Wednesday 10 August 2011

Σύλληψη 35χρονου για παιδική πορνογραφία

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, έντεκα DVD, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μια πτυσσόμενη ράβδος.

Ημερησία Online 10/8 18:11
Στον ανακριτή οδηγήθηκε για να απολογηθεί
ο 35χρονος, Ευστάθιος Ευσταθίου,
ο οποίος είχε στην κατοχή του χιλιάδες αρχεία με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Καρανίκα, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ταυτόχρονα, η εισαγγελέας ενεργοποίησε διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.
Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος, που περιστασιακά εργάζεται ως dj σε γάμους και βαφτίσια, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά στο δικαστήριο αθωώθηκε. Ο 35χρονος συνελήφθη μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του βρέθηκαν πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Ακόμη, βρέθηκαν στην κατοχή του ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.

Πρώτο ΘΕΜΑ 10/08/2011  18:38

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki