Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Δώσε τη θέση σου σε κάποια
που κουβαλάει κάτι πιο σημαντικό!

Να γιατί οι έγκυες χρειάζονται μια θέση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!
 
Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί άνθρωποι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στρογγυλοκάθονται στη θέση τους, χωρίς καν να νοιάζονται για την έγκυο κυρία που βρίσκεται όρθια, λίγο πιο μπροστά.
«Είμαι κουρασμένος!» θα πει ο ένας, «Με πονάει η μέση μου!», θα πει ο άλλος, αλλά κανείς δεν είναι πιο κουρασμένος και πιο εξαντλημένος από μια έγκυο γυναίκα. Όλα τα παραπάνω θέλησε να δείξει μέσα από τα σκίτσα της ο Σιγιάνγκ Χι, ένας σχεδιαστής από τη Σανγκάη που σχεδίασε αυτά τα χαριτωμένα πόστερ για λογαριασμό της Yili Milk στην Κίνα, ώστε να παρακινηθούν όλοι οι άνθρωποι να παραχωρούν τη θέση τους, σε έγκυες γυναίκες.
 
Δείτε τα σκίτσα παρακάτω που έγιναν viral εν μία νυκτί!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 1
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 1
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 2
Το σύστημα των δημόσιων συγκοινωνιών τις περισσότερες φορές ζητά από τους επιβάτες να είναι ευγενικοί, είναι όμορφο όμως να υπάρχει κάτι που θα μας υπενθυμίζει το γιατί πρέπει όλοι να είμαστε ευγενικοί.
 
Δεν είναι ένδειξη ευγένειας μόνο, είναι υποχρέωση και καθήκον μας!

mothersblog

Δωρεάν η είσοδος για όλα τα παιδιά
στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Για τα παιδιά 3-18 ετών, μέχρι 31 Αυγούστου 2015
H οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, αναγνωρίζοντας τη δυσμενή συγκυρία, αποφάσισε να διευκολύνει το δικαίωμα όλων των συνανθρώπων μας να αναζητούν τις δικές τους χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

Μία μέρα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Το Πάρκο είναι ανοιχτό καθημερινά όλο το χρόνο 
από τις 9.00 έως τη δύση του ήλιου.
Παρέχεται πλήρης υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες
 

Attica Zoological Park: The best Sunday outing for Athenians and visitors
 
Ως εκ τούτου, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ως ο καθιερωμένος αγαπημένος οικογενειακός προορισμός, προσφέρει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2015 για όλες τις οικογένειες που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του δωρεάν εισιτήριο εισόδου για όλα τα παιδιά!

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για Έλληνες πολίτες και συγκεκριμένα για τα παιδιά 3-18 ετών, που επισκέπτονται το Πάρκο με τους γονείς τους, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
(Δεν ισχύει για ομαδικές επισκέψεις, κατασκηνώσεις, πάρτυ, ή άλλες οργανωμένες επισκέψεις ή εκδηλώσεις. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή παύσης της προσφοράς χωρίς προειδοποίηση.)

infokids