Sunday 27 September 2009

Συνελήφθη ο Roman Polanski για σεξουαλικές σχέσεις
με 13χρονη (κοινώς, για παιδεραστία)

Συνελήφθη σήμερα ο διάσημος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι στην Ελβετία, όπου έφθασε για να παρακολουθήσει κινηματογραφικό φεστιβάλ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Ζυρίχης.
Ο σκηνοθέτης, ο οποίος καταζητείται από το 1978 από τις αμερικανικές αρχές καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με μια 13χρονη, μετέβη στην Ελβετία για να βραβευθεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ζυρίχης. 

Η αστυνομία της Ελβετίας θεωρείται ότι έδρασε μετά από αίτημα των αμερικανικών αρχών.
Ο Πολάνσκι, ο οποίος γεννήθηκε στην Πολωνία και τώρα έχει γαλλική υπηκοότητα, έγινε γνωστός διεθνώς από την ταινία του το «Μωρό της Ρόζμαρι» το 1968 και το 2002 βραβεύθηκε με Οσκαρ για την ταινία του «Ο Πιανίστας».

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters, Γαλλ. Πρακτορείο, Γερμ. Πρακτορείο

 πηγή

Roman Polanski arrested in Switzerland

The Oscar-winning film director Roman Polanski has been taken into custody in Switzerland after travelling to collect an award at the Zurich film festival.
The festival organisers, who had been due to give the 76-year-old director a lifetime achievement award, did not give details of the arrest, but it is believed to be over a 31-year-old US arrest warrant. The director fled the US in 1978 after pleading guilty to unlawful sexual intercourse with a 13-year-old girl.
more

 Διάσημος παιδεραστής ...

Άντε μπράβο, ένας - ένας να ξεβρωμίσουμε ...

Η Πετρίνα Γαζή χρειάζεται αίμα

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ  ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΑΖΗ 19 ΕΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΛΟΙΜΩΞΗ.
   
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.
 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ 29/9/2009 ΤΟ ΠΡΩΙ 

ΣΤΙΣ 8:30 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979471003 - 6947093617

Επικοινωνήσαμε εμείς προσωπικά και διαπιστώσαμε ότι δεν πρόκειται για φάρσα είναι σοβαρό και επείγον περιστατικό!


Αναρτήθηκε από Enimerwsi.gr

Άργος: Οργή γονέων για βρώμικα σχολεία


Σε κινητοποιήσεις είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι γονείς των μαθητών των 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργους, αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα καθαριότητας που αντιμετωπίζει το συγκρότημα.

Τα δύο σχολεία συστεγάζονται και περίπου 400 παιδιά συνωστίζονται με αποτέλεσμα να είναι αυξημένες και οι ανάγκες καθαριότητας. Ωστόσο, υπάρχει μία μόνο καθαρίστρια η οποία μάλιστα παρέχει τις υπηρεσίες της μετά το πέρας του διδακτικού ωραρίου.
Σύμφωνα με έγγραφο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων προς τον Δήμο Αργους και όλους τους αρμοδίους, «η απαράδεκτη αυτή κατάσταση αφενός αναιρεί την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων κατά της νέας γρίπης και αφετέρου εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία μαθητών και διδασκόντων».

Οπως υποστηρίζουν οι γονείς, υπό τις σημερινές συνθήκες καθαριότητος των χώρων του σχολείου, δεν διασφαλίζονται ούτε οι στοιχειώδεις όροι υγιεινής για τα παιδιά.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ζητά είτε την πρόσληψη μόνιμης καθαρίστριας με πλήρες ωράριο εργασίας είτε την απόσπαση μόνιμης καθαρίστριας από άλλο σχολείο, ώστε να καθαρίζονται οι χώροι κοινής χρήσης του σχολικού συγκροτήματος κατά τη διάρκεια του διδακτικού ωραρίου.

πηγή: εφημ. Έθνος

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki