Συστατικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 150 γρ. βιτάμ
- 2 κουτ. σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
- 4 κουτ. σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Οδηγίες
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
- Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
- Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Έκανα πολλά τεστ από άλλες συνταγές μέχρι να βρω την ωραιότερη γεύση...
κατέληξα εδώ.
Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν βουτύρου που έχω εδώ, και θα με θυμηθείτε!!
Η πηγή μας
Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν βουτύρου που έχω εδώ, και θα με θυμηθείτε!!