Sunday 2 October 2016

Απασχολήστε τα παιδιά δημιουργικά με εκπαιδευτικά παιχνίδια

Πολλοί γονείς νιώθουμε ενοχικά όταν αφήνουμε στα παιδιά μας να παίζουν με το smart phone ή το tablet μας. 
Πιστεύουμε ότι δεν τα βοηθάμε να αναπτύξουν τη φαντασία και τις ικανότητές τους, όταν αυτά μένουν για αρκετή ώρα προσκολλημένα σε μια οθόνη.
Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που δημιούργησε το mammyland, είναι σχεδιασμένα για να απασχολούν δημιουργικά το παιδί σας ! 
Όλες μας οι εφαρμογές διατίθενται εντελώς δωρεάν στο Play Store της Google και υπόσχονται όχι μόνο ψυχαγωγία, αλλά κι εκπαίδευση για τους λιλιπούτειους χρήστες.
Μαθαίνω τα Χρώματα5GzW0vt.jpg
Το «Μαθαίνω τα Χρώματα» είναι ένα απλό κι ευχάριστο εκπαιδευτικό παιχνίδι. Το μικρό σας θα μάθει όλα τα χρώματα, ενώ παράλληλα θα το διασκεδάζει. Χωρίς καμία προσπάθεια, τα νήπια μαθαίνουν τα χρώματα, και τα συνδυάζουν με διάφορα αντικείμενα, φυτά ή ζώα.

Μαθαίνω την Αλφαβήτα

S8HI1Ql.jpg
Το «Μαθαίνω την Αλφαβήτα» απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής ηλικίας με στόχο την εκμάθηση του Ελληνικού αλφαβήτου. Όλα τα γράμματα συνοδεύονται από την αντίστοιχη εκφώνηση στα ελληνικά, καθώς και από μία εικόνα που λειτουργεί ως παράδειγμα λέξης που αρχίζει από το συγκεκριμένο γράμμα.

Μαθαίνω τα Σχήματα

wtH5r4T.jpg
Το «Μαθαίνω τα Σχήματα» βοηθά τα μπομπιράκια να μάθουν τα βασικά σχήματα (κύκλος, ρόμβος, τετράγωνο κλπ.) με έναν διασκεδαστικό κι ευχάριστο τρόπο, καθώς συνδυάζει την εκμάθηση με το παιχνίδι.

Ημέρες, Μήνες και Εποχές

4P4KM9b.jpg
Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και σχεδιασμένη για μικρά παιδιά. Οι πολύχρωμες κάρτες θα συναρπάσσουν τα μικρούλια, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν τον κύκλο της εβδομάδας, των εποχών και του έτους.

Μαθαίνω τους Αριθμούς
lB3I2lM.jpg
Το μικρούλι σας θα μάθει τους αριθμούς από το 1 εως το 12 και τις αντίστοιχες λέξεις στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα θα το διασκεδάζει! Η εκμάθηση δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική! 
Τα νήπια θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να ονομάζουν τους αριθμούς πολύ γρήγορα.
Όλες οι εκπαιδευτικές εφαρμογές του mammyland είναι σχεδιασμένες για Ελληνόπουλα, δηλαδή όλες οι λέξεις και οι ήχοι είναι στα Ελληνικά και θα διατίθενται πάντοτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης η λίστα με τα παιχνίδια μας ανανεώνεται τακτικά, καθώς θα προσθέτουμε συνεχώς νέα!
mammyland

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki