Thursday 11 December 2014

Δωδεκάχρονος (!!) έστελνε ροζ μηνύματα
σε 9χρονη (!!) μέσω chat

Μάλιστα!!
* Το θέμα είναι, τι δουλειά είχαν δυο παιδιά στο chat.
* Το 9χρονο κοριτσάκι μιλούσε με αγνώστους!!!!
* Ο 12χρονος την προέτρεψε να προβεί σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της!!!!
* Οι μητέρες;; «στην κοσμάρα τους»!!


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία 9χρονη, η οποία επικοινωνούσε με αγνώστους μέσω chat.
Ένας από τους συνομιλητές της την προέτρεψε να προβεί σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Άμεσα, η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποκάλυψε ότι η σύνδεση διαδικτύου απ' όπου προέρχονταν τα επίμαχα μηνύματα ανήκει σε 42χρονη.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης έρευνα στο σπίτι της 42χρονης, σε περιοχή της Αττικής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι αποστολέας ήταν ο 12χρονος γιος της.
Ακόμη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου και προσέλκυση ανήλικου για γενετήσιους λόγους, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

madata

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου «Η Σωτηρία»

  Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»
Λεωφ. Μεσογείων 152 – Αθήνα 11527
 
Τηλ.210776 3638 - FAX 2107707211 
  www.sylfilon.gr e-mail : info@sylfilon.gr
 

Αγαπητοί φίλοι,
άλλη μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της και, πριν την εκπνοή της, ο Σύλλογος Φίλων Περιθαλπομένων πρόκειται να διοργανώσει, το καθιερωμένο πλέον, Χριστουγεννιάτικο Bazaar με κοσμήματα, καλλυντικά, τρόφιμα, γλυκά, ποτά, είδη καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής, βιβλία, φυτά, διακοσμητικά κτλ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/12/2014 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Σωτηρία, με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων και τη διάθεσή τους στις ανάγκες άπορων ασθενών και των οικογενειών τους.
 
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα αλληλεγγύης κι ελπίζοντας να μην καταχρόμαστε την καλοσύνη και την κατανόησή σας, παίρνουμε το θάρρος να αιτηθούμε για μια ακόμη φορά τη δική σας πολύτιμη συνδρομή (σε είδος, προϊόντα που μπορείτε να διαθέσετε) προκειμένου να το διοργανώσουμε.
 
Σε περίπτωση έγκρισης του αιτήματός μας, η χορηγία σας θα σημειωθεί στην εκδήλωση και θα δημοσιοποιηθεί και στην εφημερίδα που εκδίδουμε με τίτλο «Επικοινωνία εν τύπω» κυκλοφορίας 2.500 φύλλων.
(Πληροφορίες κ. Σπυράτου 6977224851 και κ. Δημητρουλάκη 6948202860). Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει μέχρι την Πέμπτη 11/12/14 (Δ.Ο.Υ. ΙΒ' Αθηνών, ΑΦΜ:999333593)

 
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου "Η Σωτηρία"
 
Η Γενική Γραμματέας
 
Ο Πρόεδρος 
Σταματίνα Σπυράτου
Πέτρος Γαρζώνης  

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki