Sunday 10 July 2016

Κοιτάξτε, όχι κοιτάξτε πως κόβει το καρπούζι! 😅 How to Serve a Watermelon in Easy-to-Eat Slices

Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν τη γλυκιά, ζουμερή γεύση του καρπουζιού που μας δροσίζει μέσα στη ζέστη και πραγματικά “φέρνει μαζί του το καλοκαίρι”!
Αλλά ενώ όλοι μας έχουμε κόψει καρπούζι στην ζωή μας, ελάχιστοι έχουμε σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να το απολαύσουμε. Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.
Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε αυτόν τον εκπληκτικά απλό τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε και τις λεπτομερείς οδηγίες και δεν θα το ξανακόψετε ποτέ ξανά με τον παλιό τρόπο!
ΒΗΜΑ 1: Κόψτε το καρπούζι οριζόντια αντί για κατακόρυφα. Θα πρέπει να το κόψετε σαν να κόβατε ψωμάκι χάμπουργκερ.
ΒΗΜΑ 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.
ΒΗΜΑ 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.

Μόλις τελειώσετε τον τεμαχισμό, μπορείτε να παίρνετε ένα-ένα τα τετράγωνα κομμάτια, κρατώντας τα από την βάση και απολαμβάνοντας χωρίς μπελάδες το φρούτο που είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του καλοκαιριού!

Έτσι θα ζωγραφίζει το παιδάκι σας ζωάκια στο λεπτό!!

Η ζωγραφική δεν είναι διαγωνισμός ταλέντου, είναι τρόπος έκφρασης και πρέπει να αντιμετωπίζεται με όρους απόλυτης ελευθερίας. Ωστόσο, όλα τα παιδιά, αγαπούν να μαθαίνουν κολπάκια στο σκιτσάρισμα. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε δέκα διαφορετικούς τρόπους να ζωγραφίσετε με το παιδί ζωάκια του βουνού και του λόγγου, ξεκινώντας από απλά σχήματα και συνεχίζοντας με τις λεπτομέρειες.

Δείτε αναλυτικά πώς θα σκιτσάρετε ελεφαντάκια, σκυλάκια, κύκνους και… λοιπή πανίδα.










Φοίβη Γλύστρα

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki