Monday 30 December 2019

Το κορίτσι και ο χιονάνθρωπος

Μια υπέροχη animation ταινία μικρού μήκους, που δείχνει τη σχέση ενός μικρού κοριτσιού με τον αγαπημένο της χιονάνθρωπο και πώς αυτή αλλάζει με την πάροδο των ετών. 
Μας θυμίζει πως πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο σε αυτούς που αγαπάμε και έχουν σημασία για μας πριν τους πάρει μακριά ο χρόνος.
enallaktikidrasi.com
the psychology secrets
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Παιδί 6 ετών έτρεξε με το ποδήλατό του και πήγε άρρωστο πουλάκι στο νοσοκομείο με όλες του τις αποταμιεύσεις

Από τέτοια παραδείγματα, γνωρίζουμε ότι μπορούμε ακόμα να διατηρήσουμε την ελπίδα. Αυτή είναι μια τρυφερή ιστορία που έχει κλέψει τις καρδιές μας. 
Και είναι ότι ένα μικρό αγόρι έτρεξε  με το ποδήλατό του  κρατώντας το πουλάκι και δεν δίστασε να θυσιάσει τις αποταμιεύσεις του που το έφερε στο νοσοκομείο.

Εάν περισσότεροι άνθρωποι ζούσαν στον κόσμο με μια καρδιά τόσο μεγάλη όσο αυτό το παιδί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ζήσουμε σε ένα καλύτερο κόσμο.
Ο μικρός δεν δίστασε να βοηθήσει το πουλάκι

Ο Ντερέκ Λαλχανχίμα είναι το μικρό αγόρι μόλις 6 ετών πρωταγωνιστής αυτής της όμορφης και τρυφερής ιστορίας. Όταν οδηγούσε το ποδήλατό του μέσα σε ένα σοκάκι  στον κήπο του σπιτιού του, έπεσε τυχαία πάνω σε ένα μικρό πουλάκι που βρισκόταν στο έδαφος.

Το αγόρι δεν δίστασε για μια στιγμή να το πάρει με τα χέρια του για να τον φέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Αν και προσφέρθηκε να δαπανήσει όλες τις αποταμιεύσεις που είχε εξοικονομήσει , η ζωή του πτηνού τελείωσε. Και ούτε οι γονείς ούτε κανείς δεν ήξερε πώς να εξηγήσει αυτό το τρομερό συμβάν.
Η νοσοκόμα αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία για να δείξει το θάρρος του  μικρού παιδιού και αυτή η είδηση  έφτασε στο  σχολείο όπου σπούδαζε.  Εκεί αποφάσισαν να την αναγνωρίσουν για την όμορφη πράξη της ανιδιοτελούς καλοσύνης.

Πηγή:fumara.gr
newsitamea.gr
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki