Monday 11 April 2022

Ο Jon Bon Jovi άνοιξε Εστιατόρια και προσφέρει Δωρεάν Γεύματα / Restaurants Are Giving Free Meals To People In Need

Πάνω από 100.000 δωρεάν γεύματα – για την ακρίβεια, 105.893 έως σήμερα – έχουν προσφέρει σε έχοντες ανάγκη τα δύο εστιατόρια που για αυτόν τον σκοπό έχει ανοίξει εδώ και καιρό ο Jon Bon Jovi.

Η αλήθεια είναι πως ο Jon Bon Jovi ουκ ολίγες φορές μας έχει συγκινήσει με το έργο του, αφού ο ίδιος, εκτός από ταλέντο διαθέτει και φιλανθρωπικό πνεύμα.
Jon Bon Jovi’s Nonprofit Restaurants Are Giving Free Meals To People In Need

Όπως έγινε γνωστό εδώ και καιρό, ο κορυφαίος καλλιτέχνης άνοιξε δύο εστιατόρια όπου προσφέρει δωρεάν γεύματα στους φτωχούς.

Αν και είναι κυρίως γνωστός για τη μουσική του, ο Bon Jovi έχει πάθος με το φαγητό και με το να συντρέχει συμπολίτες του που βρίσκονται σε ανάγκη. 
Γι’ αυτόν τον λόγο άνοιξε τα δύο JBJ Soul Kitchen: το πρώτο, στην περιοχή Red Bank του Νιου Τζέρσεϊ, τον Οκτώβριο του 2011 και το δεύτερο το 2016 στην περιοχή Toms River, περιοχή με μεγάλες καταστροφές λόγω του κυκλώνα Sandy, τέσσερα χρόνια νωρίτερα. 

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι υπό την αιγίδα του ιδρύματος «The Jon Bon Jovi Soul Foundation», στόχος του οποίου είναι «να σπάσει τον κύκλο της πείνας, της φτώχειας και της έλλειψης στέγης».

«Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στα τραπέζια μας, όπου στο μενού υπάρχουν προϊόντα ντόπιας παραγωγής, αξιοπρέπεια και σεβασμός» επισημαίνεται σε ανακοίνωση των εστιατορίων Soul Kitchen. 
Δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης, όποιος έλθει πρώτος, αυτός κάθεται και σερβίρεται, αλλά δίνεται προτεραιότητα σε όσους δεν αντέχουν το κόστος ενός ζεστού πιάτου.
Στο μενού δεν αναγράφονται τιμές, όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να φάνε έξω ενθαρρύνονται να κάνουν μια δωρεά 20 ευρώ. Όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα ενθαρρύνονται να βοηθήσουν εθελοντικά είτε στο σερβίρισμα, είτε στην κουζίνα. 

Τα πιάτα είναι από αυτά που «σου τρέχουν τα σάλια»: 
«Orange Ginger Sesame Chicken», «Soul Seasoned Cod Fillet over Pasta» και «Roasted Vegetable Quinoa», για παράδειγμα.

Μπράβο λοιπόν στον καλό καλλιτέχνη αλλά ταυτόχρονα και καλό άνθρωπο.

πηγή
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

L. R. Knost: Τα παιδιά μας σ' έναν κόσμο σκληρό και άκαρδο...

Η δουλειά μας δεν είναι να σκληρύνουμε τα παιδιά μας για να αντιμετωπίσουν έναν σκληρό και άκαρδο κόσμο. 
Δουλειά μας είναι ν’ αναθρέψουμε παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο λιγότερο σκληρό και άκαρδο.
L. R. Knost
It's not our job to toughen our children up to face a cruel and heartless world. It's our job to raise children who will make the world a little less cruel and heartless.

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki