Tuesday 25 September 2018

Ομολόγησε ο απαγωγέας
των δύο 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα

Στο ενδεχόμενο να είχε συνεργό ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών, στη Λάρνακα, επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Κι αυτό, διότι θεωρούν δύσκολο να οργάνωσε και να εκτέλεσε το σχέδιο απαγωγής ολομόναχος.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του δράστη, στη Λάρνακα, σε κατάσταση νάρκωσης. 
Σύμφωνα με τη Cyprus Times ανακρινόμενος ο 35χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ανέφερε ότι χορήγησε συγκεκριμένη ηρεμιστική ουσία στους δύο μαθητές. 
Την ίδια ώρα, Αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 35χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος -σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης- δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.
Μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης έφτασε η αστυνομία στον εντοπισμό των δύο 11χρονων παιδιών και τη σύλληψη του ανθρώπου που τους απήγαγε.
Ο πολίτης, ακούγοντας την περιγραφή του δράστη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενημέρωσε τον αδελφό του, ο οποίος πήγε στην πολυκατοικία. Αφού συζήτησαν, τότε τηλεφώνησαν στην αστυνομία.
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Maycon Salustiano Silva: Πυροβόλησε και σκότωσε το 6 μηνών μωρό του, επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του

Ο Μακόν Σαλουστριάνο Σίλβα, 25 ετών πυροβόλησε εν ψυχρώ το 6 μηνών μωρό του, τον Μισέλ, για να εκδικηθεί τη γυναίκα του η οποία αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. 
Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι βρισκόταν υπό την επήρεια χασίς και ήταν και μεθυσμένος.

Το περιστατικό συνέβη στη Λουιζιάνα της Βραζιλίας. Το άτυχο μωράκι πέθανε δυο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία πίσω από τον καναπέ βρήκε το όπλο του εγκλήματος και συνέλαβε τον 25χρονο δολοφόνο.

Σύμφωνα με τις αρχές το βράδυ της Τετάρτης ο Σίλβα ήθελε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η οποία κουρασμένη κοιμόταν. Όταν εκείνη αρνήθηκε να ενδώσει, οργισμένος ο δολοφόνος πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε το 6 μηνών μωράκι. 
Οι γείτονες που άκουσαν στη μιαμιση το βράδυ τα ουρλιαχτά της γυναίκας, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 20χρονη Τζένιφερ Σίλβα, μητέρα του μωρού, παραμένει σε κατάσταση σοκ.
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki