Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Έτσι «ξεσκεπάστηκε» ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Διαβατών, που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

Τι περιγράφει στο protothema.gr η ιδιωτική ερευνήτρια που ανέλαβε την υπόθεση - «Η μητέρα κινητοποιήθηκε όταν είδε αλλαγές στη συμπεριφορά του κοριτσιού αλλά και από λεξούλες που έλεγε οι οποίες παρέπεμπαν στα γεννητικά όργανα τα δικά της και του πατέρα της» λέει η κυρία Παπαγιάννη
Με τη συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ, αποκαλύφθηκε η δράση του 39χρονου παθολόγου, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις στο ίδιο του το παιδί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της τετράχρονης με τη βοήθεια ειδικών πιθανολογείται πως χρησιμοποίησε ακόμη και ειδικό ηλεκτρονικό τσιπάκι, που τοποθετήθηκε στη μικρή προκειμένου να αποκαλυφθεί η δράση του γιατρού και να φθάσει στην αλήθεια.
Όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην μητέρα, σκοπός της είναι αυτή την περίοδο να προστατέψει το παιδί της και να μην ενημερωθεί ποτέ και από κανέναν για αυτά που της έκανε ο πατέρας της.
Την ίδια στιγμή η ιδιωτική ερευνήτρια Μαρίνα Παπαγιάννη, στην οποία είχε απευθυνθεί η μητέρα της τετράχρονης, μιλά στοprotothema.gr και εξηγεί πώς από τη συμπεριφορά του μικρού παιδιού διαπίστωσαν πως κάτι κακό συνέβαινε, όταν εκείνο βρισκόταν με τον πατέρα του.
«Θυμάμαι να έρχεται μια γυναίκα φοβισμένη και καταβεβλημένη στο γραφείο μου και να μου ζητά τη βοήθειά μου για να βρει την αλήθεια και να σώσει το παιδάκι της. Ήξερε ότι η αιτία για τη συμπεριφορά του κοριτσιού της ήταν ο πατέρας αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί το λόγο».
Όπως εξηγεί η ιδιωτική ερευνήτρια όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, όταν ο 39χρονος έπαιρνε την κόρη του δυο φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα.
«Η μητέρα κινητοποιήθηκε όταν είδε αλλαγές στη συμπεριφορά του κοριτσιού αλλά και από λεξούλες που έλεγε οι οποίες παρέπεμπαν στα γεννητικά όργανα τα δικά της και του πατέρα της. Τότε η μητέρα σκέφτηκε πως κάτι συμβαίνει είτε από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, είτε από το περιβάλλον του στο οποίο πήγαινε το κοριτσάκι. Μάλιστα, όταν ο πατέρας ερχόταν να το πάρει εκείνο έκλαιγε και δεν ήθελε, ενώ ποτέ δεν τον φώναζε "μπαμπά" αλλά με το όνομά του», λέει η κυρία Παπαγιάννη και συνεχίζει: «Όταν το παιδάκι επέστρεφε η μητέρα διαπίστωνε πως είχε μελανιές στο σώμα του και το ρωτούσε τι είχε συμβεί».
«Σύμφωνα με όσα μου έχει πει η μητέρα ο πρώην άντρας της είχε αλλάξει συμπεριφορά μετά το γάμο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ασκούσε λεκτική και σωματική βία, ενώ και αργότερα οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και είχαν φθάσει πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα», πρόσθεσε η ιδιωτική ερευνήτρια.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι
ο γιατρός βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του 39χρονου παθολόγου, που συνελήφθη το Σάββατο κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη.

Σε δηλώσεις της στο protothema.gr η μητέρα του 39χρονου είχε υποστηρίξει πως .........
.........
η συνέχεια εδώ

Χανιά: Συνελήφθη για σωματική κακοποίηση
της τρίχρονης κόρης του

Να τον κλωνοποιήσουμε να μη χαθεί η ράτσα ...
Υπόθεση κακοποίησης ενός τρίχρονου κοριτσιού από τον πατέρα της ερευνούν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.
Το περιστατικό συνέβη χθες, Δευτέρα, όταν η μητέρα του μικρού κοριτσιού, πήγε το παιδί της στο νοσοκομείο δηλώνοντας στους γιατρούς ότι ο πατέρας του παιδιού του είχε προκαλέσει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Το μικρό παιδί έφερε μώλωπες και εκχυμώσεις και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Το νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία τελικά συνέλαβε τον πατέρα του παιδιού που αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Το μοναχικό Δέντρο στην έρημο και το Γεράκι
Lonely Tree in dead desert and the Hawk

Ένα μοναχικό δέντρο μεγάλωνε στην ανάμεσα στην καυτή άμμο και την έρημο. Χοντρή άμμος σκέπαζε τον κορμό του. Ο ήλιος το έκαιγε πολύ κάθε μέρα. Αλλά το δέντρο συνέχισε να ζει και να μεγαλώνει. 

Κάποτε πέρασε ένα γεράκι πάνω από την έρημο. Είδε το δέντρο και κάθισε επάνω σε ένα από τα κλαδιά του. Κοίταξε τριγύρω την έρημο και είπε :...
- Είσαι ένα πολύ περίεργο δέντρο, γιατί συνεχίζεις να ζεις μέσα σ’αυτή την καυτή έρημο; Ποιος σε χρειάζεται;
- Εσύ, απάντησε το δέντρο.
- Εγώ; Είπε με έκπληξη το γεράκι. Δεν σε χρειάζομαι.

- Αν δεν ήμουν εγώ, τώρα θα καθόσουν επάνω στην καυτή άμμο αντί επάνω στα κλαδιά μου. Αν δεν ήμουν εγώ, κάποιος που θα σε έβλεπε να κάθεσαι μόνο επάνω σε ένα δέντρο θα σου έλεγε ότι κανείς δεν σε χρειάζεται, είπε το δέντρο. Θα σε ρωτούσε γιατί ζεις. Επειδή κάθεσαι εσύ γεράκι επάνω στα κλαδιά μου, σκέψου ότι σε χρειάζομαι. 

Το γεράκι το σκέφτηκε και έπρεπε να συμφωνήσει με το δέντρο. Αν δεν υπήρχε δέντρο, το γεράκι θα αισθανόταν μόνο και άχρηστο στην αχανή έρημο.

Lonely Tree in dead desert and the Hawk

Lonely tree was growing among hot sands of dead desert. Prickly sands covered the Wood. The Sun mercilessly burned its bark. But the Tree kept on living in spite of all.

One day a Hawk flew over the desert. The Hawk saw the Tree and sat on its branch. He looked around the desert and said:

— You are a strange Tree, why do you keep on living among these dead hot sands? Who needs it?
— You, — the Tree answered.
— Me? — the Hawk was surprised. — I don‘t need you.
— But if not me, — the Tree told, — you would have to sit on the hot sand instead of my branches. If not me, someone, seeing you sitting on the tree alone, would say that nobody needs you, too and would ask you what you live for. Sitting on my branches you, Hawk, think that I need you. 
The Hawk thought about it and had to agree with the Tree. If there was no Tree, the hawk would feel himself alone and useless among this vast desert.

Ένας γέρος στο χωριό ... - An old man in the village ...
Μαθήματα ζωής για μας και τα παιδιά μας

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα χωριό ζούσε ένας γέρος. Ήταν ένας από τους πιο άτυχους ανθρώπους στον κόσμο. Όλο το χωριό είχε κουραστεί από αυτόν, ήταν πάντα μίζερος, συνέχεια παραπονιόταν και ήταν σε άσχημη διάθεση. Όσο περισσότερο ζούσε, τόσο τα λόγια του γίνονταν πιο δηλητηριώδη…
Οι άνθρωποι τον απέφευγαν, επειδή η ατυχία του γινόταν κολλητική. Ακόμη ήταν αφύσικο και προσβλητικό να είσαι χαρούμενος δίπλα του. Δημιουργούσε μια αίσθηση λύπης στους άλλους.
Αλλά μία μέρα, όταν πια έκλεισε τα ογδόντα, κάτι πολύ σημαντικό συνέβη. Ξαφνικά όλοι έμαθαν το νέο: «O γέρος είναι πλέον χαρούμενος σήμερα, δεν παραπονιέται πλέον για τίποτα, χαμογελά και έχει φωτίσει το πρόσωπό του.»


Μαζεύτηκε ολόκληρο το χωριό. Τότε ρώτησαν τον γέρο:
– Τι έπαθες;
– Τίποτα το σημαντικό, απάντησε. Ογδόντα χρόνια κυνηγούσα την χαρά και ήταν μάταιο. Μετά αποφάσισα να ζήσω χωρίς χαρά και να χαρώ την ζωή. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος.

Συμπέρασμα: Η χαρά είναι μια βιωματική εμπειρία η οποία έχει ελάχιστη σχέση με τις εξωτερικές συνθήκες. 
Όπως είπε ο Χένρι Ντέιβιντ Θόρο «Η ευτυχία είναι σαν μια πεταλούδα: όσο την κυνηγάς σου ξεφεύγει, αλλά αν στρέψεις την προσοχή σου σ’ άλλα πράγματα, θα έλθει και θ’ ακουμπήσει απαλά στον ώμο σου»

Μετάφραση/Επεξεργασία: Παναγιώτης Τσινόπουλος

enallaktikidrasi
antikleidi


An old man lived in the village

An old man lived in the village. He was one of the most unfortunate people in the world. The whole village was tired of him, he was always gloomy, constantly complained and always was in a bad mood. The longer he lived, the more bile was becoming and the more poisonous were his words.

An old man was asked:
– What happened to you?
– Nothing special – he answered. – Eighty years I’ve been chasing happiness, and it was useless. And then I decided to live without happiness and just enjoy life. That’s why I’m happy now.
People avoided him, because his misfortune became contagious. It was even unnaturally and insulting to be happy next to him. He created the feeling of unhappiness in others.
But one day, when he got eighty years old, an incredible thing happened. Instantly everyone heard the rumour: “An Old Man is happy today, he doesn’t complain about anything, smiles, and even his face is freshened up”. The whole village gathered together.
inspirationalstories