Thursday 15 November 2007

Πόσο θέλει το όνειρο να γίνει πραγματικότητα; Αναδοχή και άλλου παιδιού 😀 Taila Maria

Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2007, Το χαμομηλάκι ανέλαβε την Taila Maria De Oliveira στην κοινότητα Μπαχία της Βραζιλίας.
Η Αθηνά στηρίζει την Chabbi
Στις 18 Οκτωβρίου 2007, η αγαπημένη μας Αθηνούλα, μας έστειλε την φωτογραφία της Chabbi. Μας παροτρύνει όλους να κάνουμε πράξη την αναδοχή παιδιού που τόσο έχει την ανάγκη μας. Η Αθηνά στηρίζει την Chabbi Kumari Magar, από το Νεπάλ – Ουνταϊαπούρ. Η Chabbi γεννηθηκε το 1998. Τώρα έχει κάποιον να την φροντίζει. Εύγε Αθηνούλα μας. Εύγε!!



Την Κυριακή, 29 Ιουλίου 2007 η Παναγιώτα έβαλε την ιδέα. Panagiota: Καλωσόρισμα

Η απόφασή σας να γίνετε Ανάδοχος μπορεί να είναι καθοριστική για τη ζωή ενός παιδιού που δεν γνώρισε τίποτε άλλο εκτός από την φτώχεια.

Βαρύτερες ποινές για τους βιαστές

Παρέμβαση Καραμανλή μετά τον βιασμό εννιάχρονης από πρώην κρατούμενο

Αυστηρότερες ποινές στις περιπτώσεις βιασμών, παιδεραστίας και ηλεκτρονικής πορνογραφίας μελετά η κυβέρνηση.
Στην υπόθεση παρενέβη ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, μετά την αποκάλυψη βιασμού 9χρονης από 45χρονο κατά συρροή βιαστή, που είχε αποφυλακιστεί πριν από τρία χρόνια.

Μάλιστα, σε μια καθαρά επικοινωνιακή κίνηση, η κυβέρνηση προσανατολίζεται και σε αλλαγές του τρόπου χορήγησης των πενθήμερων αδειών σε κρατουμένους, παρά το γεγονός ότι κατά κοινή ομολογία πρόκειται για έναν επιτυχημένο θεσμό.
Στο πλαίσιο της νομοθετικής αλλαγής μελετάται και το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των ονομάτων εκείνων που έχουν αμετάκλητα κριθεί ένοχοι από τη Δικαιοσύνη για τέτοιου είδους αδικήματα.

Ωστόσο, εκτιμάται πως στο μεταξύ θα έχουν περάσει τουλάχιστον οκτώ με δέκα χρόνια, με τους γνωστούς ρυθμούς που κινείται η Ποινική Δικαιοσύνη στη χώρα μας. Ανώτατες εισαγγελικές πηγές ανέφεραν χθες, ότι «οι νομοθετικές αλλαγές και κυρίως οι όποιες μεταρρυθμίσεις στον θεσμό των πενθήμερων αδειών που ισχύει εδώ και 15 χρόνια στη χώρα μας, αλλά και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, δεν μπορεί να γίνονται εσπευσμένα για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές ανάγκες».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα
για περισσότερα: tanea.gr

Καθυστερήστε το όσο μπορείτε... 8 με 10 χρόνια αναμονής είναι λίγα!!!

Taila-Maria

Στις 15 Νοεμβρίου 2007, Το χαμομηλάκι ανέλαβε την υποστήριξη Taila Maria στην Μπαχία της Βραζιλίας.

Σχετικές αναρτήσεις

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki