Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Ο γατούλης και η γατούλα στο φεγγαρόφωτο
Έργο τέχνης από φασόλια!!


Τις θυμάστε αυτές τις κατασκευές που τις φτιάχναμε όταν ήμαστε μικρά στο σχολείο;
Εδώ σας παρουσιάζω μία πάρα πολύ απλή και εύκολη.
Το μυστικό για τις κατασκευές με όσπρια είναι να υπάρχει μεγάλη αντίθεση χρωματισμού όπως στον παρακάτω πίνακα και το θέμα να είναι πολύ απλό.
Επίσης ένα ακόμα μυστικό είναι ο πίνακας να χρωματιστεί πριν καλυφθεί με τα όσπρια για να είναι τέλεια η χρωματική του κάλυψή.
Οι κατασκευές με τα όσπρια είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να ανακυκλώσετε με τα χεράκια σας παλιά κάδρα του σπιτιού σας αναδεικνύοντας το ταλέντο σας.

Ανοίγετε το κάδρο από την πίσω μεριά, βγάζετε το τζάμι, τοποθετείτε χαρτόνι, ξανακλείνετε το κάδρο και συνεχίζετε το έργο σας σχεδιάζοντας και κολλώντας τα όσπρια.
Θυμηθείτε, όσο πιο απλό το σχέδιο, τόσο πιο όμορφο το αποτέλεσμα.

δείτε εικόνες εδώ

Eυτυχισμένο παιδί στη... Γάζα!! - Happy Child in... Gaza!!

10629856_744299252306738_8809032604874283761_n
Επιτέλους… με τα τεχνητά μέλη μπορώ να πάω σχολείο
-αν υπάρχει σχολείο-… είμαι ευτυχισμένος!
 
sfairika

Πόσα μικρόβια «κρύβει»
το παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου;
Children's car seats are dirtier than TOILETS:

Τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων έχουν δύο φορές περισσότερα μικρόβια σε σχέση με την τουαλέτα του σπιτιού μας, όπως αποκάλυψε νέα μελέτη.


Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ συνέλεξαν δείγματα από παιδικά καθίσματα ασφαλείας και ανακάλυψαν ότι κατά μέσο όρο 100 δυνητικά επικίνδυνα βακτήρια και μύκητες παραμονεύουν σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό.
Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και βακτήρια που συνεπάγονται δυσάρεστες ασθένειες, όπως λοιμώξεις που οφείλονται στο επικίνδυνο E.coli και σαλμονέλα.

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από γνωστή εταιρεία ελαστικών, η οποία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ πραγματοποίησε απολυμάνσεις στα αυτοκίνητα 20 οικογενειών και τις οικίες τους, προκειμένου να συγκρίνουν τα ευρήματά τους. Τελικά, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα αυτοκίνητα περιείχαν περισσότερα δυνητικά επικίνδυνα βακτήρια από οποιοδήποτε άλλο σημείο μέσα στο σπίτι.
Τέλος, η έρευνα διαπίστωσε ότι το 60% των οδηγών είναι εντελώς απληροφόρητοι για τους κινδύνους στους οποίους θέτει την υγεία των επιβατών ένα βρώμικο αυτοκίνητο.

infokids

Lisa Holloway: Υπέροχα παιδικά πορτραίτα
τραβηγμένα από μητέρα… 10 παιδιών

Υπέροχα παιδικά πορτραίτα τραβηγμένα από μητέρα... 10 παιδιών

Το όνομά της είναι Lisa Holloway και είναι μητέρα 10 παιδιών! Αυτό, ωστόσο, δεν την εμποδίζει να ασχολείται με τη φωτογραφία και μάλιστα, να τραβάει εκπληκτικά πορταίτα από παιδάκια, συμπεριλαμβανομένων και των δικών της!
Οι φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες στα πανέμορφα τοπία της Αριζόνα, όπου και μένει, και εμπνευσμένες από από την οικογένειά της, την ομορφιά, τα χρώματα και τις υφές του κόσμου γύρω της.
Επίσης, έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της την οποία μπορείτε να τη δείτε και στο facebook στο προφίλ ljholloway photography.
 
Δείτε τις φωτογραφίες!
neolaia