Monday 5 March 2007

Στις 100 μέρες ζωής της συντροφιάς μας, 10.000 επισκέψεις.... Ναι, υπάρχει ελπίδα!!!

Αγαπημένες φίλες, Αγαπημένοι φίλοι
Όταν στις 26 Νοεμβρίου του 2006 εμείς, Η Συντροφιά του Χαμομηλιού, ανοίξαμε αυτή τη σελίδα, δεν περιμέναμε τόση ανταπόκριση, τόσο ενθουσιασμό από σας. 

Η σελίδα μας βήμα - βήμα και δειλά στο ξεκίνημά της, δημιουργήθηκε γιατί υπήρχε η Ελπίδα ότι κάποιοι, έστω και λίγοι θα μας ακούσουν.
Θα ακούσουν όχι εμάς, αλλά αυτά που μεταφέρουμε, δικά μας ή έγκυρα δημοσιεύματα ειδικών πάνω στο φλέγον, κυριολεκτικά, πρόβλημα της κακοποίησης των παιδιών.
Η Σελίδα μας έχει την «τύχη» να γνωρίζει περίπτωση σοβαρής σεξουαλικής κακοποίησης μικρού παιδιού, και οι σιωπηρές κραυγές του κάθε τόσο αποτυπώνονται.
Είναι αφιερωμένη στο παιδάκι αυτό που αντιπροσωπεύει τα εκατομμύρια των αθώων παιδιών που καθημερινά και ποικιλότροπα κακοποιούνται από «λύκους» οι οποίοι, σε μεγάλο ποσοστό, δρουν ανενόχλητα.

Είναι αφιερωμένη
στους αληθινούς Ανθρώπους
που σαν Άγγελοι
ανοίγουν τις φτερούγες τους
για να ζεστάνουν
τις παγωμένες από τη φρίκη ψυχούλες,
που χαρίζουν με την Αγάπη τους
γαλήνη,
ήρεμο ύπνο,
χαρά,
αίσθημα ασφάλειας,
στα Χαμομηλάκια
όλου του κόσμου.

Στους Ανθρώπους
με ψυχή λιονταριού
με φτερά Αετού.

Αφιερωμένη και σε σας, που με τις επισκέψεις σας δίνετε δύναμη στη Συντροφιά μας να συνεχίσει το έργο της. Η παρουσία σας μας δίνει τη βεβαιότητα πια ότι θα γίνουμε στρατός, στρατός νικηφόρος που θα πετύχει το στόχο του, που θα κατορθώσει,

ΕΝΑ,
ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, 
ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ
ΑΠΟ ΟΡΕΞΕΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ, ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ,
ΑΠΟ ΔΑΡΜΟΥΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ

Να είστε πάντα καλά
και ευτυχισμένοι


Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki