Thursday 16 January 2014

Τα κτήνη πουλούσαν σε live-streaming
τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Και άλλα κτήνη την... «απολάμβαναν», με 120 ως 250 ευρώ.
.
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδεραστών, που πουλούσε σε live-streaming τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων   
International live-streamed pedophile ring
busted by authorities
Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν σε διαφορετικές ανά τον κόσμο περιοχές μετά από την εξάρθρωση του μεγαλύτερου μέχρι στιγμής κυκλώματος παιδόφιλων διαδικτυακά.
Το κύκλωμα αυτό με έδρες κυρίως τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Μεγάλη Βρετανία πουλούσε σε live-stream μετάδοση την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από τις Φιλιππίνες.

Στις Φιλιππίνες, τα παιδιά που πέφτουν θύματα αυτού του κυκλώματος είναι μεταξύ 6 και 15 ετών, ενώ οι «ενδιαφερόμενοι» πλήρωναν μέσω διαδικτύου από 120 ως 250 ευρώ.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, αυτή η νέα διεστραμμένη κουλτούρα με οπαδούς όσους πιστεύουν ότι δεν εγκληματούν, αν πληρώνουν για να βλέπουν την κακοποίηση παιδιών, εξαρθρώθηκε ύστερα από πολλούς μήνες έρευνας της Υπηρεσίας του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Να σημειωθεί ότι η σεξουαλική κακοποίηση γινόταν με την συγκατάθεση των γονιών και αφορούσε παιδιά που ανήκουν σε οικονομικά εξαθλιωμένες οικογένειες.

vivanews

Βρε, κακό που πάθαμε!!:
Ο Justin Drew Bieber αποσύρεται από το τραγούδι!!

Ο 19χρονος παίρνει πρόωρη... σύνταξη
και τα κοριτσόπουλα τα βάφουν μαύρα 
...........................
Ο τραγουδιστής που κατά καιρούς έχει προκαλέσει πολλά σχόλια - και όχι κολακευτικά- σχετικά με βραδινές τους εξόδους σε πάρτι αλλά και γενικότερα για τον τρόπο που ζει, δήλωσε πως πια δεν ενθουσιάζεται με όλο αυτό που έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα - φήμη. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: "Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι αλαζόνας. Δεν είμαι. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που του άρεσε να φροντίζει και να προσφέρει στους άλλους"
περισσότερα στην πηγή: queen
..........................................

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Drew Bieber, γενν. Τρίτη 1 Μαρτίου 1994) είναι Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, παραγωγός και ηθοποιός. Το 2008 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν (και το πρόκοψε το παιδάκι!!)

..................................

Bieber entourage member arrested for cocaine possession during search of star's home
 
Η αστυνομία έκανε έφοδο στην έπαυλη του Bieber. Συλλήψεις για ναρκωτικά!

Μα είναι δυνατόν να τη γλίτωσε πάλι;
περισσότερα στην πηγή: queen

Σε τραγωδία εξελίχθηκε για ανήλικα αδερφάκια
το παιχνίδι στο μπαούλο :((

οι γονείς τους δεν μπόρεσαν να ακούσουν τα παιδιά
τους, καθώς παρακολουθούσαν δυνατά τηλεόραση.
Γονείς και όσοι προσέχετε τα παιδιά,
τα μάτια σας δεκατέσσερα, όσο και αν πιστεύετε ότι «είναι μεγάλα πια»...
........................................
Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το παιχνίδι δύο παιδιών, τα οποία έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία όταν εγκλωβίστηκαν σε ένα μπαούλο.
Συγκεκριμένα, η Λέξη οκτώ ετών και ο μικρός Σιν επτά ετών από την Μασαχουσέτη των ΗΠΑ  έπαιζαν στο σαλόνι του σπιτιού τους και κλείστηκαν μέσα σε μπαούλο το οποίο όπως φαίνεται ανήκε σε ελλαττωματική παρτίδα εταιρίας επίπλων που έχουν μηχανισμό για να ανοίγουν μόνο από την εσωτερική πλευρά.
Εξαιτίας του ελαττώματος που φέρουν τα συγκεκριμένα έπιπλα έχουν ήδη ανακληθεί από την αγορά από το 1996.
Αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της τραγικής οικογένειας εκτιμούν πως οι γονείς τους δεν μπόρεσαν να ακούσουν τα παιδιά τους την ώρα που εγκλωβίστηκαν στο μπαούλο παρόλο που το περιστατικό σημειώθηκε στο σαλόνι, στον ίδιο χώρο που ήταν και οι ίδιοι, καθώς παρακολουθούσαν δυνατά τηλεόραση.Αν και τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δεν επέζησαν.
Οι αστυνομικοί διερεύνησαν τα αίτια του θανάτου των δύο ανηλίκων και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ατύχημα. Η οικογένεια είχε αγοράσει το προβληματικό έπιπλο από "δεύτερο χέρι", ενώ σύμφωνα με τους νέους κανόνες ασφαλείας αυτά τα έπιπλα φύλαξης ρούχων και άλλων αντικειμένων πρέπει πια να ανοίγουν και εξωτερικά.


madata

Νεογέννητο μωράκι ανασύρθηκε σώο μία εβδομάδα
μετά την αεροπορική επιδρομή στη Συρία.

Η μικρούλα ήταν μόλις 27 ημερών, όταν πραγματοποιήθηκε
η επιδρομή και διέλυσε το σπίτι στο οποίο ήταν μέσα.
Το νεογέννητο κοριτσάκι σώθηκε και οι φωτογραφίες του, να βγαίνει ζωντανή μέσα από τα ερείπια, κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Οι εικόνες της διάσωσης είναι συγκλονιστικές…


madata

Διάσωση και άλλων παιδιών...
more

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki