Tuesday 17 November 2015

Βρέθηκε ο 4χρονος Άγγελος. Υπό κράτηση η μητέρα του

Λίγες ώρες αφότου εκδόθηκε Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε ο 4χρονος Άγγελος, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν μια γυναίκα Ρωσικής καταγωγής πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας και κατήγγειλε ότι έχει χάσει τον 4χρονο γιο της Άγγελο.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη αλλά όχι με τον πατέρα του παιδιού της, τους είπε ότι έβαλε τον μικρό μόνο του στο τρένο που πηγαίνει Κηφισιά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν κάποια «κενά» στα όσα τους είπε και για αυτό εκείνη κρατείται.

star

Amber Alert: Εξαφανίστηκε ο 4χρονος Άγγελος από τον ΗΣΑΠ στην Κηφισιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AMBER ALERT
Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2015
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ Κ. 4 ΕΤΩΝ

Στις 16/11/2015 στις 17:30 το απόγευμα, εξαφανίστηκε ο Άγγελος, 4 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος εγκαταλείφτηκε σε συρμό του τραίνου στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση την Κηφισιά.

Ο Άγγελος έχει ύψος 1,05 και βάρος 13 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε κίτρινο μπουφάν με μπλε μανίκια, μπλε φόρμα και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του και της πολύωρης παραμονής του παιδιού μακριά από το σπίτι του, είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του, καθώς η ζωή του πιθανά να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki