Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Σημάδια ότι για το αγοράκι σας έρχεται η εφηβεία

Όλα αυτά που αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, σηματοδοτώντας το πέρασμα σε μια καινούρια φάση της ζωής του.

1. Το 90% των απαντήσεων που δίνει όταν τον ρωτάτε κάτι είναι του τύπου «α χα»…. Αλλάζει μόνο ο τόνος και η διάρκεια του επιφωνήματος.
2. Όταν τον αφήνετε στο σχολείο ή πάτε να τον πάρετε από κάποιο πάρτι, προσποιείται ότι δεν σας γνωρίζει μέχρι να απομακρυνθείτε από τους φίλους τους (οι οποίοι, by the way, ξέρουν πολύ καλά ποια είστε, αλλά και πάλι…)
3. Ξαφνικά, αντί να ζητάει καινούρια παιχνίδια, μαζεύει το χαρτζιλίκι του για να αγοράσει κάλτσες που να ταιριάζουν με τα καινούρια του παπούτσια!
4. Μόλις ακούγεται ειδοποίηση για εισερχόμενο μήνυμα στο κινητό του, εξαφανίζεται σε άλλο δωμάτιο.
5. Πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο σχολείο την πρώτη μέρα της καινούριας σχολικής χρονιάς περνάει περισσότερο χρόνο φτιάχνοντας τα μαλλιά του μπροστά στον καθρέφτη από όσο είχε περάσει σε ολόκληρη την Πέμπτη δημοτικού.
6. Σας ρωτάει εάν φαίνονται οι κοιλιακοί του.
7. Αρχίζετε να πιστεύετε ότι σύντομα θα χρειαστείτε τανάλια για να βγάλετε τα ακουστικά από τα αφτιά του.
8. Αρχίζει να πιστεύει ότι δεν γνωρίζετε απολύτως τίποτα –μια εβδομάδα πριν πίστευε ότι ξέρατε τα πάντα!
9. Ρωτάει εάν είστε ντυμένη πριν μπει στο δωμάτιό σας και εάν τυχόν σας πετύχει με το σουτιέν, κάνει σαν το θέαμα να κατέστρεψε για πάντα τον αμφιβληστροειδή του!
10. Από ένα παιδί με λεκέδες από σάλτσα στην μπλούζα που έκανε ολόκληρο καβγά για να πλύνει τα δόντια του μετατρέπεται σε κάποιον «άγνωστο» που σας ρωτάει εάν το T-shirt του είναι ξεβαμμένο κι αν μυρίζει άσχημα η αναπνοή του!
............

περισσότερα σημάδια εδώ: mamamia