Monday 16 September 2013

Δυο ειδήσεις σκέτη φρίκη

Πακιστάν: Πεντάχρονο κορίτσι βιάστηκε από αγνώστους

Υεμένη: 8χρονη πέθανε από εσωτερική αιμορραγία μετά την πρώτη νύχτα του γάμου της

Γονείς για κλάμματα...

Μάστιγα έχουν καταντήσει πλέον οι γονείς
που θέτουν σε κίνδυνο τα ίδια τους τα παιδιά.
πόσο ηλίθιος (;) πρέπει να είσαι
για να κάνεις κάτι τέτοιο;;;
Και δεν το λέμε εμείς, αλλά το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας, οι οποίες αποτελούν και τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι πάει να πει ευθύνη ενός παιδιού.
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και δεν θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι εννοούμε...

όλες οι φωτογραφίες με τους «εξαιρετικούς» γονείς στην πηγή: mothersblog

Συμφώνησαν να κακοποιούν σεξουαλικά το παιδί τους
πριν καν γεννηθεί!

Αυτά είναι τα δυο κτήνη
Sarah Adleta, 29, (l.) pleaded guilty to two charges of sexual exploitation of a minor and faces 15 to 30 years in federal prison. Her ex-husband Jonathan Adleta, 25, (r.) was found guilty Thursday of two child-sex charges.
Read more:
nydailynews

Απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας

Μια απίστευτης σκληρότητας ιστορίας είδε το φως της δημοσιότητας μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχους ένα πρώην ζευγάρι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που κατά συρροή κακοποιούσαν σεξουαλικά την κόρη τους!

Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης προκάλεσαν σοκ, μιας και όπως φαίνεται το ζευγάρι είχε συμφωνήσει για τα όσα θα επακολουθούσαν πριν καν το παιδί γεννηθεί! Ο Jonathan Adleta είχε μιλήσει στη μέλλουσα σύζυγό του για το διεστραμμένο πάθος του.
Όταν η Sarah Adleta έμεινε έγκυος, ο Jonathan είπε πως θα την παντρεύονταν μόνο εάν συμφωνούσε να του ικανοποιήσει τις φρικώδεις ορέξεις του! Η γυναίκα συμφώνησε και τελικά παντρεύτηκαν, το 2010.

Το πρώτο παιδί ήταν ένα κορίτσι που ο 25χρονος βίαζε και κακοποιούσε, με τη συναίνεση της μητέρας.
Μάλιστα, η 29χρονη Sarah προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη της, εξήγησε πως το έκανε γιατί φοβόταν ότι διαφορετικά θα έχανε το ενδιαφέρον του συζύγου της. Δήλωσε ότι τον αγαπούσε, χρειάζονταν την οικονομική ασφάλεια που της προσέφερε και πως θα έκανε τα πάντα για να μην τον χάσει.

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης, το ζευγάρι απέκτησε και ένα γιο. Ωστόσο, στα τέλη του 2011, ο Jonathan υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ο Jonathan Adleta ήταν πεζοναύτης και την εποχή εκείνη υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.
Την άνοιξη του 2012, ο Jonathan βρήκε μια νέα σύντροφο η οποία επίσης δέχτηκε να του επιτρέψει την κακοποίηση της δίκη της κόρη, με την ίδια να παρακολουθεί, όπως ομολόγησε στο δικαστήριο.
Η δράση του παιδόφιλου τερματίστηκε όταν η Sarah ξεκίνησε να επικοινωνεί με έναν άλλο άντρα από τη Βόρεια Καρολίνα. Όπως ομολόγησε, παρακολουθούσε τη γυναίκα να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη της μέσω του Skype!

Το FBI ειδοποιήθηκε για τη δράση μιας γυναίκας που έστελνε γυμνές φωτογραφίες με την ίδια και ένα παιδί. Έτσι βρέθηκε στα χνάρια της Sarah και η φρικτή ιστορία ξετυλίχθηκε.
Τόσο η Sarah, όσο και ο Jonathan κρίθηκαν ένοχοι και αναμένεται να τους ανακοινωθεί η ποινή τους.
Η γυναίκα αντιμετωπίζει φυλάκιση 15 με 30 χρόνια για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, ενώ ο Jonathan ισόβια κάθειρξη.
newsbeast

Η κρίση διαλύει οικογένειες

και στην Κύπρο....

Οικογένειες αναγκάζονται να δώσουν ακόμα και τα παιδιά τους για υιοθεσία
Η οικονομική κρίση που κτύπησε τον τόπο μας οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους στα Κοινωνικά Παντοπωλεία, στα Γραφεία Εξευρέσεως Εργασίας και δεκάδες πολίτες να αναγκάζονται να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη σε άλλες χώρες


Τραγικό! Μόνον αυτή η μικρή, αλλά βαρύνουσας σημασίας λέξη, μπορεί να αποτυπώσει με ακρίβεια την περίπτωση του κ. Κυριάκου, ή καλύτερα του νούμερο «63», που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην αποθήκη των «Αλκυονίδων», στο Δάλι.
Ο κ. Κυριάκος, πατέρας τριών παιδιών, πριν από λίγες ημέρες αναγκάστηκε να δώσει το τελευταίο του παιδί, δέκα μηνών μόλις, για υιοθεσία, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Δεν τον ένοιαξε ο πόνος που θα ένιωθε αυτός και η οικογένειά του, τον ένοιαξε πως το σπλάχνο του θα ζούσε καλύτερα, μακριά από τη φτώχια και την ανέχεια. Ευτυχώς, όμως, που τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Κυπρίων δεν έχουν εκλείψει και, με τη συμβολή ομογενών, το 10μηνο αγγελούδι επέστρεψε στην οικογένειά του. Όμως, δυστυχώς, εδώ φτάσαμε στην Κύπρο του 2013. Παιδιά να δίνονται για υιοθεσία ή να πίνουν διαλυμένο αλεύρι σε νερό και ζάχαρη σαν γάλα και να μη διαμαρτύρονται ή να μην έχουν ένα μικρό κολατσιό για το σχολείο, αλλά και τα απαραίτητα για τη φοίτησή τους.
Αυτά, όμως, είναι μερικά από τα τραγικά παραδείγματα που η οικονομική κρίση προκάλεσε.
Καθημερινά στους χώρους όπου κοινωφελείς και εθελοντικοί οργανισμοί δίδουν επισιτιστική βοήθεια ακούγονται ιστορίες, που κανένας δεν ήλπιζε πως θα άκουγε ποτέ στην Κύπρο. Ούτε ακόμη και μετά τον πόλεμο, αφού το 1974 ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, όπως αποδεικνύεται, απ’ ό,τι τώρα.
Οι εθελοντές και οι εθελόντριες βρίσκονται καθημερινά ενώπιον ενός πραγματικού εφιάλτη, αφού ...
περισσότερα στην πηγή: sigmalive.com

Nicholas Maxim: Παιδάκος χωρίς χέρια κέρδισε διαγωνισμό καλλιγραφίας!!!

Nicholas Maxim 1
Boy with No Hands Wins Handwriting Contest
Η δύναμη της θέλησης ήταν αρκετή, ώστε ο μικρός Nicholas Maxim να καταφέρει να γράψει.Αν και γεννήθηκε χωρίς χέρια, το 10χρονο αγόρι δεν το έβαλε κάτω.
Κατάφερε να γράφει κρατώντας το μολύβι με τους αγκώνες του και να κάνει τόσο όμορφα γράμματα, ώστε να κερδίσει σε διαγωνισμό καλλιγραφίας.

Nicholas Maxim 3Η προσπάθειά του εντυπωσίασε τους κριτές, ενώ τους παρακίνησε να διοργανώνουν νέο διαγωνισμό κάθε χρόνο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο πιτσιρίκος από τη Φλόριντα ποτέ δεν έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς λόγω του προβλήματός του και φυσικά η νίκη του αυτή του έδωσε χαρά. «Μου άρεσε, ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη», είπε σε τοπική εφημερίδα.

«Κάποια μέρα θα τρέξει και θα κάνει αναρρίχηση στο βουνό», σχολίασε με συγκίνηση ο πατέρας του παιδιού, που τον στήριζε από την πρώτη στιγμή.
Όσο για το χόμπι του Nicholas; Αυτό δεν είναι άλλο από το να γράφει ιστορίες και να σχεδιάζει κόμικ!
zarpa.gr

«Μην αλλάξετε σχολείο στο παιδί μου .... Του λέω ότι είναι ακόμα καλοκαίρι και τα σχολεία δεν έχουν ανοίξει»

Συγκλονίζει η έκκληση ενός πατέρα παιδιού με αναπηρία από τη Θήβα, που ζητά να μην αλλάξει σχολείο το παιδί του καθώς και αυτό αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής, αλλά και εκείνος λόγω οικονομικής δυσχέρειας αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθημερινά έξοδα μεταφοράς του.
.
Το παιδί εδώ και οκτώ χρόνια πήγαινε στο ειδικό σχολείο στο Κοντίτο της Θήβας. Σύμφωνα με τον πατέρα του, εντελώς ξαφνικά αποφασίστηκε ότι θα πρέπει πλέον να φοιτά στο ειδικό σχολείο στο Λετουφί.
Στο προηγούμενο σχολείο το παιδάκι μεταφερόταν μαζί με άλλα με ταξί υπό την επίβλεψη συνοδού.
Μετά τον αγιασμό τους ενημέρωσαν ότι λόγω έλλειψης προσωπικού (4 εκπαιδευτικοί για 40 παιδιά) αλλά και μέσων μεταφοράς το παιδί θα έπρεπε να αλλάξει σχολείο.


Η μεταφορά του στο νέο σχολείο είναι πρακτικά άδυνατη όπως περιγράφει ο απελπισμένος πατέρας στο viotiashop, αφενός γιατί λόγω της δουλειάς του δεν μπορεί να πηγαίνει ο ίδιος το παιδί στο σχολειο, αφετέρου γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα για βενζίνες.
Σημαντικότερο πρόβλημα ωστόσο, είναι πως το 15χρονο παιδί έχει δεθεί με τους συμμαθητές του και έχει καταφέρει επιτέλους να κοινωνικοποιηθεί και μια τόσο απότομη αλλαγή περιβάλλοντος αναμένεται να του στοιχίσει πολύ.

Μάλιστα το παιδί ζωγραφίζει τους φίλους που έχει κάνει στο προηγούμενο σχολείο ενώ ο πατέρας του αναγκάζεται να του λέει πως είναι ακόμη καλοκαίρι και τα σχολεία δεν έχουν ανοίξει, περιμένοντας την πολιτεία να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και να βοηθήσει στην επίλυση του.
Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική κραυγή αγωνίας του πατέρα του 15χρονου παιδιού, εδώ:

newsit.gr

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki