Friday 23 May 2008

Μάλιστα, κύριε Καθηγητά…

Βγήκες συνεντευξιαζόμενος στη ΝΕΤ, κ. Καθηγητά της Ψυχιατρικής, με την άσπρη μπλούζα, που σου προσδίδει κύρος και τον όρκο του Ιπποκράτη καταχωνιασμένο κάπου στο ασυνείδητό σου, για να μας φωτίσεις, και, ούτε λίγο ούτε πολύ, διακήρυξες ότι δεν είναι κατ΄ ανάγκη παιδόφιλοι αυτοί που αρέσκονται να μαζεύουν, να βλέπουν και να διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 
Μάλιστα κ. Καθηγητά…
Συλλέκτες είναι, έργων τέχνης!! Άλλοι συλλέγουν έντομα αυτοί συλλέγουν βιασμούς παιδιών!!


Φιλομαθείς είναι και τις εγκυκλοπαιδικές τους γνώσεις επιθυμούν να εμπλουτίσουν!!
Αρέσκονται να παρακολουθούν βιασμούς βρεφών από ζώα, αλλά δεν είναι παιδόφιλοι, του κατηχητικού είναι!!

Διεγείρονται από τις κραυγές και τον πόνο και παιδιών, αλλά δεν είναι ανώμαλοι, όχι, Αρσακειάδες είναι!!

Ερευνητές είναι,
που μελετούν την αντοχή βρεφών, νηπίων και παιδιών στον απίστευτο πόνο….
Προς επίρρωση των θέσεών σου, κ. Καθηγητά, ανέφερες ότι, όσοι αρέσκονται σε βίαια θεάματα, δεν είναι αναγκαστικά οι ίδιοι βίαιοι στην καθημερινότητά τους.


Μάλιστα, κ. Καθηγητά…

Το βάρβαρο αιματηρό θέαμα της πάλης μεταξύ ενηλίκων, είναι απόλυτα συγκρίσιμο με τους βασανισμούς και τους βιασμούς των παιδιών!!

Κύριε Καθηγητά, ένας από τους συλληφθέντες είναι του συναφιού σου.
Μήπως, μήπως λέω, δεν ξέρω… μήπως προλειαίνεις το έδαφος, το κάνεις αφράτο για να πέσει στα μαλακά ο αγαπητός συνάδερφος;;


Κύριε Καθηγητά, δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομά σου, γιατί έμεινα κάγκελο από αυτά που ξεστόμισες με ύφος παπικό και μάλιστα “από καθέδρας”.


Κύριε Καθηγητά, σε βλέπω μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του ανώμαλου κτήνους και, μέχρι να διεξαχθεί και να περατωθεί η χρονοβόρα διαδικασία της δίκης του (σε πρώτο, δεύτερο βαθμό και δε συμμαζεύεται), κάνε μου τη χάρη να μου στείλεις το ονοματάκι του να πάω να με ψυχαναλύσει και να με μυήσει στις ηδονές που προσφέρουν αυτά που αποθήκευε και διακινούσε για να μην κατασπαταλήσω τη ζωή μου άδικα υπερασπίζοντας ό,τι αγνότερο και καθαρότερο υπάρχει.


Εεε, κύριε Καθηγητά;;
Το ονοματάκι του παρακαλώ, τα στοιχεία του ανώμαλου περιμένω στο
erateini@gmail.com...
Τα σεβάσματά μου “κύριε Καθηγητά”

Σύσταση Χατζηγάκη στους εισαγγελείς…ο κ. Χατζηγάκης ανέφερε ότι οι εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών θα πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο που προβλέπει την δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων εμπλέκονται, σε περιπτώσεις όπως εκείνη της παιδικής πορνογραφίας.
Όπως είπε ο υπουργός, η κοινωνία και η κοινή γνώμη έχει ανάγκη να προστατεύουν από ειδεχθή εγκλήματα.

Kύριε Εισαγγελέα

Ελευθέρωσες τον παιδόφιλο γιατρό επειδή μπορούσες
Οφείλεις να δημοσιοποιήσεις και το όνομα του επειδή μπορείς

6 comments:

  1. Ειδικός δεν είμαι. Όμως πάντα ψάχνω, σε ότι αφορά την ψυχική υγεία από την πλευρά του χρήστη υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Αν ο ψυχίατρος, είπε ότι:

    "δεν είναι κατ΄ ανάγκη παιδόφιλοι αυτοί που αρέσκονται να μαζεύουν, να βλέπουν και να διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας."

    Παραθέτω το παρακάτω γιατί μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε από τον ψυχίατρο:

    "Το πόσο πολυσύνθετο είναι το θέμα της παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο ίσως αποκαλύπτει το γεγονός ότι πρόσφατη κατάταξη του Ινστιτούτου Εγκληματολογίας της Αυστραλίας περιγράφει εννέα τύπους δραστών κάνοντας πρόδηλη την ανομοιογένεια των κινήτρων και καθιστώντας μάλλον αδύνατη τη γενίκευση......................
    Σύμφωνα με αυτήν την κατηγοριοποίηση, στον πρώτο τύπο ανήκει αυτός που «σερφάρει» στο Διαδίκτυο, πέφτει ακούσια σε ιστοσελίδες με υλικό παιδικής πορνογραφίας και αποφασίζει να το κρατήσει αποθηκευμένο στον υπολογιστή του. Η συνέχιση ή μη της δραστηριότητας αυτής καταδεικνύει κατά πόσο ήταν τυχαία η αποθήκευση αυτού του υλικού.

    Η συντριπτική πλειονότητα των δραστών που συλλέγουν, διακινούν ή παράγουν παιδικό πορνογραφικό υλικό -ο καθένας παρακινούμενος από τα δικά του κίνητρα-, είναι άνδρες."

    πηγή:
    http://www.enet.gr/online/online_obj?pid=164&tp=T&id=17134632
    παρακαλώ να φαίνεται ολόκληρη η πηγή για να μπορούν οι αναγνώστες να κρίνουν τι είπε ο ψυχίατρος στην ΝΕΤ και τι λένε άλλοι ειδικοί.

    "Ποιοι είναι οι παιδόφιλοι

    Οπως έλεγαν αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, από τους δέκα κατηγορουμένους για παιδική πορνογραφία οι οκτώ υποστηρίζουν ότι το κάνουν για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για το παιδικό κορμί και οι δύο για κερδοσκοπία. Ψυχολόγοι αναφέρουν ότι πρόκειται κυρίως για οικογενειάρχες, άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, οικονομικά ευκατάστατα, που το κάνουν έχοντας ενδεχομένως στο παρελθόν υποστεί κακοποίηση και τώρα αναζητούν τρόπους να επιβληθούν σε αδύναμα πλάσματα. "
    πηγή:
    http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14598&m=A44&aa=1

    Φίλοι μου, σκεφτείτε όταν ήσασταν εσείς παιδιά. Σκεφτείτε, θυμηθείτε, τι σας άρεσε και τι όχι να σας κάνουν. Θυμηθείτε σας παρακαλώ πολύ, τα παιδικά σας χρόνια. Θυμηθείτε αν πόσο αθώοι ήσασταν, πόσο θα σας άρεσε να σας κάνουν αυτό που κάνουν οι παιδόφιλοι! Μπείτε στην ψυχολογία του παιδιού, για να το νιώσετε το παιδί. Το παιδί, είναι αθώο, είναι απονήρευτο, το μυαλό του και ο χαρακτήρας του, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πάνε να τους κάνουν οι παιδόφιλοι. Αν εσείς φίλοι μου, ήσασταν παιδί και ένας σας κακοποιούσε σεξουαλικά, μέσα σας πως θα αισθανόσασταν; Μέσα σας αυτό το φυσικό ένστικτο πως θα σας έκανε να αισθάνεστε; Όμορφα ή άσχημα; Για να βοηθήσουμε τα παιδιά πρέπει να κοιτάξουμε μέσα από τα μάτια των παιδιών. Και τα μάτια των παιδιών είναι αθώα και απονήρευτα. Μην το ξεχνάμε αυτό!! Και εμείς κάποτε ήμασταν παιδιά.
    Όσο για τον ειδικό αυτόν που είπε αυτά (αν τα είπε), λυπάμαι. Τι να κάνει κάποιος τέτοιες εικόνες; Τι θα σκεφτεί όταν τις βλέπει; Που θα πάει το μυαλό του; Για να τις κρατάει κάτι πιθανότατα να φαντασιώνεται. Φίλη μου Erateini, πολύ χρήσιμο το άρθρο σου. Αν σιγήσουμε τότε θα αφήσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να τσακίσουν αθώες μικρές ψυχές. Είναι δύσκολος από ότι φαίνεται ο αγώνας. Όμως για τα παιδιά, πρέπει να δίνουμε όλο μας το "είναι". Να θυσιαζόμαστε και όχι να τα θυσιάζουμε στο βωμό, των αρρωστημένων μας ορέξεων.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  2. apo to perisevma tis kardias ...

    milise kai i diestrameni glosa tou kiriou mas kathigiti....

    ?????????




    TI LES RE!!!!!!

    kremasma ''anapoda'' stin omonia gia mia imera..
    kai meta apo tin kali...
    kai o paiderastis..
    kai o tsarlatanos nomos pou me 6000 evro dini to dikeoma stous paidofilous na sergianizoun ipo tin prostasia tou nomou... eleftheroi pali mesa sta thimata tous...:((((((((((

    ReplyDelete
  3. Πόσο μαύρη ψυχή μπορεί να έχει ένας παιδόφιλος - και πως μπορεί η δικαιοσύνη να επιτρέπει σε τέτοια αρρωστημένα μυαλά να κυκλοφορούν ανάμεσα στα παιδιά μας επειδή έχουν τα χρήματα να πληρώσουν εγγύηση και να αφεθούν ελεύθεροι - γιατί ??
    Για μπορέσουν ανενόχλητοι να επαναλάβουν το έγκλημα τους?
    Στις χειρότερες φυλακές τούς πρέπει τιμωρία - εκεί τουλάχιστον ξέρουν ότι σε έναν βιαστή παιδικών ψυχών και κορμιών δεν αξίζει έλεος.

    ReplyDelete
  4. Ο "Τηλέμαχος",
    πρέπει να προστατεύεται πάντα με όλους τους τρόπους και τα μέσα!
    Είναι το μέλλον της ανθρωπότητας και το όραμα!
    Η προοπτική ενός "υγιούς" κόσμου!
    Και, ο στόχος πάντα των διεφθαρμένων Μνηστήρων...

    ReplyDelete
  5. Α πολύ ωραία.... με 6.000€ καθαρίζουμε! Καλά, είναι σοβαροί?

    Όσο για τον "κύριο καθηγητή", τι να πω. Επιστήμονας κατά τα άλλα. Πολύ θα ήθελα να ήξερα, αν οι παιδόφιλοι χτυπούσαν τη δική του πόρτα, τα ίδια θα έλεγε? Άσε που με βάζουν και σε υποψίες οι δηλώσεις του.... "Κύριε καθηγητά" μου, μήπως -λέω μήπως- είστε κι εσείς μέσα στο κόλπο?????

    "δεν είναι κατ΄ ανάγκη παιδόφιλοι αυτοί που αρέσκονται να μαζεύουν, να βλέπουν και να διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας".
    Ειδικός δεν είμαι. Ψυχολογία δεν έχω σπουδάσει. Αλλά το να ακούω ότι δεν είναι κατ΄ ανάγκη παιδόφιλοι όλοι αυτοί μου φαίνεται αδιανόητο. Όχι, δεν είναι παιδόφιλοι. Μπρίκια κολλάνε για να περάσει η ώρα. Αν δεν αρέσκεσαι σε τέτοια ανωμαλία, ΓΙΑΤΙ να αποθηκεύσεις το υλικό στον υπολογιστή σου? Έτσι για να βρίσκεται? Για τη φάση που λέμε?

    "Κύριε καθηγητά" δεν ξέρω αν τα είπες όλα αυτά. Αλλά αν τα είπες, τότε εκτός από κάποιο συμφέρον έχεις και πραγματική βλάβη στον εγκέφαλο...

    ReplyDelete
  6. Κεριά και λιβάνια του αισχρού του παλιανθρώπου.
    Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.
    Δεν φταίει όμως μόνο αυτός .Φταίει ο συντονιστής της εκπομπής που του επέτρεπε να συνεχίζει να ξερνάει τ'απόβλητα της επιστημονικής του γνώσης...
    Συγχίστηκα ,έγινα έξω φρενών . Ευτυχώς που δεν τους είδα όλους αυτούς τους κυρίους ,που κατά τα άλλα διαμορφώνουν παιδεία και πολιτισμό.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki