζεστό μέρος χωρίς να την κουνάμε, για μια περίπου ώρα.
Εμένα την φιλοξένησε ο φούρνος μικροκυμάτων-χωρίς βέβαια να δουλεύει.
Όταν θα δούμε ότι έχει κάνει τρυπούλες στην επιφάνεια σημαίνει ότι ο χυλός μας είναι έτοιμος.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μπόλικο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά.

Θα προσπαθήσω να σας περιγράφω πως κατάφερα και τους έκανα έτσι στρογγυλούς και καμαρωτούς!!

Βάζουμε την αριστερή μας παλάμη ανοικτή μέσα στο λεκανάκι με τον χυλό (αν είσαστε αριστερόχειρες βάζετε την δεξιά παλάμη) και παίρνουμε μέσα στην παλάμη μας όσο το δυνατόν περισσότερο χυλό μπορούμε, και την βγάζουμε έτσι ανοικτή έξω από τον χυλό, μόλις την βγάλουμε την κλείνουμε απότομα.
Την ώρα που σφίξαμε την παλάμη μας πετάχτηκε ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα ένα μπαλάκι ζύμης . Στο άλλο μας χέρι έχουμε ένα κουτάλι της σούπας, με αυτό και με γρήγορες αλλά προσεκτικές κινήσεις κόβουμε το μπαλάκι και το πετάμε μέσα στο λάδι που καίει. 'Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνουν δίπλα στην κατσαρόλα για να μην προλάβει να ξεφουσκώσει το μπαλάκι και διατηρηθεί χοντρουλι και καμαρωτό !!!!
Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες προσέχοντας να μην ξεροψηθούν γιατί μπορεί να είναι ωραίοι εκείνη την ώρα, αλλά μετά σκληραίνουν.
Βάζουμε σ' ένα μπρίκι το μέλι με το νερό και όταν πάρουν μερικές βράσεις το κατεβάζουμε από την φωτιά και το ξαφρίζουμε. – αν θέλουμε ρίχνουμε την ώρα που βράζουν και ένα μικρό ξυλαράκι κανέλλα.
Τοποθετούμε σε μια πιατέλα τους λουκουμάδες, ρίχνουμε από πάνω το σιρόπι και πασπαλίζουμε με κανέλλα – εάν θέλουμε ρίχνουμε και τριμμένο καρύδι.
Να σας πω να κάνετε κάτι που θα τους ξετρελάνει όλους; 

Παίρνουμε μια σύριγγα και την γεμίζουμε με σιρόπι, με αυτήν την ''ένεση'' τρυπάμε τον λουκουμά και ''ρίχνουμε'' μέσα κάποια ποσότητα σιροπιού. 
Όταν λοιπόν θα αρχίσουν να τρώνε τους γευστικούς τους κάλυκες θα απολαύσουν και ένα ποταμάκι από σιρόπι δηλαδή κάτι σαν τα σοκολατάκια με το ποτό.
.....

Παιδονόμος, που ασελγούσε σε ορφανά παιδιά, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 25 ετών

Εμφανιζόταν ως παιδοψυχολόγος!!!

Σε ποινή κάθειρξης 25 ετών, κατά συγχώνευση, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο παιδονόμος που το διάστημα 2004 - 2006 ασελγούσε σε βάρος παιδιών ορφανοτροφείου και κατασκήνωσης, καταγράφοντας μάλιστα σε βίντεο τις πράξεις του.

Το δικαστήριο, που συνεδρίαζε κεκλεισμένων των θυρών όπως και σε πρώτο βαθμό, επέβαλε στον 40χρονο παιδονόμο που εμφανιζόταν ως
παιδοψυχολόγος, συνολική ποινή κάθειρξης 60 ετών για ασέλγεια σε βάρος τουλάχιστον οκτώ ανηλίκων από το Ίδρυμα - Ορφανοτροφείο Χατζηκώνστα, αλλά και από κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα, όπου εργαζόταν.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 40χρονος στον οποίο δεν αναγνωρίστηκε
κανένα ελαφρυντικό, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, έναντι αμοιβής ή με δώρα και άλλα ανταλλάγματα, παρακινούσε τα παιδιά σε ασελγείς πράξεις.
Ο παιδονόμος κρίθηκε ένοχος για «ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας από πρόσωπο διορισμένο σε παιδαγωγικό ίδρυμα, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για «ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των δέκα ετών, έναντι αμοιβής, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση από δράστη που ενεργεί τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια».

Η σημασία του να μάθετε τα παιδιά σας να είναι αισιόδοξα!

Η αισιοδοξία είναι μια στάση ζωής που όχι μόνο προκαλεί θετικά συναισθήματα αλλά έχει και άμεση συσχέτιση με την καλή υγεία.
Η αισιόδοξη στάση των γονέων
προς τη ζωή και τα γεγονότα είναι κάτι
που τα παιδιά αντιγράφουν.
Πολλές έρευνες υποστηρίζουν τα θετικά αποτελέσματα της αισιοδοξίας στην ανθρώπινη ζωή. Έρευνα που είχε διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι το 2001, υπέδειξε ότι η θετική στάση ζωής κατά τη νεαρή ηλικία, προάγει τη μακροζωία. Επιπλέον, το πρακτορείο Reuters μας ενημερώνει ότι οι έφηβοι που ακλουθούν μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής όσων αφορά τον εαυτό τους και τον κόσμο, έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν συμπτώματα κατάθλιψης. 
Μια ακόμα έρευνα στο πανεπιστήμιο του Κορνέλ, μας ενημερώνει ότι η θετική στάση ζωής και η αισιοδοξία αποτελούν ισχυρό αντίδοτο για το στρες, τον πόνο και την ασθένεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. 
Η εξάλειψη του στρες είναι πολύ σημαντική ,καθώς το στρες έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη επικίνδυνων συμπεριφορών στην εφηβεία όπως υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και αντικοινωνική συμπεριφορά. 
Τι είναι όμως αυτό που βοηθάει τα παιδιά να υιοθετήσουν μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής; 
Όπως μας ενημερώνουν οι επιστήμονες, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι οι γονείς και η δική τους προδιάθεση. Η αισιοδοξία είναι μια ικανότητα που πλάθετε κατά την παιδική ηλικία, και καθώς τα παιδιά είναι μικρά σφουγγαράκια που απορροφούν ότι βλέπουν από το περιβάλλον τους. Η αισιόδοξη στάση των γονέων προς τη ζωή και τα γεγονότα είναι κάτι που τα παιδιά αντιγράφουν. 
Μικρές συμβουλές για να μάθουμε τα παιδιά μας να είναι αισιόδοξα
Ακούστε τα παιδιά σας: 
Να ακούτε τα παιδιά σας όχι μόνο με τα αυτιά αλλά και με το μυαλό σας. Να θυμάστε ότι τα μικρά παιδιά δεν έχουν αναπτύξει ακόμα πλήρως το λεξιλόγιο τους και την έκφραση τους. 
Όταν, λοιπόν, το παιδί σας, σας λέει «μισώ τα μαθηματικά» στην πραγματικότητα πιθανότατα να σας λέει «Δε τα καταλαβαίνω, πως μπορώ να τα μάθω καλύτερα;». Είναι ευθύνη του γονέα να καταλάβει τι θέλει να πει το παιδί και να το μάθει να εκφράζεται και να καταλαβαίνει ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια θετική λύση.
Μη βάζετε ταμπέλες: 
Τα παιδιά τείνουν να ικανοποιούν ή να μην ικανοποιούν τις προσδοκίες των γονέων τους. Είναι θεμιτό να το σκεφτείτε καλά πριν πείτε «η Μαρία μας είναι πολύ ντροπαλή», καθώς αυτή η φράση θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τη διαμόρφωση της ταυτότητας της. Οι αρνητικές ταμπέλες που βάζουμε στα παιδιά μας μπορεί να είναι βλαβερές για την άποψη που σχηματίζουν για τον εαυτό τους και έμμεσα ενδυναμώνουμε τη συμπεριφορά που δε μας αρέσει.
Αναδιατυπώστε: 
Οι έφηβοι έχουν την ανάγκη να τους παίρνουν στα σοβαρά και για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή επικοινωνία μαζί τους πρέπει να μπορέσουμε να κατανοήσουμε την πραγματικότητα τους. 
Για παράδειγμα αν το έφηβο παιδί σας, σας λέει «μισώ το σχολείο», δεν είναι πραγματικό να απαντήσετε ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το βοηθήστε να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που δεν του αρέσει και να το βοηθήσετε να φέρει μόνο του παραδείγματα των θετικών στοιχείων της σχολικής ζωής (ίσως κάποιοι φίλοι ή κάποια μαθήματα που του αρέσουν).
Ψάξτε για τη θετική πλευρά: 
Είναι υψίστης σημασίας να δείξουμε στα παιδιά ότι το κάθε τη έχει και αρνητική αλλά και θετική πλευρά και να τα ενθαρρύνουμε να ψάχνουν για το θετικό αντίκτυπο της κάθε κατάστασης. 
Για παράδειγμα ένα παιδί που δεχόταν βία στο σχολείο είπε στη μαμά του «ο κόσμος είναι ένα απαίσιο μέρος», η απάντηση της μαμάς, η οποία είναι και η σωστή, ήταν «Ναι, υπάρχουν άσχημα πράγματα, αλλά πρέπει πάντα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και για τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν και να ξέρεις ότι συμβαίνουν καθημερινά!»
Όπως μας ενημερώνει η διευθύντρια του παιδιατρικού νοσοκομείου του Σηάτλ, Leslie Walker «η αισιοδοξία και η ελπίδα είναι δύο πολύ κοντινές έννοιες και είναι κάτι που ενώ θα έπρεπε, εμείς οι γονείς δεν αφιερώνουμε χρόνο για να εξετάσουμε. Αυτά όμως, είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν το παιδί να ξυπνάει κάθε πρωί και να συνεχίζει την προσπάθεια». Και θα ήθελα να προσθέσω αυτά τα στοιχεία κάνουν κι εμάς τους ίδιους να ξυπνάμε κάθε πρωί και να συνεχίζουμε την προσπάθεια! 
Υιοθετήστε, λοιπόν, μια πολύ θετική στάση ζωής γιατί όχι μόνο η δική σας ζωή θα γίνει πιο όμορφη, αλλά και γιατί με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο θα προφυλάξετε το παιδί σας από πολλούς κινδύνους.
 
Αμαλία Λουίζου, ΜΑ
Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή Σύμβουλος
Κέντρο Παιδιού Εφήβου Οικογένειας
friendshipiseverything
www.kepeo.com