Thursday 1 February 2018

Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία στα ελληνικά: Για κατέβασμα και online διάβασμα!

...............

Κατεβάστε με ένα κλικ χιλιάδες δωρεάν βιβλία (free ebooks) οργανωμένα σε κατηγορίες.

Δείτε τη λίστα
📕 eBooks4Greeks ΕΔΩ ~ Δωρεάν βιβλία online ~ Free ebooks download. Διαβάστε online ή κατεβάστε δωρεάν βιβλία (free ebooks). Ψηφιακά βιβλία σε Pdf and epub | Greek e-books in pdf and epub for free download

📕  taexeiola ΕΔΩ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – Σχολικά βιβλία – Βοηθήματα – Λυσάρια. Ψηφιακό σχολείο – Δωρεάν ηλεκτρονικά βοηθήματα, σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, εκπαιδευτικό υλικό, βιντεομαθήματα.

📕  OPENBOOK - ΕΔΩ – δωρεάν βιβλία free greek ebooks pdf epub. Ανοικτή Βιβλιοθήκη με ελληνικά ηλεκτρονικά δωρεάν βιβλία που διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα (δωρεάν ebooks) | Ψηφιακή βιβλιοθήκη | Λογοτεχνικά περιοδικά και ιστολόγια | Ψηφιακά βιβλία.

📕  free-ebooks.gr ΕΔΩ – Κατεβάστε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία σε pdf, epub | Δωρεάν βιβλία Free Ebooks

Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας, Κρήτης, το Ίδρυμα ΝΟΗΣΙΣ ‐ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, το Σωματείου Φίλοι του Κ.Δ.Ε.Μ.Τ και το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» διοργανώνει κεντρική εκδήλωση στο συνεδριακό Κέντρο του ΝΟΗΣΙΣ, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.
Το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» που ιδρύθηκε, αδειοδοτήθηκε και λειτουργεί τα τελευταία τρία (3) χρόνια στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης, δραστηριοποιεί μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, κατά τη διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος σε βιωματικές δράσεις που σχετίζονται με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, εθισμό από την αλόγιστη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.ά.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι:
1. Η ανάδειξη της συνεργασίας τριών Περιφερειακών Διευθύνσεων που στηρίζουν το μεγαλύτερο Πανελλαδικά εθελοντικό Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”
2. Η παρουσίαση ενδεικτικών αποτελεσμάτων των συμμετεχόντων σχολείων του Δικτύου (είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης)
3. Παρουσίαση επιλεγμένων εισηγήσεων για την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας και Ειδικό Ψυχίατρο πάνω στους τεχνολογικούς εθισμούς.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και μαθητές – εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας ζωντανών μεταδόσεων του ΠΣΔ: http://video.sch.gr/live είτε παράλληλα από την διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu
Το υλικό των ζωντανών μεταδόσεων θα παραμείνει στην βιβλιοθήκη video του ΠΣΔ ( http://video.sch.gr ) για μελλοντική αξιοποίηση από τα σχολεία.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δια ζώσης μπαίνοντας στην Ηλεκτρονική Φόρμα με URL: https://goo.gl/AsuFyg και δηλώνοντας έτσι τα στοιχεία της ομάδας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στο τηλέφωνο 2310474842 – Ηλιάδης Κωνσταντίνος.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki